Valetski Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 ravnokar zmontiral :naughty: bombnik na mestu :D me že grabi komplet... kakšna slika kasneje...
JeRn3j Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 zdravo dejte mi povedat po koliko se takele zadeve kj prodajajo rabljene? gre za akrapovič racing krivino za ninjo zx6r ali pa zx6rr letnik 03/04 aja pa če je kdo zainteresiran naj se kr javi :)
rebel Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 kje bi se dalo dobit te dušilce ( db-kilerje) ?? ??? se ful mudi... urgentno !!! :hmm: ne bi rad čakal 1 mesec na to
vuk76 Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 kje bi se dalo dobit te dušilce ( db-kilerje) ?? ??? se ful mudi... urgentno !!! :hmm: ne bi rad čakal 1 mesec na to Odvisno za kateri izpuh;drgac najdes tudi pri Lojzu kaj. Za Akrapota sem najbolj zadovoljen z www.akra-shop.de.
Valetski Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 če koga zanima... Prodam NOV cca 3 ure rabljen hexagonal SLIP-ON Carbon Akrapovič homologiran izpuh. Prodam, ker homologiran dušilec ni kompatibilen z komplet sistemom, je razlika v širini cevi - FI. Cena novega 500 eur, prodam za 400 EUR. Zadeva se sicer da namontirat na komplet sistem, ampak rabiš nek konektor. http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=29
jezdec Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Predlagam ti, da ga ne prodajaš tako hitro saj obstajajo samo krivine ki so kompatibilne z tvojim Slip-on_om. Za več podatkov na PM. če koga zanima... Prodam NOV cca 3 ure rabljen hexagonal SLIP-ON Carbon Akrapovič homologiran izpuh. Prodam, ker homologiran dušilec ni kompatibilen z komplet sistemom, je razlika v širini cevi - FI. Cena novega 500 eur, prodam za 400 EUR. Zadeva se sicer da namontirat na komplet sistem, ampak rabiš nek konektor. http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=29
SnuffyZ32 Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Danes sem montiral akrapovica na FZ6, pa mam problem z db-killerji. Na eni strani je sel simple ven, sam potegnil in pop, je bil zuni. Na drugi strani pa noce in noce it ven. A obstaja kaksna fora? A bi mogoce moral ful razgret auspuh da ga lazje ven dobim? Drgac pa morm rect da je zadeva glede na ceno relativno povrsno narjena... lp, Sasa
vrho1679 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 zdravo dejte mi povedat po koliko se takele zadeve kj prodajajo rabljene? gre za akrapovič racing krivino za ninjo zx6r ali pa zx6rr letnik 03/04 aja pa če je kdo zainteresiran naj se kr javi :) Krivine so vredne nekako 1/3 komplet izpuha. Rabljeni dušilci se prodajajo ( oz. tisti, ki se dejansko prodajo ) za cca 200 € ( eden na "znanem oglasniku" trenutno prodaja za 250 novega ), se pravi da so krivine vredne cca 100 EUR. Lahko pa probaš in čakaš, če ti da kdo več. Jst sem komplet za mojga dobil za 320 EUR ( 5 let star ).
tomazin Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Pozdrav :whistle: Imel bi za zamenjati eno objemko na Akrapoviču. Oz 2, spodnja se ne vidi na sliki. Kdo in za koliko denarja bi mi lahko to storil? Novega lonca res nebi rad kupoval, Akrapovič pa mora biti lep :whistle: Hvala, Nejc
JMatic Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 dj enmu iz inoxa taga pleha narezat takl trak, pa samo prnetej gor. mam jest isto v planu
tomazin Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Veš kko je, rad bi imel orng narejeno, tak kot se spodobi.. in raje nebi sam delal :whistle: Verjetno se da pri akrapoviču dobiti ti 2 objemki? Oz da bi mogoče celo oni popravili izpuh? //Nejc
eXTReme13 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Čemu služi tista steklena volna v auspuhu ? če je ni je kej narobe ? so performance pol slabše ?
T Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Volna duši zvok, brez nje je glasnejši in zvok bolj podoben piksni (pločevinast zvok). Si mislim da na preformance ne vpliva bistveno, če pa že pa ne prav veliko.
eXTReme13 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Volna duši zvok, brez nje je glasnejši in zvok bolj podoben piksni (pločevinast zvok).Si mislim da na preformance ne vpliva bistveno, če pa že pa ne prav veliko. ga mam ze par let gor pa je se vedno kot nova :) sam info. sm rabu
JeRn3j Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Krivine so vredne nekako 1/3 komplet izpuha. Rabljeni dušilci se prodajajo ( oz. tisti, ki se dejansko prodajo ) za cca 200 € ( eden na "znanem oglasniku" trenutno prodaja za 250 novega ), se pravi da so krivine vredne cca 100 EUR. Lahko pa probaš in čakaš, če ti da kdo več.Jst sem komplet za mojga dobil za 320 EUR ( 5 let star ). dušilci niso vsi orginalni ... to morš gledat da se gor pordaja lahko tud fejk roba in ukradena/razbita poznam nekoga iz tega foruma k je dobl samo za krivine za letnik 98 480€ pa če verjamš al pa ne ;) tako da o 100€ sploh slišat nočm, ker ih rajš za 100€ v kanto zmečem...
