Darko3g Objavljeno Februar 27 Objavljeno Februar 27 pred 18 urami, DAMI34 pravi: Kaj za mlajše ne potrebuješ viagre? 1 1
pik1 Objavljeno Februar 27 Objavljeno Februar 27 pred 7 minutami, Darko3g pravi: Kaj za mlajše ne potrebuješ viagre? . ... ja sej ti je napisu, da ima samo eno škatlo 1
MARE 65 Objavljeno Februar 27 Objavljeno Februar 27 pred 10 urami, Darko3g pravi: Kaj za mlajše ne potrebuješ viagre? Ne, tip ima samo eno škatlo, pa nima časa mlajše inštruirat 1
GeeSXer Objavljeno Februar 28 Objavljeno Februar 28 Ob 27. 2. 2025 ob 11:28, Darko3g pravi: Kaj za mlajše ne potrebuješ viagre? Seveda ne. Za doma je predraga, drugje pa je potrebujem 4
MARE 65 Objavljeno Februar 28 Objavljeno Februar 28 pred 2 urami, GeeSXer pravi: Seveda ne. Za doma je predraga, drugje pa je potrebujem Aha to je tista varianta, k žena gledapetelina ko skače po kurah in pravi dragi si ga vidu a...papravi mož ja draga ampak vsakič z drugo 1
GeeSXer Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami So pa druge slabosti. Kolegu je bilo zmeraj slabo pred sexom. Smo dolgo tuhtali in ugibali, zakaj? Šele, ko je povedal, da vedno spusti zrak in jo vedno pred sexom znova napihne, se nam je posvetilo. 6
Fadil Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ob 3. 3. 2025 ob 19:45, Akito pravi: Bi rekel da tole bolj velja za volilce Goloba. 1
Akito Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 1 minuto, Fadil pravi: Bi rekel da tole bolj velja za volilce Goloba. 👍
Frenk 67 Objavljeno pred 2 urami Avtor Objavljeno pred 2 urami pred 43 minutami, Fadil pravi: Bi rekel da tole bolj velja za volilce Goloba. Stari, povprečna izobrazba volivca SDS je nedokončana osnovna šola. Poguglaj.
Fadil Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Pravkar, Frenk 67 pravi: Stari, povprečna izobrazba volivca SDS je nedokončana osnovna šola. Poguglaj. Potem pa vi doktorji kar volite Goloba. P.S. Sem pozabil da sem na levičarskem forumu.
Frenk 67 Objavljeno pred 2 urami Avtor Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) pred 14 minutami, Fadil pravi: Potem pa vi doktorji kar volite Goloba. P.S. Sem pozabil da sem na levičarskem forumu. Sej maš nešteto portalov, Moja Dolenjska, Moja Gorenjska, Moja ....., kjer se boš počutil bolj domače. Motoristi smo žal malo navajeni mislit s svojo glavo, ker drugače hitro ostanemo brez nje. Volivci po izobrazbi: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj | 24ur.com Popravljeno pred 2 urami. Popravil Frenk 67
Fadil Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 29 minutami, Frenk 67 pravi: Sej maš nešteto portalov, Moja Dolenjska, Moja Gorenjska, Moja ....., kjer se boš počutil bolj domače. Motoristi smo žal malo navajeni mislit s svojo glavo, ker drugače hitro ostanemo brez nje. Volivci po izobrazbi: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj | 24ur.com Verjetno ti, ki misliš s svojo glavo, verjetno bolj pašeš na Moja Dolenjska, Moja Gorenjska ali Moja kuratz palac portal. Kot sem napisal, vi doktorji, kar volite naprej Goloba, pa Šarca, pa Jankovića... Se boš počutil bolj domače. 🙂 1
Kugelschreiber Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Fadile se bo razpoču... le kje je blejdi? Puca gevir? Dobr đouk, samo ne vem kje so zatipki. Garancija za stabilne pokopnine? Generacija za stabilne pokopnine? A generacija za stabilne pokojnine? https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avARYmX_460s.jpg
Fadil Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 7 minutami, Kugelschreiber pravi: Fadile se bo razpoču... le kje je blejdi? Puca gevir? Dobr đouk, samo ne vem kje so zatipki. Garancija za stabilne pokopnine? Generacija za stabilne pokopnine? A generacija za stabilne pokojnine? https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avARYmX_460s.jpg Buco, slovensko bi šlo?
Kugelschreiber Objavljeno pred 57 minutami Objavljeno pred 57 minutami Đe ćeš, Fadile? Čez cesto? Gre, gre, more gret.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se