Popularna objava Akito Objavljeno Marec 23 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 23 dr.looney, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava Sam dePihlja Objavljeno Marec 25 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25 pik1, kaizer, VS800 in 9 others 1 9 2
DAMI34 Objavljeno Marec 25 Opozori Objavljeno Marec 25 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ta spada med globoke misli MARE 65, RobiRoberto, Tedybear in 3 others 6
Akito Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 ...mogoče kdo ve, kje se tale dobi 😜?... Frenk 67, RobiRoberto, DAMI34 in 3 others 1 2 3
Buschi Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 Ob 29. 3. 2024 ob 8:05, Akito pravi: 25 let nazaj...ko so diskači še obstajal...si bil z dva pa pol jurja tolarjev največji car !
Akito Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 pred 1 uro, Buschi pravi: 25 let nazaj...ko so diskači še obstajal...si bil z dva pa pol jurja tolarjev največji car ! ...dost d'narja si mel 25 let nazaj 😜...
Buschi Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 pred 31 minutami, Akito pravi: ...dost d'narja si mel 25 let nazaj 😜... Spomnem se, da ko sma dobila tamalega, sma bila oba brez šihta in sma z jurja nabavla špecerije za cel teden. Res da sem bil takrat 60 kil lažji...sam probi danes z 4-rimi euri kupit fasngo za tri za cel teden???? Akito in DAMI34 2
Akito Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 pred 10 minutami, Buschi pravi: Spomnem se, da ko sma dobila tamalega, sma bila oba brez šihta in sma z jurja nabavla špecerije za cel teden. Res da sem bil takrat 60 kil lažji...sam probi danes z 4-rimi euri kupit fasngo za tri za cel teden???? https://www.inflationtool.com/euro/1991-to-present-value
Kugelschreiber Objavljeno Marec 31 Opozori Objavljeno Marec 31 36 minutes ago, Akito said: https://www.inflationtool.com/euro/1991-to-present-value Meni te cifre ne pasejo v real life. gotovo so statisticno/racunovodsko tocne. V real life pa se mi zdi kot bi manjkala menjava v evre. Kar je bilo 1991 100 MARK je danes 200€. Tedybear 1
Akito Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 pred 16 urami, Kugelschreiber pravi: Meni te cifre ne pasejo v real life. gotovo so statisticno/racunovodsko tocne. V real life pa se mi zdi kot bi manjkala menjava v evre. Kar je bilo 1991 100 MARK je danes 200€. ...ne vem zakaj primerjava ...inflacija je abnormna kakorkoli obrneš ...in še bo rasla ...
pik1 Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 . kaizer, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 2 others 5
kaizer Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 (popravljeno) Popravljeno April 1. Popravil kaizer Mavti, Kawasaki_rider, DAMI34 in 3 others 1 5
Darko3g Objavljeno April 1 Opozori Objavljeno April 1 pred 7 urami, pik1 pravi: . Ne bo držalo, vračamo ga jeseni. Ta vikend smo lahko seksali celo uro in 3 minute (od 1:59 do 3:02)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se