Akito Objavljeno April 5, 2019 Opozori Objavljeno April 5, 2019 dr.looney, J.a.m.e.s, CINDAPP in 7 others 1 1 7 1
Spasku Objavljeno April 5, 2019 Opozori Objavljeno April 5, 2019 Just now, Akito said: A so to vici ali resna vprašanja kje to pobiraš na ženska .si Spasku 1
Akito Objavljeno April 5, 2019 Opozori Objavljeno April 5, 2019 pred 1 minuto, Spasku pravi: A so to vici ali resna vprašanja kje to pobiraš na ženska .si ??...
Akito Objavljeno April 5, 2019 Opozori Objavljeno April 5, 2019 GoBobi, VS800, DAMI34 in 3 others 1 5
J.a.m.e.s Objavljeno April 6, 2019 Opozori Objavljeno April 6, 2019 Spasku, DAMI34, Akito in 4 others 1 6
Tedybear Objavljeno April 6, 2019 Opozori Objavljeno April 6, 2019 @Spasku Tale je bila še v prejšnji državi v Anteni: Starejša pionirka: Bila sem na svojem prvem zmenku z fantom. Ko me je prvič poljubil in stisnil k sebi, sem v njegovih hlacah začutila nekaj trdega. Mislim, da je bila steklenice. Ali je možno, da je moj fant alkoholik??? Akito, notranc, schwantz in 5 others 1 7
joka Objavljeno April 6, 2019 Opozori Objavljeno April 6, 2019 (popravljeno) - Cigo, kako ti je prošlo tvoje prvo seksualno iskustvo? - Skromno, u krugu porodice ?? Popravljeno April 6, 2019. Popravil joka notranc, GoBobi, DAMI34 in 3 others 1 5
joka Objavljeno April 6, 2019 Opozori Objavljeno April 6, 2019 Andrejcer, Akito, DAMI34 in 3 others 2 4
Spasku Objavljeno April 6, 2019 Opozori Objavljeno April 6, 2019 1 hour ago, Tedybear said: @Spasku Tale je bila še v prejšnji državi v Anteni: Starejša pionirka: Bila sem na svojem prvem zmenku z fantom. Ko me je prvič poljubil in stisnil k sebi, sem v njegovih hlacah začutila nekaj trdega. Mislim, da je bila steklenice. Ali je možno, da je moj fant alkoholik??? Haha se spomnim tega
C eagle Objavljeno April 7, 2019 Opozori Objavljeno April 7, 2019 (popravljeno) Dolazi bolan u tehničku trgovinu. "Dober dan." Prodavaoc uslužno: "Dobar dan, kako mogu da vam pomognem?" Pita onaj: "Pa imate možda televizore u boji?" Prodavaoc onako sa malo čudenja: "naravno da imamo..." Pa kaže taj: "Onda mi dajte jedan žuti i jedan crveni......" Popravljeno April 7, 2019. Popravil C eagle bobi1001, Akito, DAMI34 in 1 other 1 3
Popularna objava Fadil Objavljeno April 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2019 Uđe Mujo u kafanu i za šankom primeti teglu punu novčanica od po 100e. Pita konobara šta je ovo, a konobar: - Svako ko ubaci 100e dobije tri zadatka i ako ih ostvari uzima sve pare. Mujo gleda, vidi ima podosta novčanica, vadi i ubaci 100e. Konobar mu kaže: - Prvo treba naiskap da popiješ litar moje domaće rakije, drugo da odeš i mom pit bulu izvadiš zub i treće da jebeš moju babu dok ona ne svrši. Uze Mujo flašu i nategne, suze krenule iz ušiju mu se dimi i popi. Sav kurčevit krenu napolje da nađe kera. Čuje se lavež, grebanje jauci, vika, buka 5min. Vraća se Mujo u kafanu sav poderan izgreban i krvav, kaže konobaru: - De ti je ta baba da joj vadim zub? Frenk 67, notranc, Akito in 12 others 1 14
RobiRoberto Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 Spasku, Akito, GoBobi in 3 others 6
bobi1001 Objavljeno April 8, 2019 Opozori Objavljeno April 8, 2019 Andrejcer, Frenk 67, bajkr88 in 7 others 9 1
