maus Objavljeno Januar 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 3 urami, Zivnorc pravi: ... s kavo se ponavadi začne.... pa tut konča Zivnorc, VS800, sesir in 1 other 1 3
dr.looney Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 2 minutami, maus pravi: pa tut konča VS800 1
maus Objavljeno Januar 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 3 minutami, dr.looney pravi: prtožujem se, ker me oseba, ki jo citiram, pregrobo boža in mi praske do krvi pušća maxxa, VS800 in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 22 minutami, maus pravi: prtožujem se, ker me oseba, ki jo citiram, pregrobo boža in mi praske do krvi pušća .... jest se pa pritozujem na citirano osebo, ker nikol ni z nicemer zadovln.... Ninč., VS800, maus in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 4 minutami, dr.looney pravi: .... jest se pa pritozujem na citirano osebo, ker nikol ni z nicemer zadovln.... js se pa zgroženo zgražam nad osebo, katero citiram, ker pretepa ljudi, ki so nezadovoljni .. spominja me na diktatorske voditelje severne Amerike, južnoameriških držav, afriških držav, še posebno podsaharskega žepa ter korejskega polotoka, ki vključuje tudi nekaj bivših držav bivših Združenih držav Rusije. ... toliko na kratko VS800, maxxa, dr.looney in 3 others 2 4
dr.looney Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 17 minutami, maus pravi: js se pa zgroženo zgražam nad osebo, katero citiram, ker pretepa ljudi, ki so nezadovoljni .. spominja me na diktatorske voditelje severne Amerike, južnoameriških držav, afriških držav, še posebno podsaharskega žepa ter korejskega polotoka, ki vključuje tudi nekaj bivših držav bivših Združenih držav Rusije. ... toliko na kratko Citirana oseba , me preseneceno preseneca s svojim stalnim nezadovoljnim nezadovoljstvom in se pritozujem , ker mi pripisuje dejanja katera zmorem opraviti z levo roko ..... citirano osebo opozarjam, ce me bo še v bodoče podcenjevala ..... jo bom prisiljena povabit na kavo ...... Akito, maxxa, maus in 1 other 4
VS800 Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Citirana oseba , me preseneceno preseneca s svojim stalnim nezadovoljnim nezadovoljstvom in se pritozujem , ker mi pripisuje dejanja katera zmorem opraviti z levo roko ..... citirano osebo opozarjam, ce me bo še v bodoče podcenjevala ..... jo bom prisiljena povabit na kavo ...... pred 27 minutami, maus pravi: js se pa zgroženo zgražam nad osebo, katero citiram, ker pretepa ljudi, ki so nezadovoljni .. spominja me na diktatorske voditelje severne Amerike, južnoameriških držav, afriških držav, še posebno podsaharskega žepa ter korejskega polotoka, ki vključuje tudi nekaj bivših držav bivših Združenih držav Rusije. ... toliko na kratko pred 35 minutami, dr.looney pravi: .... jest se pa pritozujem na citirano osebo, ker nikol ni z nicemer zadovln.... pred eno uro, maus pravi: prtožujem se, ker me oseba, ki jo citiram, pregrobo boža in mi praske do krvi pušća dr.looney, maxxa, Akito in 1 other 4
maus Objavljeno Januar 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 4 minutami, dr.looney pravi: Citirana oseba , še dobr, da mam citirano osebo blokirano, če ne bi ji js .... bol da ne napišem VS800, dr.looney in solorider 3
dr.looney Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 9 minutami, maus pravi: še dobr, da mam citirano osebo blokirano, če ne bi ji js .... bol da ne napišem Citirani osebi svetujem , da se ne jezi preveč, ker to škodi zdravju in lepoti..... VS800 1
maus Objavljeno Januar 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Citirani osebi svetujem , da se ne jezi preveč, ker to škodi zdravju in lepoti..... zdrav ko kurac lep ko svija ... meni niko ništa nemože dr.looney, VS800 in sesir 1 2
dr.looney Objavljeno Januar 25, 2019 Opozori Objavljeno Januar 25, 2019 pred 9 minutami, maus pravi: zdrav ko kurac lep ko svija ... meni niko ništa nemože .... pa ti s kr za v okvir..... pa na kredenco postavt..... da utroc ne bojo keksov kradl...... Akito, Ninč., VS800 in 1 other 4
solorider Objavljeno Januar 26, 2019 Opozori Objavljeno Januar 26, 2019 pred 21 urami, maus pravi: zdrav ko kurac lep ko svija ... meni niko ništa nemože Mi smo Jeans generacija Akito, sesir, dr.looney in 2 others 2 3
Zivnorc Objavljeno Februar 4, 2019 Opozori Objavljeno Februar 4, 2019 pred 13 urami, pajkica pravi: Kaj zdej s kavo ? RobiRoberto, Kaldu in Mavti 3
pajkica Objavljeno Februar 5, 2019 Opozori Objavljeno Februar 5, 2019 Ob 4.2.2019 ob 8:37, Zivnorc pravi: kva se štuliš, kdo je pa tebe povabu dr.looney in Zivnorc 1 1
.... Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 Vse teme nam pokvari, radirka tečna zoprna @DAMI34 maus, dr.looney, DAMI34 in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 4 minutami, Arzen pravi: Vse teme nam pokvari, radirka tečna zoprna @DAMI34 pa sej so peskovniki odprti če pa raje v maline skačeš, ti pa ne morem pomagat maus in sesir 2
.... Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: pa sej so peskovniki odprti če pa raje v maline skačeš, ti pa ne morem pomagat Maline so zdrave, pesek pa zoprn. maus 1
DAMI34 Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 2 minutami, Arzen pravi: Maline so zdrave, pesek pa zoprn. jest jih ne maram .... in maus 1 1
Alla Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 Malina te ne mara maus, Akito, solorider in 4 others 1 1 5
dr.looney Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 2 urami, Arzen pravi: Vse teme nam pokvari, radirka tečna zoprna @DAMI34 Premal mu u tazadno lezeš..... pred 2 urami, DAMI34 pravi: pa sej so peskovniki odprti Vsak ni za u peskovnik..... .... 1
DAMI34 Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Premal mu u tazadno lezeš..... Vsak ni za u peskovnik..... maš kako pritožbo ali zgolj komentar? sesir 1
dr.looney Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: maš kako pritožbo ali zgolj komentar? Komentar in pritožba v enem.
DAMI34 Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Komentar in pritožba v enem. Maus že rešuje tvoj problem. sesir 1
sesir Objavljeno April 4, 2019 Opozori Objavljeno April 4, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Maus že rešuje tvoj problem. Pa menis,da ga bo @maus razumel,ce ga midva ne?No izkusenj ima res vec...
Priporočene objave