Skoči na vsebino

MotoGP 2018

ArcaneWater

Priporočene objave

Pravkar, DinDiin pravi:

Dej GasperX, pejt raj kavice delat no....pa 46 s cokoladico gor naris.

Ati robcke iz avstrije poslem..... jokica :D:D :lol1:bom v tork k pridem na siht za vs rosijace delu cel dan rosi kufetke 

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 40 minutami, Snecer pravi:

ko rokometaši obmolknejo... 

sej sta ti pa kugla dovolj cuprala :D

bolje na rit kot drugi, kot pussi in 3ji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, DAMI34 pravi:

sej sta ti pa kugla dovolj cuprala :D

bolje na rit kot drugi, kot pussi in 3ji.

1175943440_Breznaslova.thumb.jpg.fed31f988819fe468c38c5d340456ad3.jpg

trenutek, ko je bilo konec

zanimiv je moj PC, kak ve, kaj je na fotki, ko sem jo dal shranit, mi je kar sam ponudil pravilno poimenovanje: Brez naslova.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, Snecer pravi:

@DinDiin v anoraku KTMa pomaga s fanti nazaj

376460742_Breznaslova.thumb.jpg.4b8e31ccfc612f0017826f723327dc3c.jpg

starci se ne damo :P

kreš bang, se pobereš in gasa dalje :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Snecer pravi:

v bistvu se mu smejemo po vsaki tekmi vedno bolj :)

Ker pobira tocke?

Ker kao ostali padejo? Ko mi olditimerji pademo sicer ne zmoremo v sekundi a se poberemo in nadaljujemo....

In tako je bil VR46 spet tema za smeh,saj se penzionista ne,da v bokse kot ostali?No se vidi njegova sola,zato je tudi AM vstal in nadaljeval?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, sesir pravi:

Ker pobira tocke?

Ker kao ostali padejo? Ko mi olditimerji pademo sicer ne zmoremo v sekundi a se poberemo in nadaljujemo....

In tako je bil VR46 spet tema za smeh,saj se penzionista ne,da v bokse kot ostali?No se vidi njegova sola,zato je tudi AM vstal in nadaljeval?

MM je celo sezono invalidno vozil in si nastavljal rame

Saj sem napisal, Rossi je še vedno, danes je škoda, da ni zmagal, drugo mesto ga ne bi zadostilo, zmaga za psiho bi mu koristila, tako da pa je že drugič iz dokaj ugodnega položaja padel, čeprav zadnjič se je zadaj približeval torpedo, danes pa je torpedo spredaj odplul.

No, pa vsaj akademija pobira novce in pokale, če učitelj več ne zmore.

Sicer pa zadnja forma yamahe kaže, da bi bil lahko naslednje leto bolj konkurenčen.

pred 54 minutami, krucymucy pravi:

Sej bo snecer razlozil da ima slabo tehniko, da countersteer-a ...

si opazil, da mu nič ne drsa?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 minutes ago, Snecer said:

si opazil, da mu nič ne drsa?

On ni kupil budget motorja v delta teamu in sel po tablico na AMZS.

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

18 minutes ago, sesir said:

Ker pobira tocke?

Smith je nadaljeval, Espargaro je nadaljeval in bil pol tretji, pa se kdo bi se nasel... VSAK dirkac, kateremu se ne polomi motor nadaljuje, ne samo Rossi... ne bit smesen no...

Popravljeno . Popravil jvalant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako sem imel vtis, da v dežju moč motorja ni več tako odločilna prednost ampak pridejo v ospredje dober občutek in uravnoteženost nastavitev motorja. In močan dež zgleda tako spremeni razmere na progi, da je presenetila voznike, ki so krog prej še zvozili te iste ovinke. Padali so ko zrele hruške in večina padcev je bila kar grdih.

Pa zanimivo je bilo, da je v močnem dežju Rossi začel pridobivati proti vodečima v prvem delu. Je možno, da je zaradi nižjih hitrosti manj hendikepiran zaradi starosti in ima prednost zaradi izkušenj? Ko se je v drugem delu vozilo malce hitreje, pa je spet začel zaostajati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!