Popularna objava MiNa Objavljeno September 30, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2018 Današnjih 383 kilometrov... Start in cilj v Selinah. Cesta Bruvno Donji Lapac Obeležje NOB Malo po bivšem aerodromu. Kontakt.... Franc požen... Morjeeee Victory... Burjo je odpihnilo, do naslednjega vikenda pravi kolegica . Noč naju je ujela. RobiRoberto, Keiko, amateur in 35 others 37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 30, 2018 Deli Objavljeno September 30, 2018 12 minutes ago, Xebec said: kva a so te za izpit opalil? ma neee, zajebancija .. čist kul smo se pogovorili .. saj veš, da sem priden v prometu .. notranc, Xebec in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno September 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2018 Pavza in gretje na sončku v postojni nato pa skozi vipansko dolino v brda in čez kras nazaj. Lepo izkoriščena jesenska nedelja in lepih 370km. Nov stroj se pelje perfektno lp Aleš Moto999, CINDAPP, J.a.m.e.s in 34 others 37 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno September 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2018 Ob devetih zazvoni telefon: Prideta na kosilo? Kdaj pa? Ob enih?! Kam pa? V Bovec! Žena vzame Avtoatlas Slovenije in se že peljeva čez Kanauc v dolino Idrijce. Cesto urejajo še naprej, kar je dobro za uporabnike, le pri semaforjih ni zelenega vala. V Idriji pri Bači kontrola prometa/hitrosti, vsi vozijo 49. Po Tolminu zavijeva navzgor proti Kolovratu, zgoraj na križišču se spustiva v Italijo, kmalu zavijeva ostro desno proti Kraju (Crai) do Hlodiča (Clodig). Vasi ob cesti imajo še vedno prebivalce, nahajajo se pripete na strmi breg, cesta je asfaltirana, nobene njive ni videti, nobenega travnika. Le od česa so živeli/še živijio? V Hlodiču je odcep lepo označen, par rid gor, par rid dol in že sva na priključku na cesto Livek - Ceplesišče (ta del ceste so tri leta nazaj delno preplastili za dirko Gira, slabo, so že luknje v asfaltu). Dvajset metrov od križišča navzgor leži ob robu ceste GS advenčer, poleg motorja stoji motokros ta visok čevelj, ob njem leži čelada, za motorjem pa ugledam sedečega dobrih 30 let starega motorista. Ustavim, greva vprašat, če je treba kaj pomagat. Možakar počasi vstane, na dlani krvava odrgnina (rokavico je prenucalo ob drsenju), ob očesu zateklina menda od čelade, ko je udaril z njo ob tla, na eni nogi obut samo notranji copat-čevelj. Zadnji dan dvotedenske ture po Italiji, pripeljal se je iz smeri Livka, verjetno je šlo malce bolj hitro, z motorjem se je dotaknil škarpe, motor je položilo na desni bok, drsela sta na drugo stran ceste, motor je pustil kakih 30 m dolg in dobrega pol metra širok pas olja na asfaltu. Uničen desni del pogonskega motorja, ADAC mu je že urejala pomoč. Menda bo motor v 3 dneh v Regensburgu. Ga bo dal popraviti? Odkima, star je 10 let, preveč poškodovan, je že pred nesrečo imel v mislih novega. GS-a? Normalno, saj je iz Bavarske. Prvič sem bil v živo soočen s posledicami padca z motorjem, ki se je na srečo lastnika kljub materialni škodi zeloooooo dobro končal. Verjetno zadnja tako dolga tura letos, menda je zanjo že premrzlo. alpi80, a79, KyoKon in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CINDAPP Objavljeno Oktober 1, 2018 Deli Objavljeno Oktober 1, 2018 9 hours ago, amateur said: Žena vzame Avtoatlas Slovenije in se že peljeva Z čim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 1, 2018 Deli Objavljeno Oktober 1, 2018 Se razume da z motorjem. Ker sem ji povedal, da so za Kolovratom grape, je vzela orientacijo s seboj, da ne bi zaradi iskanja zamudila kosila v Bovcu. Je tako v tistem koncu, da se zgubiti ne moreš (vse poti vodijo v dolino), če pa hočeš odpeljati določeno ruto, moraš imeti ali mapo v glavi, na mobitelu ali na papirju. Sem poskusil z Via Michelin narediti plan rute, pa ni našel povezave z naše strani na italijansko stran mimo koče Refugio Solari. Ni zabačeno, ni izgubljeno, so pa sami gozdovi. Zagotovo si bom še letos vzel en dan in vse skupaj obvozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 1, 2018 Deli Objavljeno Oktober 1, 2018 (popravljeno) pred 17 urami, MiNa pravi: Današnjih 383 kilometrov... Start in cilj v Selinah. Cesta Bruvno Donji Lapac Obeležje NOB Malo po bivšem aerodromu. Kontakt.... Franc požen... Morjeeee Victory... Burjo je odpihnilo, do naslednjega vikenda pravi kolegica . Noč naju je ujela. Čisto v piko enaka delna furca, kot najina prejšnji vikend (edino midva sva se še malo namakala v morju in pol pa oba fasala prehlad....upam, da ta del sta spustila ) Popravljeno Oktober 1, 2018. Popravil SharpNinja MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 1, 2018 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2018 pred 4 urami, SharpNinja pravi: upam, da ta del sta spustila ) Sva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2018 Upam, da ni prepolna farb sicer pa, le kdo bi tukaj farbe gledal skalar36, amateur, MiNa in 17 others 18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava imker Objavljeno Oktober 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 1, 2018 Ker mi je uspelo dobiti dopust za prvi teden Oktobra sem sklenil , da je skrajni čas še za vsaj eno resno furo. Plan je bil Vršič pred njegovim zaprtjem zaradi voznih razmer , kar se bo