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno April 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 9, 2019 GoBobi, Andrejcer, Tedybear in 9 others 11 1
Akito Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 bobi1001, Andrejcer, VS800 in 4 others 6 1
Grut Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 34 minutami, Akito pravi: še nuben ni lačn kausou...pa ne umedlevi ... VS800, Akito, dr.looney in 5 others 8
dr.looney Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 1 minuto, Grut pravi: še nuben ni lačn kausou...pa ne umedlevi ... ..... ti tut sit ne ...... Grut, Akito, .... in 5 others 5 2 1
Grut Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 2 urami, dr.looney pravi: ..... ti tut sit ne ...... kva da ne ... lansk let bi kmau - letas pa še nism ... Akito, dr.looney, Spasku in 2 others 5
bobi1001 Objavljeno April 9, 2019 Opozori Objavljeno April 9, 2019 pred 43 minutami, Grut pravi: kva da ne ... lansk let bi kmau - letas pa še nism ... U tadrug pubertet je pa že cajt da nedolžnost zgubiš.... Spasku, dr.looney, VS800 in 1 other 3 1
solorider Objavljeno April 11, 2019 Opozori Objavljeno April 11, 2019 *Dober večer, gospod. Raziskujemo vzroke za pojav bolezni norih krav. Ali mogoče lahko poveste vaše mnenje o vzrokih za to nevarno bolezen?* **** *Kmet pogleda reporterko in reče: - Ali veste, da bik naskoči kravo enkrat na leto? ***** *Gospa (postalo ji je nerodno): - No, to je res zanimiv podatek, a kakšna je zveza med tem pojavom in boleznijo norih krav? ***** *Kmet: - Gospa, ali veste da molzemo krave štirikrat dnevno? ***** *Gospa: - Gospod, to je res zelo pomemben podatek, ampak ali bi prišli k bistvu!? ** *** *Kmet: - Saj ravno to vam želim povedati. Pomislite, če bi se jaz štirikrat na dan igračkal z vašimi joški, pa vas samo enkrat letno nategnil, ali ne bi tudi vi znoreli?!?* **** CINDAPP, Tedybear, Spasku in 6 others 1 8
Popularna objava Kaldu Objavljeno April 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2019 Nekega dne je na naše dvorišče prišel vidno utrujen kuža. Po ovratnici in po tem, da je bil urejen in dobro hranjen, sem sklepal, da ima dom in da dobro skrbijo zanj. Mirno in ljubeznivo je prišel do mene, pobožal sem ga po glavi, potem pa je kar šel za mano v hišo, v kotu pa se je zvil v klopčič in trdno zaspal. Pustil sem ga tam. Uro kasneje je prišel do vrat, spustil sem ga ven in je veselo odšel. Naslednji dan je ponovno prišel, me pozdravil, šel v hišo na svoje mesto in ponovno odspal okoli uro in pol. To se je ponavljalo kar nekaj časa. Potem pa sem postal radoveden, za ovratnico sem mu zataknil listič: -Prosim, da mi sporočite, kdo je lastnik tega čudovitega psa. Ali veste, da prihaja vsako popoldne k meni v hišo, kjer odspi kako urico? Naslednji dan je pes ponovno prišel, za ovratnico pa je imel nov listek: -Oprostite za nadlegovanje. Očitno ste dober človek. Naš kužek živi v družini s tremi otroki, od tega sta dva mlajša od treh let, zato poišče miren kotiček, da se naspi. Če vam ne bi bilo odveč, bi lahko jutri prišel še jaz z njim? C eagle, CINDAPP, Mavti in 10 others 1 12
Akito Objavljeno April 12, 2019 Opozori Objavljeno April 12, 2019 Spasku, DAMI34, RobiRoberto in 4 others 1 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se