Fr3nky Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 in kak naj nardim da se prjavim na lpp? a obstaja kakšen obrazec da ga sprintaš, pa pošlješ, da se prijaviš? al pokličeš al kako to gre?
brembo Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 in kak naj nardim da se prjavim na lpp?a obstaja kakšen obrazec da ga sprintaš, pa pošlješ, da se prijaviš? al pokličeš al kako to gre? ekola izpolni in pošlji+še fotokopijo prometne in tistga certifikata Vloga_za_pregled_predelanega_vozila.doc
Jure Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Na njihovi internetni strani imaš obrazec, sprintaš, izpolniš in pošlješ. Potem te pa obvestijo kdaj prit :)
Fr3nky Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 najlepše hvala :) bom konec tedna ko pridem domov :) da se prjavim, da to uredim da nebom se več treso ko bom plave vido :) lp
JeRn3j Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 1 vprašanje imam: A ima kdo tu v homologacijo vpisan akrapovič auspuh? Bi prosil če mi lahko poskenira zadnjo stran homo. kartončka pod opisi in predelave vozil, namreč zanima me le text kako je vpisan akrapo. auspuh. Če bi bil res en od vas tako prijazen pa mi to poslou po PM. Uslugo povrnem z 3X :beer1: Hvala, LP
vuk76 Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 1 vprašanje imam:A ima kdo tu v homologacijo vpisan akrapovič auspuh? Bi prosil če mi lahko poskenira zadnjo stran homo. kartončka pod opisi in predelave vozil, namreč zanima me le text kako je vpisan akrapo. auspuh. Če bi bil res en od vas tako prijazen pa mi to poslou po PM. Uslugo povrnem z 3X :beer1: Hvala, LP Kam pridem iskat :beer1:
k0ci Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 no kdor je dal vpisat drug izpuh v homologacijo svojega motorja bo ziher vedel.......ali je to pravi obrazec za izpolnit :hmm: KLIK
Jure Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Nisem dal vpisat izpuha, sem pa dal s tem obrazcem vpisat feltne na avtu, tako da to je to.
vrho1679 Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Pozdravljeni! Ali se da tisti db killer ( dušilec zvoka al karkolže ) za Akrapoviča kje dokupit? Če veste kje in koliko še tolk bolš. Tenks...
brembo Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 no kdor je dal vpisat drug izpuh v homologacijo svojega motorja bo ziher vedel.......ali je to pravi obrazec za izpolnit :hmm: KLIK na prejšnji strani sm prlepu dokument kakršnega mi je stric iz lpp posalu po mejlu ko sm ga vprašau za homologirat izpuh :D učeraj sm posalu po pošti da vidm kdaj pridem na vrsto :whistle:
danci1973 Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Pozdravljeni! Ali se da tisti db killer ( dušilec zvoka al karkolže ) za Akrapoviča kje dokupit? Če veste kje in koliko še tolk bolš. Tenks... Če želiš iz 'open' izpuha narediti 'homologiranega', je najbolje, da ga pošlješ v tovarno, kjer ga predelajo. S tem dobiš tudi dB-killer in papirje za homologacijo. Predpogoj pa je, da Akrapovič ima 'homologirano' verzijo tvojega izpuha že v ponudbi. Mene je stalo cca. 45000 SIT za dva lonca. D.
vrho1679 Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Sej zanima me sam če se da tist vložk ( Db-Kiler ) dokupt in kje.
Port Folio Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) no kdor je dal vpisat drug izpuh v homologacijo svojega motorja bo ziher vedel.......ali je to pravi obrazec za izpolnit :hmm: KLIK Mislim, da je pravi, ker sem včeraj osebno oddal enakega. učeraj sm posalu po pošti da vidm kdaj pridem na vrsto :whistle: Gospa na okenčku mi je zatrdila, da bom max en tedn čakal :whistle: . Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil Port Folio
du-le Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Sej zanima me sam če se da tist vložk ( Db-Kiler ) dokupt in kje. Jaz sem ga kar v Ivančno gorico nesu, pa so mi ga popedenali in uredili tudi homologacijo. :worship:
bica Objavljeno Februar 27, 2008 Opozori Objavljeno Februar 27, 2008 Pozdravljeni! Ali se da tisti db killer ( dušilec zvoka al karkolže ) za Akrapoviča kje dokupit? Če veste kje in koliko še tolk bolš. Tenks... Jaz bi tudi dokupil samo dusilec, enega ze imam, bi pa rabil se enega da ga predelam, in zadovoljim policaje.
