RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 22 urami, DAMI34 pravi: Braaaaap Kaj te je pa v Malo Polje neslo ??? Vsega pa Roberto ni pozabil, ker je tam nekajkrat pristal z zmajem in velikokrat z jadralnim padalom. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 pred 4 minutami, RobiRoberto pravi: Kaj te je pa v Malo Polje neslo ??? Vsega pa Roberto ni pozabil, ker je tam nekajkrat pristal z zmajem in velikokrat z jadralnim padalom. o lejga, isto kot tebe spomini, ko sem se učil prvič letet z zmajem. Sem štartal z Javornika in ko so mi rekli da hitrost ne sme pasti pod 25(nečesa) sem strogo pazil da je bila višja. Valda sem pičil na malo polje kot norec (prvič me je bilo strah da bom v zraku ostal, pa da ne bo prevlečenega leta) V glavnem, fantje so mi povedali, po pristanku, da je bilo slišati zajle od zmaja kako cvilijo: ojej, ojej amateur, Igi Pop, ALEŠ M in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2018 Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 Najbolje se spomnim dogodkov, za Malo Polje sem moral pa v Goopgle Maps pogledati , ampak vsaj znajdem se.
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2018 (popravljeno) Nikjer nobenga da bme požegnal. Sem šel talne označbe pogledat. Pridem pa domov pa čez 15 min nevihta. Popravljeno Junij 1, 2018. Popravil Quest MiNa, mladench, igc1 in 18 others 21
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 (popravljeno) Včeraj naredil eno kljukico na seznamu stvari za letos: Maltatal. Tura je bila dolga okrog 500km in trajala cel dan in sicer iz LJ čez Godovič, Tolmin in Bovec, kjer sem mel pavzo za kafe in čokolado. Potem sem nadaljeval do Predila in nato po mnenju nekaterih iz foruma šel takole: Trbiž, Podklošter, Šmohor, Greifenburg, Gmund in Malta. Pot nazaj me je nesla čez VIllach, Ljubelj, Kranj in Medvode do LJ. Vmes sem se malo izgubil, a je Google rešil stvar. Pa ugotovil sem, da imajo avstrijci odlične bus postaje, za prevedrit plohe. Popravljeno Junij 2, 2018. Popravil apirko Dark, XTR, amateur in 31 others 34
Popularna objava skofk Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Današnje raziskovanje Dolenjske z Pogled proti Goltem Google me je zgubu Pol ure čakanja na prazen most za eno slikco... ampak kakor pravijo "happy wife...happy life" Prebivalci Slivniškega jezera Uglavnem fejst furca in fejst je že vroče skalar36, Grut, Dark in 29 others 32
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Današnji vtisi po Avstriji. https://goo.gl/maps/5AgNGTXGJ7M2 C eagle, Keiko, DAMI34 in 28 others 31
maus Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 (popravljeno) spet me je upral ... 2 x Popravljeno Junij 2, 2018. Popravil maus bajkr88, Kawalir, DAMI34 in 8 others 4 3 4
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Brez dežja na dašašnji vožnji Xebec, Keiko, Ella in 16 others 19
vuk76 Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 2 hours ago, Scarabeo 500 said: Današnji vtisi po Avstriji. https://goo.gl/maps/5AgNGTXGJ7M2 Lepa fura - Klippitztörl, Weinebene...drugic ti priporocam raje na Haimburg in Diex (Djekse - Diexer Landstrasse) ter potem dalje proti Klippitztörl. Cez Haimburg & Diex je super ovinkasta cesta. V tej blizini kjer si zdaj bil mas se fajn cesto cez Gaberl in Packsattel. amateur, KyoKon in IF7 3
Popularna objava dlicen Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Danes SZ Slovenija + Rezija. Ma zakon. Joker, Xebec, alpi80 in 21 others 24
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 9 minutami, vuk76 pravi: Lepa fura - Klippitztörl, Weinebene...drugic ti priporocam raje na Haimburg in Diex (Djekse - Diexer Landstrasse) ter potem dalje proti Klippitztörl. Cez Haimburg & Diex je super ovinkasta cesta. V tej blizini kjer si zdaj bil mas se fajn cesto cez Gaberl in Packsattel. Hvala. Vidim, da zadeve poznaš. Res lepi kraji. Si že peljal na Preims - na jesen je to zelo lep del ceste na Klipitztorl. Janezs, MiNa, RobiRoberto in 8 others 11
Popularna objava a79 Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Mi pa na stajerski konc... RobiRoberto, Akito, ALEŠ M in 22 others 25
