smasher Objavljeno November 29, 2020 Opozori Objavljeno November 29, 2020 OT, jaz sem bil edini žalosten lastnik Fiata, ker mi ni puščau olja.. vi ne veste ampak tisto puščanje olja je namensko, da zaščiti del podvozja proti rjavenju. Jaz sem imel ves aluminij oksidiran in blok motorja čisto zaruznen, ker ni nič olja puščala mašina, Sem videl enako mašino iz katetre je šlo "malo oljnih hlapov", nič rje po motorju, aluminij se je svetu skofk, ligenjček, Spasku in 2 others 4 1
Tedybear Objavljeno November 30, 2020 Opozori Objavljeno November 30, 2020 (popravljeno) pred 15 urami, J.a.m.e.s pravi: Ja ne morš kaj druzga pričakovat od Alfe, če že nove spustijo. Kako pravijo.....če pod Alfo ni olja, ga ni niti v Alfi. Popravljeno November 30, 2020. Popravil Tedybear dr.looney, Tim Š., Spasku in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 30, 2020 Opozori Objavljeno November 30, 2020 Maus bo znoru thumper in Tedybear 2
Kaldu Objavljeno November 30, 2020 Opozori Objavljeno November 30, 2020 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Maus bo znoru Zakaj? Sej ve, da je vse to res. DAMI34 in Spasku 1 1
schwantz Objavljeno November 30, 2020 Opozori Objavljeno November 30, 2020 Zakaj bi znoru? Zaradi slabih vicev? Tole bolj skregano z dejanskim stanjem ne more biti. Vem, vidu več propelerjev na avtovlekah kot alf. Pa še lastil sem si jih kar nekaj thumper 1
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno November 30, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 30, 2020 notranc, hribuc, bajkr88 in 13 others 1 15
J.a.m.e.s Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 GoBobi, DAMI34, Alla in 5 others 6 2
Spasku Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 1 hour ago, J.a.m.e.s said: Pri porocilih si rekli da je Malo oskubljenatu je manjka ena tretina J.a.m.e.s, ligenjček, thumper in 2 others 5
GeeSXer Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 Če so jo podarili ni vredna nič. Nima vrednosti. Če bi jo Vatikan kupil za 100 jurjev pa bi bilo nekaj drugega. Upam samo, da so jo odpeljali iz cerkvenega gozda maxxa in GoBobi 1 1
thumper Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 pred 54 minutami, GeeSXer pravi: Če so jo podarili ni vredna nič. Nima vrednosti. Če bi jo Vatikan kupil za 100 jurjev pa bi bilo nekaj drugega. Upam samo, da so jo odpeljali iz cerkvenega gozda upanje umre zadnje..
GeeSXer Objavljeno December 1, 2020 Opozori Objavljeno December 1, 2020 Upanje ne umre zadnje. Zadnji umre človek.
Popularna objava Bmflar Objavljeno December 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2020 Tedybear, Erikcslo, Spasku in 10 others 1 12
thumper Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 če bi le bilo res pa ne bo...davke bomo moral še zmer plačat.. Spasku, Bmflar in ligenjček 1 2
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno December 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2020 Bmflar, RobiRoberto, Quest in 10 others 1 12
Popularna objava Bmflar Objavljeno December 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2020 thumper, smasher, Quest in 9 others 1 10 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2020 Oženio se Crnogorac atraktivnom Crnogorkom… Prođe dosta vremena, ona nikako da ostane u drugom stanju. Gledaju ga ispod oka u selu, prođe i pet godina, od bebe ništa. Izmisli on da ima nekog posla u Beogradu, pokupi ženu, pa na voz. Dođu oni na VMA, urade sve testove i ispostavi se da ON ne može da ima dece. Krenu oni vozom nazad u Crnu