Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Oktober 9 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9 RobiRoberto, VS800, Tedybear in 8 others 1 10
DAMI34 Objavljeno November 17 Opozori Objavljeno November 17 kat ti ne ide...al jebiga GeeSXer, smasher, Sam dePihlja in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno November 19 Opozori Objavljeno November 19 ta je sicer že za v globoke misli Luka66, MARE 65, Andrejcer in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 25 Opozori Objavljeno November 25 Tedybear, RobiRoberto, Mavti in 3 others 7
DAMI34 Objavljeno November 28 Opozori Objavljeno November 28 GoBobi, Tedybear, Frenk 67 in 1 other 1 3
Kaldu Objavljeno December 5 Opozori Objavljeno December 5 (popravljeno) Popravljeno December 5. Popravil Kaldu Frenk 67, Buschi, MARE 65 in 3 others 5 1
MiNa Objavljeno December 5 Opozori Objavljeno December 5 Je snežilo pa sem naredil snežaka... 8:10 Je prišla mimo feministka in vprašala zakaj nisem naredil snežakinje 8:15 Sem naredil snežakinjo 8:17 Feministična soseda se je pritožila, da pre-oblinasta snežakinja predstavlja seksualni objekt in precedens za vse snežakinje povsod po svetu 8:20 Gejevski par čez cesto se začne pritoževati zakaj pa nebi bila dva snežaka 8:22 Transseksualnež vpraša zakaj niso spolni deli snemljivi 8:25 Vegan na koncu ulice pride razložit, da korenje ki ga imata za nosove niso hec, da je to hrana, ne pa okras 8:28 Obtožen sem da sem rasist, ker sta snežak in snežakinja bela 8:31 Musliman čez cesto zahteva, da snežakinja obleče burko 8:40 Policija pride na podlagi prijave, da je nekdo užaljen 8:42 Feministka se vrne in zahteva, da snežakinja nima metle v roki, saj to predpostavlja hišna opravila 8:43 Grozijo mi, da me bodo deložirali 8:45 TV Ekipa 24ur pride in me vpraša, če sploh vem kaj je razlika med snežakom in snežakinjo. Odgovorim da "snežne kugle" in me označijo za seksista. 9:00 Na televiziji me predstavijo kot osumljenca, terorista, rasista, homofoba in splošno nagnjenega k povzročanju težav v slabem vremenu 9:10 Vprašajo me, če sem imel pomoč pri svojih dejanjih. Socialna odpelje otroke. 9:29 Skrajni protestniki marširajo in zahtevajo...... Nauk te zgodbe? NI NAUKA. TO JE DANAŠNJI SVET PA ŠE NA SLABŠE GRE Lep pozdrav, Tedybear, RobiRoberto, Buschi in 5 others 2 1 5
GeeSXer Objavljeno December 6 Opozori Objavljeno December 6 Tedybear, Frenk 67, DAMI34 in 2 others 1 1 3
DAMI34 Objavljeno December 6 Opozori Objavljeno December 6 kr2x mi je počilo v vratu RobiRoberto, Andrejcer in smasher 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se