Tedybear Objavljeno četrtek ob 18:38 Objavljeno četrtek ob 18:38 3 hours ago, MARE 65 said: Počasi boste prisli do tega, da se bodo osmrtnice končale z: Dragi pokojnik do pogreba leži na delovnem mestu.. 4
Darko3g Objavljeno četrtek ob 21:05 Objavljeno četrtek ob 21:05 pred 6 urami, MARE 65 pravi: Eh, ko pa Evropa straši z direktivo, da bi po 70. letu morali na zdravniške preglede za vozniško, pa jamramo, da je to prehitro in da smo še zmožni. 1 1
Tedybear Objavljeno petek ob 11:26 Objavljeno petek ob 11:26 4 hours ago, Akito said: Ta me spominja na en res, res star vic. Turist v Bohinju zaustavi avto, da bi dva Bohinjca nekaj vprašal. Hallo, Sie sprechen deutsch? Bohinjca odkimata. Do you speak English? Odkimata. Parlale Italiano? Odkimata. Nemec zapre okno in odpelje. Pravi prvi Bohinj,'c: A ne bi blo dobr, ce bi človk znou kak tuj jezk? Reče drugi: Ma brez veze. Tale Nemc je verjetn govoru tri, pa mu ni nč pomagal. 6
DAMI34 Objavljeno petek ob 15:37 Objavljeno petek ob 15:37 Podobno je bilo ko je amerška ladja vplula v kopersko pristanišče. Pa pravi Bosanc, delavec na doku: Ajd, baci konop. Američan se dere z ladje nazaj: What? Baci konop, ponovi Bosanc američan spet: What? Do you speak english? Pravi Bosanc Yes, Yes odgovarja Američan. Pa čoveče, zašto onda ne bacaš konop?!!. Se zadere nazaj Bosanc 7
Tedybear Objavljeno petek ob 18:16 Objavljeno petek ob 18:16 2 hours ago, DAMI34 said: Podobno je bilo ko je amerška ladja vplula v kopersko pristanišče. Pa pravi Bosanc, delavec na doku: Ajd, baci konop. Američan se dere z ladje nazaj: What? Baci konop, ponovi Bosanc američan spet: What? Do you speak english? Pravi Bosanc Yes, Yes odgovarja Američan. Pa čoveče, zašto onda ne bacaš konop?!!. Se zadere nazaj Bosanc Ja ja....jaz se ga spomnim kot: "dodaj mi dasku" 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se