DAMI34 Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 16 minutami, Tedybear pravi: Dami, Snecer......a bomo tole kar mirno požrl???? Blokiru ga bom Robertos664, Zok in Tedybear 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 3 urami, Robertos664 pravi: Veš kak pravijo iz česa delajo Kawasaki? Baje iz ostankov pri proizvodnji Suzukija, Ce bi blo to res bi ze 10x prodal svojo suzano... kurac nben noce kupt Dons tut jest prvic po prometni par km... Villach-Klagenfurt-Villach pa se to sam na UKH AUVA Klagenfurt ( zdravstveni dom za poskodbe pri delu) da mi skenslajo bolnisko tako da grem nasledn tedn koncno nazaj delat. Madonca nazadnje k sm se pelu je blo se fajn vroce... dons me je kr mal zebst hotl. tomaz69, TakeALookAround, Ella in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 4 hours ago, Robertos664 said: Veš kak pravijo iz česa delajo Kawasaki? Baje iz ostankov pri proizvodnji Suzukija, za Cuzzukije ne bi vedu, majo pa sigurno več kot dovolj svojih ostankov za tisti 1 ali 2 %, kar predstavljajo motocikli v njihovi proizvodnji: https://global.kawasaki.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 Dons kao skoču neki ogret ketno do Rakitne. Qurtza ogrel. Zmrznu. 11 stopinj. Dost zajebancije za letos. Cajt za kej toplejšga pod jakno. Primorci izvzeti apirko in Ella 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno September 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2018 Skočil na nočno furco, kratko a super je bilo samo 55 km in polna luna Akito, notranc, RobiRoberto in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 24, 2018 Deli Objavljeno September 24, 2018 pred 7 urami, Robertos664 pravi: Veš kak pravijo iz česa delajo Kawasaki? Baje iz ostankov pri proizvodnji Suzukija, res je, šolski primer KLV1000, čisti klon vstrom1000 taka jajca, da ga je kawasaki hitro umaknil iz proizvodnje in lansiral versys 1000 DAMI34, gift, MiNa in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2018 Zajčico sem na Zrak peljal, da se je Zvijala po kraZu. RobiRoberto, Janezs, skalar36 in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno September 25, 2018 Deli Objavljeno September 25, 2018 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Zajčico sem na Zrak peljal, da se je Zvijala po kraZu. Dami34 ta sedež pa not o.k. Kaj imaš to, to se naj nebi dogajal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 25, 2018 Deli Objavljeno September 25, 2018 pred 42 minutami, T 120 pravi: Dami34 ta sedež pa not o.k. Kaj imaš to, to se naj nebi dogajal optička varka, phoun, senca, hdr, pa malce zadnji visi v eno stran k je PP nabutana spodaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Xebec Objavljeno September 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2018 Vrjetn zadnic letos v najlepsi kraj na svetu Keiko, amateur, Erik99 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno September 26, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2018 notranc, Keiko, RobiRoberto in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomaz69 Objavljeno September 27, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2018 FOČK, FOČK, en sam FOOOOOOOČK DAMI34, Janezs, VS800 in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno September 27, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2018 Danes je bilo na Primorskem koncu pravo jesensko vreme za motorista: brez oblaka, 21°C v senci na Kozini ob 13 uri, brez vetra. Ena slika med Hrpeljami in Trubljami. Listje že spreminja barvo, kmalu bo na tleh. Janezs, notranc, Joker in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 28, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2018 Takole je današnjo vožnjo zabeležila mica... 187km po bližnjih hribih v prelepem sončnem vremenu. Višinski EKG današnje poti. Najprej sem jo mahnil čez MR v zasavje, od tam pa preko Zagorja na zasavsko Sveto Goro. Od tam pa do Save in naprej na zasavski Triglav - Kum. Na vrhun brez sapice in topleje kot v dolini. Res je visok tale, ja ni več dimnik, ker se iz njega že en čas ne kadi več. Potem pa do Hrastnika, Zidanega Mosta do Brega od tam pa še na Lisco. Iz Lisce pa proti Jurkloštru preko Vrha nad Laškim v Laško in nato še na Svetino Od tam pa nazaj na start, ki je obenem tudi cilj. Slike povedo največ... VS800, Igi Pop, KyoKon in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava schwantz Objavljeno September 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2018 Takole je bilo, pa nič drugače. Boljše kot v službi pa vsekakor dr.looney, Janezs, KyoKon in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava krucymucy Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 (popravljeno) Kot dogovorjeno sem bil ob devetih na gornjem jelenju. No in ker je bila DC8 zaprta sem zelel na Ucko, pa so imeli prazgodovinski motoristi vzpon na hrib. No potem mi je se trajekt spizdil. Cesta od Motovuna je se zmer zaprta, tako da sem moral se proti morju, Porec, Novigrad ... Na kalu itak maus. Zakljucek pa v "the hub" Zdej tle fugiramo. Popravljeno September 29, 2018. Popravil krucymucy skalar36, ALEŠ M, Xebec in 14 others 14 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dani1234 Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 (popravljeno) No ker na jadranii piha je bo treba it malo v hribe:) Na jezerskem je bil soncek pa se dva motorista sta se malo podila gor in dol:) Popravljeno September 29, 2018. Popravil Dani1234 DAMI34, Mavti, krucymucy in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perry Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 20 hours ago, MiNa said: Takole je današnjo vožnjo zabeležila mica... 187km po bližnjih hribih v prelepem sončnem vremenu. Višinski EKG današnje poti. Najprej sem jo mahnil čez MR v zasavje, od tam pa preko Zagorja na zasavsko Sveto Goro. Od tam pa do Save in naprej na zasavski Triglav - Kum. Na vrhun brez sapice in topleje kot v dolini. Res je visok tale, ja ni več dimnik, ker se iz njega že en čas ne kadi več. Potem pa do Hrastnika, Zidanega Mosta do Brega od tam pa še na Lisco. Iz Lisce pa proti Jurkloštru preko Vrha nad Laškim v Laško in nato še na Svetino Od tam pa nazaj na start, ki je obenem tudi cilj. Slike povedo največ... Lepo da se vračaš v svoje (naše) kraje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 Šel v Vipavsko dolino pogledat kako uleče .... RobiRoberto, Frenk 67, VS800 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 Najprej smo pol dneva zabili na omw. Seveda globoke priprave in izrisi rut, nato sinhronizacija z vsemi radarji in ker ni uspelo smo kr Boruta vzeli s sabo. Čez zihr ga ni, se bo že on zmenu če ga bomo srali. Tak krenomo za plominko in čez dobri dve uri še vedno visimo v Opatiji. Hudiča danes bodo nadčloveški napori sem si mislil in so res bili. Kole slikanje tu, slikanje tam kilometri se nabirajo da jih lahko na prste enbe roke preštejemo. No do Trgeta je zneslo, kjer smo padli u šwahost i nešto maznili...njamsi.. Aja, pa neke plaže smo gledali in slikali, to je pa to. Do Pule je zneslo, več pa ne, smo le starejši občani, ki rabijo Tut savno in bazen. apirko, VS800, RobiRoberto in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 . ... mali "vtiski" tomaz69, Joker, Janezs in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 (popravljeno) Z @Ćale sva po dolgem cajtu sla. Cez Rovte in Ziri na kafe v Ambasado, pol pa cez Lucine in Horjul se na Rakitno. Fajn! Popravljeno September 29, 2018. Popravil apirko Frenk 67, KyoKon, DAMI34 in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 pred 3 urami, krucymucy pravi: Kot dogovorjeno sem bil ob devetih na gornjem jelenju. No in ker je bila DC8 zaprta sem zelel na Ucko, pa so imeli prazgodovinski motoristi vzpon na hrib. No potem mi je se trajekt spizdil. Cesta od Motovuna je se zmer zaprta, tako da sem moral se proti morju, Porec, Novigrad ... Na kalu itak maus. Zakljucek pa v "the hub" Zdej tle fugiramo. Sem šel mimo okrog 9:10 Na Učki biciklisti. Šel za metlo in policajem. Želja Učka se ni uresničila. Trajekta nisem iskal. Motovun obšel izza črpalke na Parenzano po vzhodni strani hriba. Seveda makedam. Proti morju seveda Rovinj. Mausa srečal na Planini. Zaključek pred pol ure v garaži. Fugiral pa ne bom nič. Učka od daleč Limski kanal Oprtalj Joker, Mavti, Synth in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno September 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2018 (popravljeno) Zjutraj po Makarski malo "fajtanja" z vetrom potem pa gasa na celino Prološko blato, Crveno jezero, slapovi Kravica,izvir reke Bune,skrivališče za podmornice v Dubi Popravljeno September 29, 2018. Popravil skofk tomaz69, IF7, Igi Pop in 25 others 26 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno September 29, 2018 Deli Objavljeno September 29, 2018 45 minutes ago, Quest said: Sem šel mimo okrog 9:10 Na Učki biciklisti. Šel za metlo in policajem. Želja Učka se ni uresničila. Trajekta nisem iskal. Motovun obšel izza črpalke na Parenzano po vzhodni strani hriba. Seveda makedam. Proti morju seveda Rovinj. Mausa srečal na Planini. Zaključek pred pol ure v garaži. Fugiral pa ne bom nič. Učka od daleč Limski kanal Oprtalj Tam tam sva bla casovno. Skoda. Jst nisem hotel s trejserko po makadamu. ALEŠ M, maus in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se