Darko3g Objavljeno Julij 7 Deli Objavljeno Julij 7 Pošlje hčerka mami SMS: pridi pome, nočem več ostati pri tej družini, otroci so poredni, njihov oče pa me otipava. Mama; Ne Hčerka: Zakaj ne? Mama: Ker so to tvoji otroci, njihov oče pa je tvoj mož. MARE 65 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9 Deli Objavljeno Julij 9 GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 10 Deli Objavljeno Julij 10 ljubezenska zgodba Fant se sprehaja s punco po parku. Nenadoma ji reče: “Stopiva sem za grm, da ti nekaj pokažem.” Fant si odpne zadrgo in ji da roko v hlače na tisto stvar. Dekle se ustraši! Obrne se in steče skozi grmovje. Veje jo tolčejo po objokanih licih, oblekica se ji zatika v veje in se trga, visoke petke na čevljih se polomijo, toda ona teče dalje, ne ozirajoč se. Skozi glavo ji letijo misli: “Ah… pa so me starši lepo opozarjali naj se pazim manijakov, le da jih jaz nisem poslušala. Samo da pridem domov…” Medtem priteče do stanovanjskega bloka, vzame ključ in naenkrat začuti roko na ramenu. Z grozo se obrne, ko zasliši zadihan glas, ki ji pravi: “Prosim te, sam spust ga… Akito, smasher, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 12 Deli Objavljeno Julij 12 Ena iz Antene pred 40+ leti. Ko sva se z fantom vračala iz kina, me je v temni ulici stisnil k steni in začel poljubljati. Ko se je tesno privil k meni, sem pod njegovim pasom začutila nekaj trdega. Mislim, da je bila steklenica. Ali je moj fant alkoholik? Akito, maxxa, DAMI34 in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxxa Objavljeno Julij 12 Deli Objavljeno Julij 12 pred 33 minutami, Tedybear pravi: Antene Po moje tamladi ne vejo kolk je bla popularna Antena, al pa kaj to sploh je 😆 MARE 65, Akito in Tedybear 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 13 Deli Objavljeno Julij 13 Za starca, ki se še vedno počuti mlad. GoBobi, Tedybear, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 13 Deli Objavljeno Julij 13 mladench, kaizer, DAMI34 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 14 Deli Objavljeno Julij 14 corleone48, DAMI34, Akito in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 15 Deli Objavljeno Julij 15 V razred pride šolski inšpektor in sede med učence. Mlada učiteljica napiše na tablo angleški stavek in pravi: No, kdo bi znal to prevesti? Nihče se ne javi, potem pa dvigne roko Janezek. Učiteljica nejevoljno: “No, Janezek, povej !” Janezek: “Kakšno dobro rit ima, ta bi bila za povaljat” Učiteljica:”Saj sem vedela, kaj bo, takoj izgini iz razreda! Gospod inšpektor, se opravičujem.” Janezek vstane in med pospravljanjem torbe pravi inšpektorju za sabo: “Ti pa, če ne znaš angleško, ne prišepetavaj!” Mavti, Akito, RobiRoberto in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Julij 15 Deli Objavljeno Julij 15 Kaj po mnenju Google prevajalnika igra Perišić? Frenk 67, RobiRoberto in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 16 Deli Objavljeno Julij 16 GoBobi, Andrejcer, Frenk 67 in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Julij 16 Avtor Deli Objavljeno Julij 16 pred 17 urami, Darko3g pravi: Kaj po mnenju Google prevajalnika igra Perišić? Perišić igra levo krilo. 😜 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 16 Deli Objavljeno Julij 16 VS800, Kawasaki_rider, kaizer in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Julij 16 Deli Objavljeno Julij 16 Ob 15. 7. 2024 ob 17:17, Darko3g pravi: Kaj po mnenju Google prevajalnika igra Perišić? Ti prevodi so včasih res zanimivi, npr.: Danska (DEN) = brlog Coach = avtobus ampak za fagot pa še nisem videl takega prevoda Enkrat pa je v Večeru (časniku s težo) novinar pisal o baletu Kleščice za trenje orehov - očitno še iz usmerjenega izbraževanja Pred leti pa letak avstrijske trgovine z elektroniko: Zvočni stroj - dvojni pokrov in še: Klimatska naprava - visoka predstava RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 17 Deli Objavljeno Julij 17 Frenk 67, VS800 in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 18 Deli Objavljeno Julij 18 RobiRoberto, pik1, Tedybear in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 19 Deli Objavljeno Julij 19 Izkušen električar tud svojo ženo za oba joška na enkrat ne pošlata... Frenk 67, RobiRoberto, bankir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 25 Deli Objavljeno Julij 25 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 Akito, Alla, Mavti in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 8 Deli Objavljeno Avgust 8 GoBobi, Quest, boki brm in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Avgust 9 Deli Objavljeno Avgust 9 RobiRoberto, GoBobi, Akito in 3 others 1 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 11 Deli Objavljeno Avgust 11 RobiRoberto, kaizer, boki brm in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 14 Deli Objavljeno Avgust 14 GoBobi, Frenk 67, smasher in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 15 Deli Objavljeno Avgust 15 RobiRoberto, Andrejcer, Buschi in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 16 Deli Objavljeno Avgust 16 Alla, DAMI34, Mavti in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se