vuk76 Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 4 minutes ago, Scarabeo 500 said: Hvala. Vidim, da zadeve poznaš. Res lepi kraji. Si že peljal na Preims - na jesen je to zelo lep del ceste na Klipitztorl. Nope, se nisem bil. Hvala za idejo. Ja, ti prelazi so moje standardne fure. Odvisno od casa kombiniran ter dodajam ali odvzemam prelaze/dobre ceste. amateur 1
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 2, 2018 Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 pred 1 minuto, vuk76 pravi: Nope, se nisem bil. Hvala za idejo. Ja, ti prelazi so moje standardne fure. Odvisno od casa kombiniran ter dodajam ali odvzemam prelaze/dobre ceste. Ko zmanjka standardnih cest, pa iščemo luknje. Ta del sem danes prevozil, zelo lepa narava. https://goo.gl/maps/KUrPRT9EEn82 vuk76 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Junij 2, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2018 Sem se popolne mal na obalo zapeljal. No na Vrhniki me je malo ohladilo in ker je blo proti Postojni precej črno sem podaljšal do Godoviča in čez Col do Vipane in nazaj na Razdrto in naprej proti oblai. Tako sem se izognil pranju. Se je pa ozračje zvečer po dežju kar ohladilo in je bila vožnja domov osvežujoča Ella, vuk76, Janezs in 32 others 35
Popularna objava Rubuz Objavljeno Junij 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2018 Včerja do Jablanaca pa nazaj. Vreme top shit, glih prav vroče je bilo. Od Delnic do Crikvenice peljaj za/z enim SS Suzikejm Mariborskih registracij, odprt Akrapovič, sopotnica s pink NZI čelado. Če je kdo od tle...super tempo. V Jablancu malo namočil noge, šel nazaj proti Senju na kofe in sladoled potem pa po AC do Jastrebarskega in domov. AC eno samo trpljenje, ampak sem bil hkrati tudi pozen, tako da neke hudi izbire nisem imel. V glavnem, na koncu se nabralo 508km od katerih je bilo 388 uživatskih, 120 pa AC. Frenk 67, MiNa, Ella in 26 others 29
Popularna objava Erik99 Objavljeno Junij 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2018 Danes preko Kamnika proti Lučam za katere sem do sedaj slišal le, ker so bile tam pred leti poplave in naprej proti Solčavi, nazaj pa preko Mozirja nekajkrat gor in dol drgnit ovinke Marija reka-Podmeja, me vsakič presenetijo zanimivi odmaknjeni kraj... DXR16, izibajker, GO_Tomi in 25 others 28
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Junij 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2018 (popravljeno) Danes pa krog po dolenjski z ogledom vojaškega letališča Cerklje ob Krki Popravljeno Junij 3, 2018. Popravil ALEŠ M GO_Tomi, Gonca, RobiRoberto in 27 others 30
J.a.m.e.s Objavljeno Junij 3, 2018 Opozori Objavljeno Junij 3, 2018 pred 3 minutami, ALEŠ M pravi: Tu si pa obrnil pogled na štajersko stran. P.S.: Moj rojstni kraj, kjer smo bili alergični, če nam je kdo rekel, da smo dolenjci. Sava je meja. ALEŠ M in Xebec 1 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2018 On line Miha X, Ella, alpi80 in 19 others 22
Quest Objavljeno Junij 3, 2018 Opozori Objavljeno Junij 3, 2018 pred 1 uro, ALEŠ M pravi: krog po dolenjski Si šel mim. Škoda. Bi se lahk na kofe ustavu, al pa pijačo, šnicel. Drugič mi javi. ALEŠ M 1
Popularna objava apirko Objavljeno Junij 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2018 Včeraj smo z luštno skupinco vtisnili do Črnomlja. Nazaj smo bili pa že za čas dirke. Material za vtisnit: DAMI34, mladench, ALEŠ M in 9 others 12
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2018 Družinski vtis od včeraj...obisk staršev v Ljubljani se je zaključil s kratkim moto izletom. Jaz s Kawasakijem, tata z bemwo, pa še mamo ja na zadnji sedež naložil skofk, notranc, Miha X in 11 others 14
izibajker Objavljeno Junij 4, 2018 Opozori Objavljeno Junij 4, 2018 pred 31 minutami, Ella pravi: Družinski vtis od včeraj...obisk staršev v Ljubljani se je zaključil s kratkim moto izletom. Jaz s Kawasakijem, tata z bemwo, pa še mamo ja na zadnji sedež naložil Brez fotk so vtisi bol megleni, imaginarni, precej nejasni.... Tudi če ste imeli jasno vreme
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se