manjak Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 Lahko noč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 27, 2003 Deli Objavljeno Marec 27, 2003 DOBER večer in LAHKO noč .... :roll: 8) :) :o :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Dobro jutro, sončno jutro 8) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Zapoj mi zjutraj, ko sonce vzhaja..... (S.Mancini) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Zapoj mi zjutraj, ko sonce vzhaja..... (S.Mancini) Moj črni konj.. hm... je bele barve... (Stane Mancini) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Dobr jutr... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jutr 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Moj črni konj.. hm... je bele barve... (Stane Mancini) Noup, Rafko Irgolič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Moj črni konj.. hm... je bele barve... (Stane Mancini) Noup, Rafko Irgolič Jep, plešasti konj je bil vedno zakon! Doživel kar nekaj njegovih nastopov v živo na Dedkih mrazih v daljnih 60tih letih! :D :D :D :D Katera je pa tista pesmca, ko nekaj o Koloradu prepeva? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jep, plešasti konj je bil vedno zakon! Doživel kar nekaj njegovih nastopov v živo na Dedkih mrazih v daljnih 60tih letih! :D :D :D :D Katera je pa tista pesmca, ko nekaj o Koloradu prepeva? :?: Jaz pa jaham v Kolorado znova mi srce je mlado....... BTW, Rafko je po profesiji dentist, enako kot Doc Holiday. That explains it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Dan ! :roll: .... (hehe .... pa mam 200 postov) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Dober dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Dober večer .... danes pa je bil tako čudovit dan da bi človk lahko reko da je pravo poletje .... 8) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Lahko noc 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Pa, pa, gremo, noc :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Ka grete vsi tolk zgodi spat? :roll: Lahko noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Hm....pa res hodite zgodaj spat..... :? :wink: 8) 8) Aja....nočka..... :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Zato pa lohk pol zgodi ustanemo, a ne. Dobro, dobro jutro 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Heaven, I'm in heaven, And the cares that hang around me through the week Seem to vanish like a gambler's lucky streak When we're out together dancing cheek to cheek (F.Astaire, konec preteklega tisočletja) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Prijetno sobotno jutro ob brnenju sosedovega vrtalnega stroja me je zbezalo iz postelje pred terminalček. no, sedaj pa gremo na moped in potem z dvema pupama na tortice in kavo :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Dobro jutro in še boljši dan! Vsem, ki se odpravljate na vožnjo pa .... hm, zavist me daje :oops: ...sveeno... srečno, varno, pa dobre km in čim manj norcev v avtih. Lep vikend, skratka 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Jutrck putrck 8) :oops: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 Dober dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 29, 2003 Deli Objavljeno Marec 29, 2003 DOBER DAN :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave