Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ccccc...admini a pustite te nelegalne dejavnosti na forumu? :)

Verjetn vsak zase ve, da je ponarejanje dokumentov kaznivo, kajne ;)

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Mislis da ve? Da sem admin, bi take poste brisal.

Objavljeno

Mislis da ve? Da sem admin, bi take poste brisal.

Dej ne palamudi,bodi čistunski tam ko kradejo in ponarejajo in perejo milione evrov by Jankovič,Janša,Kangler...in še nešteto drugih svinjarij ki jih počnejo,tuki pa fant z delavsko plačo(predvidevam)gleda kako bi prišel ceneje skozi ta svinjsko drag državni požrešni aparat ga treba pa linčat a ne :glare:

če bi mel plačo 3000 ali več evrov ne bi noben gledal kako bi ceneje lahko prišel čez,šel bi enostavno k Akrapoviču po novega.......toda v teh časih in krajah nas državljanov se moramo tudi sami kako znajdet,da si lahko privoščimo vsaj malo luksuza.....zato ali daj kakšen pameten nasvet kako legalno pridet do pocen stvari,ali dej nasvet kako zaslužit 3k ali več evrov na mesec al pa sebe zbriš iz tuki :closedeyes:

Se opravičujem za off topic sam me res dvigne na obrate.....brezmadežni.....

Objavljeno (popravljeno)

Dej ne palamudi,bodi čistunski tam ko kradejo in ponarejajo in perejo milione evrov by Jankovič,Janša,Kangler...in še nešteto drugih svinjarij ki jih počnejo,tuki pa fant z delavsko plačo(predvidevam)gleda kako bi prišel ceneje skozi ta svinjsko drag državni požrešni aparat ga treba pa linčat a ne :glare:

če bi mel plačo 3000 ali več evrov ne bi noben gledal kako bi ceneje lahko prišel čez,šel bi enostavno k Akrapoviču po novega.......toda v teh časih in krajah nas državljanov se moramo tudi sami kako znajdet,da si lahko privoščimo vsaj malo luksuza.....zato ali daj kakšen pameten nasvet kako legalno pridet do pocen stvari,ali dej nasvet kako zaslužit 3k ali več evrov na mesec al pa sebe zbriš iz tuki :closedeyes:

Se opravičujem za off topic sam me res dvigne na obrate.....brezmadežni.....

ni stvar v tem ... upam, da si ne bodo vzel zgoraj naštete politike za vzor ... vseeno je potrebno povedati, da ni to kr tko in da na pregledih niso tako neumni in pol bo reku .. sj so mi na motosvetu povedali, da natoučem številke in pol je to v redu ...

pa po nj še pove, komu vse so to natoukli in potem bo krog zaprt ... tako je bilo s tehničnimi pregledi in z izpiti .. nekateri so šli clo sedet :glare:

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

ni stvar v tem ... upam, da si ne bodo vzel zgoraj naštete politike za vzor ... vseeno je potrebno povedati, da ni to kr tko in da na pregledih niso tako neumni in pol bo reku .. sj so mi na motosvetu povedali, da natoučem številke in pol je to v redu ...

pa po nj še pove, komu vse so to natoukli in potem bo krog zaprt ... tako je bilo s tehničnimi pregledi in z izpiti .. nekateri so šli clo sedet :glare:

Ja sej si vse povedu,sedet so šli uni ko so ukradel burek pa 200€ na tehničnih......za milione pa.... :whistle:

P.S. pa zgoraj naštete politike si ne rabmo vzet za vzor ker to je vzorec v Sloveniji,na žalost...

Objavljeno

Ja sej si vse povedu,sedet so šli uni ko so ukradel burek pa 200€ na tehničnih......za milione pa.... :whistle:

P.S. pa zgoraj naštete politike si ne rabmo vzet za vzor ker to je vzorec v Sloveniji,na žalost...

"Ignorantia iuris nocet" velja za navadne državljane, ki si ne morejo privoščiti močne odvetniške ekipe in tisti, ki bo natolkel številke, da bo lahko homologiral izpušni lonec, si take odvetniške ekipe ne more privoščiti.

na žalost je tko po celem svetu in ne samo pri nas.

Objavljeno (popravljeno)

@Kmet2: ne se razburjat, nobenega ne lincam...Prosim,da ne pretiravas.

Drzavniski aparat je drag, imas prav. Samo....homologacija stane jebenih 30e...

Da pa bi zvedel, da moj mulo ponardi uraden dokument, bi videl svojega boga.

Ce ni za akrapota je dovolj cenejsih loncev na trziscu....pac v mejah financnih zmogljivosti

Ps. A je res potrebno v vsako drugo temo vpletat to jebeno politiko?!.

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

No vidm da je tle ratal že kr vroče zato bom razložu svojo situacijo zakaj hočm svoj avspuh takole homologerat. Tkole je: Pred štirimi leti sm kupu suzukija GSX-Ra 600 ki je že imel namontiranga slip-on takratkega akrapota. Takrt mi je blo vseen zdej so se pa kazni kr konkretno dvignile in sm začeu mau sprašvt naokol kako in kaj se da narest. Na žalost pa s svojo plačo, ki je bolj kot ne podobna penziji (750E) ne morm kar nabavit nou avspuh. Mi je pa ta oblika zelo všeč in zarad tega ne želim kupt kkšnega podobnega. Če pa komu ostajajo euri se pa priporočam za kkšnga jurja da bom potem lahko legalno rešil to situacijo. 

Lp

Objavljeno

@Kmet2: ne se razburjat, nobenega ne lincam...Prosim,da ne pretiravas.

Drzavniski aparat je drag, imas prav. Samo....homologacija stane jebenih 30e...

