Gregs Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Zanima me, ce kdo pozna koga ali pa sam dela vizitke za podjetja, dela napise na glavo lista in podobne stvari za podjetja. Ker namrec jaz rabim to za podjetje... novi logotipi podjetja in tako sledi zamenjava... Ce kdo koga pozna, naj mi pise na PM ali pa ce sam dela, da mu malo posla zrihtam.
Gugo Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Zanima me, ce kdo pozna koga ali pa sam dela vizitke za podjetja, dela napise na glavo lista in podobne stvari za podjetja. Ker namrec jaz rabim to za podjetje... novi logotipi podjetja in tako sledi zamenjava... Ce kdo koga pozna, naj mi pise na PM ali pa ce sam dela, da mu malo posla zrihtam. Itaq da poznam.....SEBE.....lahk ti pa tud koga druzga zrihtam. Ti sam poklic...pa se zmenva. LP Gugo 8)
Gregs Objavljeno Marec 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Itaq da poznam.....SEBE.....lahk ti pa tud koga druzga zrihtam. Ti sam poklic...pa se zmenva. Dobis klic... 8) PS: Cakam zivljenjepis... :wink:
Codeine Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Zanima me, ce kdo pozna koga ali pa sam dela vizitke za podjetja, dela napise na glavo lista in podobne stvari za podjetja. Ker namrec jaz rabim to za podjetje... novi logotipi podjetja in tako sledi zamenjava... Ce kdo koga pozna, naj mi pise na PM ali pa ce sam dela, da mu malo posla zrihtam. BTW! Joj, od česa pa misliš, da motosvet lahko sploh obstaja na internetu. Recimo, da je to ena izmed stvari, ki mu to omogoča.
Hanzi Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 evo gregs eno ful dobro stran sem najdu! če bi jo še ti rad klikni http://www.tun-design.com/tundesign.php?view=0001 :oops: :wink:
Gregs Objavljeno Marec 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 BTW! Joj, od česa pa misliš, da motosvet lahko sploh obstaja na internetu. Recimo, da je to ena izmed stvari, ki mu to omogoča. Cody, ja, ampak to je za spletne strani!!! To pa mi rihtajo tako ali tako v Pragi... Mene zanima samo papirna grafika... tega pa nisem zasledil.. ali pa sem narobe gledal?! :? :wink: 8)
Pervy Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Zanima me, ce kdo pozna koga ali pa sam dela vizitke za podjetja, dela napise na glavo lista in podobne stvari za podjetja. Ker namrec jaz rabim to za podjetje... novi logotipi podjetja in tako sledi zamenjava... Ce kdo koga pozna, naj mi pise na PM ali pa ce sam dela, da mu malo posla zrihtam. se prijavljam na razpis. jaz rihtam posel, drugi oblikujejo, plačilo preko študenta, DUMPING CENE (no skoraj!). :wink: če te zanimajo reference javi.
Gregs Objavljeno Marec 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Ravnokar mi je sef sporocil, naj pocakam se 14 dni... :cry: Baje se dodatna dodelava logotipov... tako da... moram cakati.
king4ever Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Zanima me, ce kdo pozna koga ali pa sam dela vizitke za podjetja, dela napise na glavo lista in podobne stvari za podjetja. Ker namrec jaz rabim to za podjetje... novi logotipi podjetja in tako sledi zamenjava... Ce kdo koga pozna, naj mi pise na PM ali pa ce sam dela, da mu malo posla zrihtam. se prijavljam na razpis. jaz rihtam posel, drugi oblikujejo, plačilo preko študenta, DUMPING CENE (no skoraj!). :wink: če te zanimajo reference javi. Hehe pervy, se ti vidi da si ekonomist.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se