pik1 Objavljeno Julij 6 Opozori Objavljeno Julij 6 pred 2 urami, DAMI34 pravi: blagor teb vidim, da boš kmal mel nov moped . .... nimam več prostora ps. .... sem pa mal razmišljal... če bi ga midva skupaj kupila .... vsak dava jurja pa pol ... spravljen je pr teb ... jest bi pa včasih prišel do tebe ...da bi se mal slikala z njim na bližnjem travniku za bajto ... in pisala najine vtise o dovršeni kitajski tehniki na kinderjajčku DAMI34 in skalar36 2
skalar36 Objavljeno Julij 7 Opozori Objavljeno Julij 7 pred eno uro, DAMI34 pravi: sam najem garaže ni poceni Oba lohk prpeleta svoje motorje k men. Mam prostora dost, pa še skrbel bom, da se nav nabirala pajcevina na njih... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 7 Opozori Objavljeno Julij 7 pred eno uro, skalar36 pravi: Oba lohk prpeleta svoje motorje k men. Mam prostora dost, pa še skrbel bom, da se nav nabirala pajcevina na njih... kok BTCja je najemnina? pik1 in skalar36 1 1
skalar36 Objavljeno Julij 7 Opozori Objavljeno Julij 7 Zate enga, za pika pa sam pol k ga more se najprej kupt pik1 in DAMI34 1 1
pik1 Objavljeno Julij 9 Opozori Objavljeno Julij 9 . ... no, šalo na stran ... zdej gre pa zares ps. ... mal se morm prpraut maus, VS800 in DAMI34 2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Opozori Objavljeno Julij 9 pred eno uro, pik1 pravi: . ... no, šalo na stran ... zdej gre pa zares ps. ... mal se morm prpraut a te dnar tiši? pik1, maus in VS800 2 1
maus Objavljeno Julij 9 Opozori Objavljeno Julij 9 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... no, šalo na stran ... zdej gre pa zares pr dnarju gre vedno zares .... pik1 in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Opozori Objavljeno Julij 9 pred 20 minutami, maus pravi: pr dnarju gre vedno zares .... jop... sad ga imaš...par dni kasnej: sad ga nemaš dont fuck with crypto pik1 1
maus Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 tisti, ki je prejšnji teden kupu po 50 je zdaj že 54 VS800 in pik1 2
TakeALookAround Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 Wow, in ma loh iz 1000 kr 1040,bols k 990 ane
maus Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 pred eno uro, TakeALookAround pravi: Wow, in ma loh iz 1000 kr 1040,bols k 990 ane to pa sigurno DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 kaj šele če bi za maljon € kupil btc pr 50. zdej bi mel sam 80 jurčkov dobička VS800 in maus 2
maus Objavljeno Julij 12 Opozori Objavljeno Julij 12 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: kaj šele če bi za maljon € kupil btc pr 50. zdej bi mel sam 80 jurčkov dobička na banki imaš še stroške za plačat za vodenje računa DAMI34 in VS800 2
maus Objavljeno Julij 18 Opozori Objavljeno Julij 18 Eh .. je že skor 60 ... komi čakam, da spet pade na 50, da mal dokupm VS800 in DAMI34 2
maus Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 (popravljeno) pred 51 minutami, TakeALookAround pravi: Evo, zjle bo komi čakam.. pri 62 sem malo prodal .. pri 50 kupm za to razliko Popravljeno Avgust 1. Popravil maus pik1, TakeALookAround in VS800 2 1
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 27 minutami, maus pravi: komi čakam.. pri 62 sem malo prodal .. pri 50 kupm za to razliko . ... a to je treba pol skoz neki kupvat pa neki prodajat, al kva ??? VS800 in maus 1 1
maus Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... a to je treba pol skoz neki kupvat pa neki prodajat, al kva ??? to je za nas mlade... vi tastari mejte u štunfu DAMI34, VS800, pik1 in 1 other 3 1
hajamoto Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred eno uro, maus pravi: komi čakam.. pri 62 sem malo prodal .. pri 50 kupm za to razliko A to misliš na leta? 🤔😧😁🤨 pik1, VS800 in maus 1 2
maus Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 4 minutami, hajamoto pravi: A to misliš na leta? 🤔😧😁🤨 za une, ki razumejo so razumeli, za ostale pa dopolnjujem : komaj čakam, da pade vrednost Bitcoinu, saj sem pri vrednosti cca 62.000,00 EUR prodal in bom zopet kupil, ko bo vrednost cca. 50.000,00 EUR. Za razliko bom dobil več BTC ... to je približno daljša verzija moje razlage VS800 in pik1 1 1
pik1 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 pred 1 uro, maus pravi: za une, ki razumejo so razumeli, za ostale pa dopolnjujem : komaj čakam, da pade vrednost Bitcoinu, saj sem pri vrednosti cca 62.000,00 EUR prodal in bom zopet kupil, ko bo vrednost cca. 50.000,00 EUR. Za razliko bom dobil več BTC ... to je približno daljša verzija moje razlage . ... upam, da bo to zgodilo še za časa najinega življenja VS800 in maus 2
TakeALookAround Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 Ja kok mate eni sreco, da zmer na vrhu prodate, pa podnu kupte.😂 maus 1
maus Objavljeno Avgust 2 Opozori Objavljeno Avgust 2 pred 13 urami, TakeALookAround pravi: Ja kok mate eni sreco, da zmer na vrhu prodate, pa podnu kupte.😂 ja kaj naj še dodam teli tvoji ugotovitvi ... mogoče to, da lepota in pamet nista naključna če si do vratu v morski vodi, če ne stopiš na prste, ko se val viša, pač mal vode spiješ ... ko se enkrat to naučiš, je potem lažje... za več nasvetov sem dosegljiv, seveda z majhno nagrado, na PM VS800 1
TakeALookAround Objavljeno Avgust 5 Opozori Objavljeno Avgust 5 Vids, se dobr, da si na vrhu prodal, k je konc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se