Da pa bi zvedel, da moj mulo ponardi uraden dokument, bi videl svojega boga.

Ce ni za akrapota je dovolj cenejsih loncev na trziscu....pac v mejah financnih zmogljivosti

Ps. A je res potrebno v vsako drugo temo vpletat to jebeno politiko?!.

Se opravičujem,če sem ostro štartal :blush: sam s tem dejanjem fant ne bi oškodoval nobenega,zaradi tega ne bi nihče ostal brez dela,vsakdanjega kruha,noben ne bi bil ogrožen tudi v prometu zaradi tega a me razumeš kaj hočem povedat.....seveda z strani starševskih oči te pa čisto razumem,valda ne boš sinu rekel,priden ker si ponarediu dokument,vzgoja mora bit.

Pa prav imaš pustmo politiko :)

Objavljeno

No vidm da je tle ratal že kr vroče zato bom razložu svojo situacijo zakaj hočm svoj avspuh takole homologerat. Tkole je: Pred štirimi leti sm kupu suzukija GSX-Ra 600 ki je že imel namontiranga slip-on takratkega akrapota. Takrt mi je blo vseen zdej so se pa kazni kr konkretno dvignile in sm začeu mau sprašvt naokol kako in kaj se da narest. Na žalost pa s svojo plačo, ki je bolj kot ne podobna penziji (750E) ne morm kar nabavit nou avspuh. Mi je pa ta oblika zelo všeč in zarad tega ne želim kupt kkšnega podobnega. Če pa komu ostajajo euri se pa priporočam za kkšnga jurja da bom potem lahko legalno rešil to situacijo. 

Lp

Pred par leti, ko sem za svoj moped kupil Akrapovič izpušne lonce, ki so bili nehomologirana varianta ('race'), sem te lonce poslal v Ivančno Gorico, kjer so jih predelali v homologirane (zamenjali zadnje 'pokrove' za take, v katere se lahko montira dušilec) in priložili dušilce ter papirje za homologacijo.

Tako da pokliči na firmo pa se pozanimaj, če lahko tudi tvoj izpuh tako predelajo...

D.

Objavljeno

Se sanja mogoče komu katera pisava je izbrana na teh tuv dokumentih ? Ko bi moral enega malo preurediti in bo malo sumljivo zgledlo, če nebo ista pisava :)

dokument skeniraj in premeči črke in številke oz. kar rabiš, se najdejo skoraj vse črke in številke nekje na dokumentu in potem samo sestavljaš kar rabiš :D predelava potem ni opazna

Objavljeno

Pred par leti, ko sem za svoj moped kupil Akrapovič izpušne lonce, ki so bili nehomologirana varianta ('race'), sem te lonce poslal v Ivančno Gorico, kjer so jih predelali v homologirane (zamenjali zadnje 'pokrove' za take, v katere se lahko montira dušilec) in priložili dušilce ter papirje za homologacijo.

Tako da pokliči na firmo pa se pozanimaj, če lahko tudi tvoj izpuh tako predelajo...

D.

Tudi moj je kao "race" scena ampak sm jest dobil dušilec že zravn (original). Me pa zanima ko si poslal avspuh nazaj si mogu predložit kakšen papir? jest namreč nimam nobenih papirjev/računov. 

Objavljeno

Tudi moj je kao "race" scena ampak sm jest dobil dušilec že zravn (original). Me pa zanima ko si poslal avspuh nazaj si mogu predložit kakšen papir? jest namreč nimam nobenih papirjev/računov. 

Kolikor se spomnim, ni bilo potrebno nič.

D.

Objavljeno

Evo link za papirje v pdf-ju,izberes stevilko homologacije in potegnes dol :)

http://akrapovic.de/?main=abe_download_motorrad&menu=5

Se opravicujem ce je ze bilo

Link sem prilepil v osnovi za tiste ki pac kupite akrapotov lonc z stevilkami a brez papirjev,ostali se bomo pa pac po svoje znasli. :) Lp

Objavljeno

ma kdo na Suzukiji GSX 600R K4/K5 homologiranega akrapoviča?rabo bi št iz lonca za homologacijo

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Kupim akrapovica za hondo cbr1000rr letnik 2007 lahk rabljen ali nov, ce kdo ma al ve prosim naj javi.

Objavljeno (popravljeno)

10% cene celega novega motocikla kpl.Jo,ime poleg kvalitete tudi nekaj navrže :grim

Popravljeno . Popravil reno99
Objavljeno

10% cene celega novega motocikla kpl.Jo,ime poleg kvalitete tudi nekaj navrže :grim

Ja, hvala lepa se reče. Kr imejte ga :)

Objavljeno

za K 1300 GT sem nasel najcenejsega akrapota za piclih € 1.138.- (v nemciji). razlika do remus hexacone samo € 700+.

mnja, osebno grem raje na dober dopust za ta denar. so pa lepi. to pa. :grim

Objavljeno

Mogoče kdo ve ali se da kupiti tudi samo kolektorje ker slip on že imam 7 let honda cbr 600f  l 2006

Objavljeno

za K 1300 GT sem nasel najcenejsega akrapota za piclih € 1.138.- (v nemciji). razlika do remus hexacone samo € 700+.

mnja, osebno grem raje na dober dopust za ta denar. so pa lepi. to pa. :grim

Za nakup Akrapoviča rabiš dobrega kolega.

Ps: npr.jaz sem plačal "kolegu" za Akrapoviča(račun,števika serijska + homologacijski kartonček) ca 1/3 tvoje navedene cene !

Objavljeno

Kupim Akrapoviča za Yamaha R1 2007-2008........

Objavljeno

Mene pa zanima ce ma kdo za prodat akrapota za gsxr 600 k7 2007 letnik?

Hvala

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!