600rrc Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 saj meni je tak vseeno, rabim pač 2 lonca, edino ceno bi mu lahko zbil kaj... --------------------------------------------------------------------------------------- Pol pa 4 pekače iz teflona skup zlimaj pa bo
peter454 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 mene pa neki zanima? kaj da moč in zvok motorju pri izpuhu?
dive Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 mene pa neki zanima? kaj da moč in zvok motorju pri izpuhu? :hmm: Kolkr jst vem, so za moč najpomembnejše krivine, oblika cevi, ukrivljenost le teh....na zvok pa najbolj vpliva lonec..
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 amm...mam eno vprašanje in prošnjo hkrati...ima kdo mogoče kako akrapovič heat resistant nalepko viška, ker sn se z mojo nekaj špilo in prelepaval, pa je zaj že cela zgubana pa zjebana, če od blizu pogledaš...tak da, če ma kdo kaj viška al pa pozna koga ko bi imel to---PM...ja pa seveda, ne tista za offroad hehe...pa tista s starim logotom še, ne s tem novim :D
majster Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Ima slučajno kdo od tukej Akrapota na Varaderci....namreč sam imam velik problem to zadevo legalizirat, ker nima homologacije in zdej več nism pameten kaj narest, da me policaji ne bodo zajebaval...Ma kdo kak pameten nasvet?
triler Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Ima slučajno kdo od tukej Akrapota na Varaderci....namreč sam imam velik problem to zadevo legalizirat, ker nima homologacije in zdej več nism pameten kaj narest, da me policaji ne bodo zajebaval...Ma kdo kak pameten nasvet? Beri par strani nazaj. So fantje vse napisal :)
ČIKO24 Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 http://24ur.com/novice/crna-kronika/vojaki...a-bogatasa.html
miha Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 zakaj je tole in kako deluje :krneki:
NejcZ Objavljeno April 11, 2008 Opozori Objavljeno April 11, 2008 amm...mam eno vprašanje in prošnjo hkrati...ima kdo mogoče kako akrapovič heat resistant nalepko viška, ker sn se z mojo nekaj špilo in prelepaval, pa je zaj že cela zgubana pa zjebana, če od blizu pogledaš...tak da, če ma kdo kaj viška al pa pozna koga ko bi imel to---PM...ja pa seveda, ne tista za offroad hehe...pa tista s starim logotom še, ne s tem novim :D Stare boš težko dobil.. js sm staro za offroad iskal, pa so tud na Akrapoviču mi sam še novo dal..
pero27 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 zakaj je tole in kako deluje :krneki: sam dve možnosti so; al je vstavek za v avspuh, da lahko daš street legal zvit nastavek ven pa tega not pa je pol odprt, al je pa pač en kos cevi z logotom, k ga dobiš zravn zarad lepšga, sam se odloč
ČIKO24 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 a to da pa so akrapiviča izzsijeval pa nč ne vete?
NejcZ Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Vemo. Js sm tud danes opazu to flaško na akrapotu. Kdo konkretno ve zakaj je? :whistle: Zgleda že kul :grim :OK:
tomazin Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 Vemo. Js sm tud danes opazu to flaško na akrapotu. Kdo konkretno ve zakaj je? :whistle: Zgleda že kul :grim :OK: sm se js tut to dans sprašvau zaka je.. zgleda kr za okras mal da akrapovič gor piše :P
FlamE#7 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 (popravljeno) zakaj je tole in kako deluje :krneki: Vemo. Js sm tud danes opazu to flaško na akrapotu. Kdo konkretno ve zakaj je? :whistle: Zgleda že kul :grim :OK: no vas bo moja malenkost razsvetlila. tole je igor razvil ker ta piece of engeenering piksna ma not pretocne kanale za pline kar poveca pritisk in izhodno hitrost plinov (beri- za podtlak) in tako lepšo krivuljo, večjo moč... ni zarad lepšga :D sej veste da usak G šteje... drgač pa je ornk patenteran tko da hvala bogu nebojo mel gor tega kksni leoti pa yoshimure (k so ze par velik postopkov od nih skoperal...) uporablja se samo na enovaljnikih za zdaj (kros motorjih) lahk pa uprasam zakaj ne da na 4-2 valjnike tega... dragc pa una baba je pa ze uzun Popravljeno April 12, 2008. Popravil FlamE#7
FlamE#7 Objavljeno April 12, 2008 Opozori Objavljeno April 12, 2008 sam dve možnosti so; al je vstavek za v avspuh, da lahko daš street legal zvit nastavek ven pa tega not pa je pol odprt, al je pa pač en kos cevi z logotom, k ga dobiš zravn zarad lepšga, sam se odloč joj nazalost si use faliu... pa se kdaj no :lol1:
salo Objavljeno April 13, 2008 Opozori Objavljeno April 13, 2008 tole je igor razvil ker ta piece of engeenering piksna ma not pretocne kanale za pline kar poveca pritisk in izhodno hitrost plinov (beri- za podtlak) in tako lepšo krivuljo, večjo moč... Princip venturijeve cevi :hmm: mircozaver 1
x5x Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 nisem vsega bral.. tako da bi prosil za odgovor: in sicer našel sem akrepota za moj motor, pravi da ga je imel na istem motorju računa pa nima. Me pa zanima kako je s homologocijo.. je potrebno kaj vpisat al samo našravfaj in vozi?
Frips Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 (popravljeno) TUV in homologacija na LPP ali kje že. Več v temi HOMOLOGACIJE. PS.: predpogoj je, da je ta long street legal in ne race varianta (vgravirana številka na loncu, TUV in dB killer) Popravljeno April 14, 2008. Popravil Frips
k0ci Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 računa ne rabiš, potrebuješ samo tisti oranžni papir, ki je prišel zraven izpuha, na katerem je napisana številka izpuha...seveda moraš upoštevati tudi to kar je frips rekel
McKneZ Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Lep pozdrav vsem :krneki: Ze kr neki casa, preglejujem to stran... zdej pa mal bl aktivno, k sm si kupu motor :yea1: Zanima me naslednje: AKRAPOVIC SLIP-ON SP SERIES EXHAUST SYSTEM for the YAMAHA FZ 6 FAZER (2004) Izkušnje, vaše mnenje... Cena ( sem ze poslal mail...sam bi bil vesel tudi vasega odgovora...) Lp
RHonda Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 a to da pa so akrapiviča izzsijeval pa nč ne vete? To pa piše v današnjih slovenskih novicah....so ga
čeladko Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 No, mislil sem v primeru če auspuh dejansko prodaja kot Akrapović :) Trdi č drgač :headbang: :headbang: :headbang:
McKneZ Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Lep pozdrav vsem :krneki: Ze kr neki casa, preglejujem to stran... zdej pa mal bl aktivno, k sm si kupu motor :yea1: Zanima me naslednje: AKRAPOVIC SLIP-ON SP SERIES EXHAUST SYSTEM for the YAMAHA FZ 6 FAZER (2004) Izkušnje, vaše mnenje... Cena ( sem ze poslal mail...sam bi bil vesel tudi vasega odgovora.. .) Lp Cena je v Avstriji 650 eur.... ma kdo na Fjezerki ta izpusni sistem?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se