Goru… Mrtva tišina u kupeu…. Razmišlja on… ne bi da se vrati u selo, gotov je kada saznaju da je neplodan… Posle nekog vremena, ulazi jedan student u kupe i sedne, otvori knjigu i počne da čita….. Gleda ga Crnogorac…., lepuškast student, razmišlja….razmišlja…,pa ga pita: – Je li jado, da te pitam nešto? – Pitajte. – Je l’ ti se sviđa moja žena? – Izvinite, kakvo je to pitanje? – Alo budalo, lijepo te pitam, je l’ ti se sviđa moja žena? – Pa, kad me već pitate…, sviđa mi se. – A je l’ bi je kresnuo? – Gospodine…,ali…. – Aloooo, lijepo te pitam! – Pa... bih! – Hajde… ja ću sada da izađem i čuvam stražu, a ti je kresni. Izađe Crnogorac napolje, čuva stražu, student obavi posao, vrati se Crnogorac u kupe, nastavi se putovanje u tišini, a ovaj i dalje razmišlja… Da li je “ub’o” student iz prve ili nije… Pita ga on opet: – A je l’ bi kresnuo moju ženu još jednom? – Pa, ako smem, ja bih! Opet Crnogorac izađe, pričuva stražu, student ponovo kresne Crnogorku. Vrati se Crnogorac u kupe, već ulaze u CG, konta on… ”nek’ ide život, daj da potvrdimo još jednom, treća – sreća”. Kaže on studentu: – ‘Ajde je kresneš još jednom, ja te častim 100 evra i da se razilazimo! – Ne mogu više!- kaže mu student. – Što ne možeš jado, ja sam u tvojim godinama kresao pet puta za veče. – Ne mogu. Nemam više kondoma….! Bmflar, ligenjček, J.a.m.e.s in 8 others 11
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno December 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2020 Kaldu, dr.looney, Bmflar in 8 others 1 9 1
Spasku Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 thumper, DAMI34, Bmflar in 3 others 3 2 1
Spasku Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 notranc, thumper, skofk in 3 others 2 4
J.a.m.e.s Objavljeno December 2, 2020 Opozori Objavljeno December 2, 2020 pred 23 urami, GeeSXer pravi: Če so jo podarili ni vredna nič. Nima vrednosti. Če bi jo Vatikan kupil za 100 jurjev pa bi bilo nekaj drugega. Upam samo, da so jo odpeljali iz cerkvenega gozda Predvidevam, da je v to ceno zajeto tudi podiranje, prevoz, dekoracija itd. Močno dvomim, da bi si Vatikan sam plačal nastale stroške. Po izgledu sodeč so jih dostavili še en lep kup lubadarjev. GoBobi, skofk, dr.looney in 2 others 1 4
Spasku Objavljeno December 3, 2020 Opozori Objavljeno December 3, 2020 On 12/1/2020 at 8:05 AM, Spasku said: Pri porocilih si rekli da je Malo oskubljenatu je manjka ena tretina Sej ne mores verjet da je res https://www.vecer.com/svet/video-vladni-piar-o-slovenski-smreki-v-vatikanu-to-drevo-je-eno-najlepsih-kar-smo-jih-dobili-zelo-ravno-popolnoma-zdravo-vse-veje-so-cele-10228895 dr.looney in J.a.m.e.s 2
Bmflar Objavljeno December 3, 2020 Opozori Objavljeno December 3, 2020 pred 13 urami, Spasku pravi: Eto, kaj vas je danes spravilo v dobro voljo - tole, kar tako naprej, kako se dan lahko lepo prične ? thumper, J.a.m.e.s, Spasku in 3 others 1 5
J.a.m.e.s Objavljeno December 3, 2020 Opozori Objavljeno December 3, 2020 pred 4 urami, Spasku pravi: Sej ne mores verjet da je res https://www.vecer.com/svet/video-vladni-piar-o-slovenski-smreki-v-vatikanu-to-drevo-je-eno-najlepsih-kar-smo-jih-dobili-zelo-ravno-popolnoma-zdravo-vse-veje-so-cele-10228895 Res me zanima kaj toti kadijo. dr.looney, GoBobi, Frenk 67 in 2 others 5
bajkr88 Objavljeno December 3, 2020 Opozori Objavljeno December 3, 2020 spodaj so vse velike smreke take.... navrtajo in dodajo lepe veje in je.... ko bo okrasena bo lepa zeeelo... nč bat Spasku in dr.looney 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se