bu5a Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Jaz bi tudi dokupil samo dusilec, enega ze imam, bi pa rabil se enega da ga predelam, in zadovoljim policaje. Dušilčke-noise damperje kupiš oz naročiš pri vsakem pooblaščenem prodajalcu akrapovičev.Cena pa je okol 32€ + ddv. Lp
fp4492 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 samo dušilčki sami ti ne koristijo čisto nič. Če nimaš požegnanega papirja in vpisa v hom. kartonček, lahko imaš neslišnega Akrapoviča, pa ti pri nataknjenem policaju ne bojo pomagali. Mogoče bi ti kdo spregledal čez prste ...
vrho1679 Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Dušilčke-noise damperje kupiš oz naročiš pri vsakem pooblaščenem prodajalcu akrapovičev.Cena pa je okol 32€ + ddv. Lp Ali lahko en namig kje je to? V Elisi namreč ne vedo o tem nič.
bu5a Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Ali lahko en namig kje je to? V Elisi namreč ne vedo o tem nič. Za kater motor rabiš in katero verzijo izpuha?
JeRn3j Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 Za kater motor rabiš in katero verzijo izpuha? toočn tko ti ga jst posodm al pa prodam če ti paše notr... sam povej za ker motor...
Jure Objavljeno Februar 29, 2008 Opozori Objavljeno Februar 29, 2008 samo dušilčki sami ti ne koristijo čisto nič. Če nimaš požegnanega papirja in vpisa v hom. kartonček, lahko imaš neslišnega Akrapoviča, pa ti pri nataknjenem policaju ne bojo pomagali. Mogoče bi ti kdo spregledal čez prste ... Res je.. Se pa da požegnan papir potreben za vpis v homologacijo dobit na netu, ampak moraš potem dat vgravirat na ror tudi ustrezno št. Ker čene na LPPju tudi papir in dušilec ne zadostujeta :)
Aless Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ma kdo kaksne veze,da dobi cenej izpuhe? al pa kaki popust?
brembo Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 končno sm dobiu pošto iz lppja...torej kaj vse potrebujem...prometno dovoljenje..homologacijo motorja...€€..izpuhe gor :rolleyes: pol so mi pa napisal da še neko dokazilo o spremembi lastništva vozila od zadnje registracije/kukr overjena kupoprodajna pogodba..ma kar neki...tak sestavek so mi napisal kaj potrebujem pa še presledkov umes jim je blo škoda delat :headbang: tk da če mi lahko kdo bol po kmečko pove točno kaj nucam? hvala in ja datum so mi dal pa ta petk ob pol 9 zjutraj..upam da bo sneg da jih pokličem in odpovem ter povem da ne mislm homologirat akrapoviča na traktor :headbang:
Aless Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 končno sm dobiu pošto iz lppja...torej kaj vse potrebujem...prometno dovoljenje..homologacijo motorja...€€..izpuhe gor :rolleyes: pol so mi pa napisal da še neko dokazilo o spremembi lastništva vozila od zadnje registracije/kukr overjena kupoprodajna pogodba..ma kar neki...tak sestavek so mi napisal kaj potrebujem pa še presledkov umes jim je blo škoda delat :headbang: tk da če mi lahko kdo bol po kmečko pove točno kaj nucam? hvala in ja datum so mi dal pa ta petk ob pol 9 zjutraj..upam da bo sneg da jih pokličem in odpovem ter povem da ne mislm homologirat akrapoviča na traktor :headbang: ce je motor pisan na tebe rabis samo prometno pa osebni dokument,...ce pa se nimas slovenskih papirjev oz svojih pa rabis kupoprodajno/racun,homologacijo,ter vse ostale papirje....po domace povedano,...bols je met prevec papirjev sabo,kot pa premalo
brembo Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 ce je motor pisan na tebe rabis samo prometno pa osebni dokument,...ce pa se nimas slovenskih papirjev oz svojih pa rabis kupoprodajno/racun,homologacijo,ter vse ostale papirje....po domace povedano,...bols je met prevec papirjev sabo,kot pa premalo motor je name pisan ja...pa homologacijo od motorja tudi rabim če čm štempl dobit :whistle: ..itak bo pa sneg tak da bom prestavu... drgač pa aless hvala :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se