eXTReme13 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 krivine 480 e ? kaj pol je moj auspuh vredn 1000 e jebote : >
JeRn3j Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) krivine 480 e ? kaj pol je moj auspuh vredn 1000 e jebote : > še več ;) ne resno slip on karbon ki je dražji od navadnga pride za ninjo cca.600€ ... bolt on navaden pride 500€, krivina pa nov navaden dušilc pa pride 1250€ . (iz titana komplet pride 1760€ za letnik 03/04).. od tega je okoli 550€ dušilc in 700 krivina... tko da 100€ krivina ja :D điannellija sm za rsko za 200€ kupu jebemti :D aja še neki ... tista krivina, ki jo je za 480e prodou je bla iz titana ki je pa še 500€ dražja (nova)... zato pa jst prodajam krivino za cca. 350€ :) Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil JeRn3j
jezdec Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Naj ti povem, da ima volna velik vpliv na performanse. ga mam ze par let gor pa je se vedno kot nova :) sam info. sm rabu
shark90 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Jaz pa imam starega akrapoviča carbon in ni nič več laka gor oz. kaj pač je tisto da se sveti. Mogoče ve kdo kaj bi naredil da bi se sveto in bil gladek ker zaj je čist neki "suhi" :P
Dolenc™ Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Karbonski deli se morjo zbrusit pa še enkrat prelakirat... Sijaj zgubi zaradi sonca, ne vem pa s čim je to oblečeno, če je taprav karbon, bodo večznalci povedal :). Jst mam blatnike že čist zbledele :D Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil Dolenc™
eXTReme13 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 še več ;) ne resno slip on karbon ki je dražji od navadnga pride za ninjo cca.600€ ... bolt on navaden pride 500€, krivina pa nov navaden dušilc pa pride 1250€ . (iz titana komplet pride 1760€ za letnik 03/04).. od tega je okoli 550€ dušilc in 700 krivina... tko da 100€ krivina ja :D điannellija sm za rsko za 200€ kupu jebemti :D aja še neki ... tista krivina, ki jo je za 480e prodou je bla iz titana ki je pa še 500€ dražja (nova)... zato pa jst prodajam krivino za cca. 350€ :) jst mam komplet krivine iz titana. in tista k gre v lonec je ze cela podrajsana k sm se na enmu ovinku mal prevec nagnu :) sej me je en napizdu da ce sm normalen da tako delam z akrapotom :> dokler se zadi kadi vn je ok :P Aja pazi to !! prejsnemu lastniku se je motor zvrnu po tleh, malo je biu podrgnjen( 3 crtice) in je model lepo akrapota gor ruknu :)
vrho1679 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 ne resno slip on karbon ki je dražji od navadnga pride za ninjo cca.600€ ... bolt on navaden pride 500€, krivina pa nov navaden dušilc pa pride 1250€ . (iz titana komplet pride 1760€ za letnik 03/04).. od tega je okoli 550€ dušilc in 700 krivina... tko da 100€ krivina ja :D điannellija sm za rsko za 200€ kupu jebemti :D aja še neki ... tista krivina, ki jo je za 480e prodou je bla iz titana ki je pa še 500€ dražja (nova)... zato pa jst prodajam krivino za cca. 350€ :) Ne vem zakaj sprašuješ, če že veš. Tole se npr. ravnokar prodaja na a_v_t_o netu, če koga zanima: Za 250 EUR, nerabljen.
Optimist Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Lep pozdrav! Mene pa zanima če bi šou akrapovič za tomosa 125 tut na kiro drugo 125-ko(4T)? Pa če bi biu efekt isti? Vrjetn, da ne bi pasu gor, a bi blo (teoretično) isto, če bi nastavek od akrapoviča odrezu pa ga zvariu z nastavkom od tega motorja, da bi pasu gor(vem da je uprašanje kok bi ga zvariu pa to sam ča bi ga u redu pač)? Če ma kdo izkušnje oz. če bi kdo vedu prosim za odgovor
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Ja sam bi moral pač narediti krivino, magari samo dušilec menjaš za zvok pa je to to.
Optimist Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Ja sam bi moral pač narediti krivino, magari samo dušilec menjaš za zvok pa je to to. A misliš da bi mi lahko to ki nardil, kak avtomehanik al pa kej? Pa če mogoč veš kok bi to kej pršl?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se