po napovedih vremenarjev zgodilo že nocoj. Zjutraj sem štartal malo kasneje kot je bilo planirano saj je bila ob pol devetih še vedno videna slana v zatišnih legah vendar je bil skrajni čas za odhod , če sem se hotel izogniti napovedanem popoldanskemu dežju. Pot me je iz Laškega preko Litije vodila skozi Ljubljano kjer me je proti pričakovanjem pričakalo sonce. Nato sem pot nadaljeval do Logatca kjer sem se obrnil za Idrijo in skozi Most na Soči nadaljeval do Bovca in nato juriš na Vršič saj me je pričelo priganjati tudi vreme z rahlim rosenjem. Po krajšem postanku na Vršiču pa urno proti Krajnski gori , Jesenicam....nato pa proti Kamniku preko Tuhinjske doline nazaj v Laško brez kilometra avtoceste. Slik je bolj malo , ker nisem fotograf ampak motorist. Doma je števec pokazal 432 km.Ajde mejte se. GO_Tomi, skofk, VS800 in 24 others 26 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2018 Vtisi so sportfortastični+ KyoKon, alpi80, MiNa in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Oktober 2, 2018 Deli Objavljeno Oktober 2, 2018 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: Vtisi so sportfortastični+ Ma kaj nimaš doma? maus, MiNa in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno Oktober 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 2, 2018 Sem lovila zadnje ure sončka v NG toplo...v Bovcu pa že bolj frišno ampak nebo pa take lepe barve! @DAMI34 ti maš pa res veselje z gladkimi gumami po makadamu vozit krucymucy, Joker, notranc in 25 others 26 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2018 Deli Objavljeno Oktober 2, 2018 pred 59 minutami, Ella pravi: @DAMI34 ti maš pa res veselje z gladkimi gumami po makadamu vozit kje pa, čist nobenga veselja, sicer je pa slikano na makedamskem parkirišču. 10 m ga je bilo pred 1 uro, notranc pravi: Ma kaj nimaš doma? ma nimam več gume, no zdj jo mam...za zimo bo tomaz69, Ella, notranc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Oktober 3, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Go Vale, gooooooo.... Ah ta Kras DAMI34, amateur, MiNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Danes se zadnji izlet z mojim bivsim rastikurckom do novega lastnika na Ptuj. MiNa in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 3, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Hitreje, dlje, višje - moto motorista? Ko sem lani iskal zadosti dolgo in zanimivo turo po Sloveniji, sem se spomnil, da imamo v naši občini občinski kolesarski krog, ki gre blizu meja občine. Parkrat sem ga že prekolesaril, zakaj pa ne bi enkrat probal z motorjem. V petek sem imel dobre tri ure lufta, izbral sem del kroga južno od Poljanske Sore in mu dodal par dodatnih ovinkov. Start v Poljanah pred Šubičevo hišo (zadnja slika), pa do dvorca na Visokem, kjer je vse v znamenju Ivana Tavčarja. Potem pa mimo Bukovega vrha pogledat na Pasjo ravan ta novi vremenski radar, ki tudi nam motoristom zelo natančno kaže meje padavin. Hrib je nekdanja JLA sredi sedemdesetih let za potrebe raketne zaščite pred napadom iz zahoda (podobno nora ideja kot Rupnikova linija) znižala za 9 m in vrh zravnala v plato, tako da z 1020 metri ni več najvišji vrh Polhograjskih Dolomitov. Nadalje je pot vodila proti Lučinam in levo navzdol do Zaloga in spet navzgor do Butajnove, Kurje vasi, Potoka, Smrečja (cerkev), Golega vrha (vojaška postojanka), Javorča in nazaj v Poljansko dolino. Slabih 90 km, razgledi od zgoraj pa v tem vremenu izjemni. Quest, T 120, pik1 in 23 others 26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto999 Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Ob 30. 9. 2018 ob 20:35, ALEŠ M pravi: Pavza in gretje na sončku v postojni nato pa skozi vipansko dolino v brda in čez kras nazaj. Lepo izkoriščena jesenska nedelja in lepih 370km. Nov stroj se pelje perfektno lp Aleš Kje točno je že ta stolp? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Oktober 4, 2018 Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 Če misliš tega s stopnicami je tu https://www.brda.si/znamenitosti/kulturne_znamenitosti/2012051415204567/Razgledni stolp Gonjače/ drugi pa je Pomnik braniteljem slovenske zemlje na Cerju https://www.miren-kostanjevica.si/turizem/cerje/ DAMI34 in ALEŠ M 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moto999 Objavljeno Oktober 4, 2018 Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 Hvala tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Oktober 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 Bolj do konca Soče, kukr tle, se ne da, pa da ga hebeš Pol pa proti Gradežu, na kafe Domov Tko, vse skupej. Dol po desni, gor po levi. Frenk 67, Erik99, VS800 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 4, 2018 . ... dons sem imel pa eno res prov posebno furco ... ... furco brez najbolj pomembne stvarce v življenju asocialcev ... .... ob treh popoldne štart na polno ... do Pirana ... na eno kavico s cimetkom ... eno presno tortico in eno kokakolo s ful cukra ... in vse to .... hmmmmmmm ... a je to sploh mogoče ...??? jaaaa, vse to, brez mobitela, ker sem ga v tisti popoldanski nervozi, da se grem končno lahko vsaj mal zapeljat ... pozabil doma ... uglavnm .... vtisi so res top ... čeprav zvečer že kar mal hladni ... ampak ... top tko da, "ako se gine, neka se otmeno gine" no, pa kaj sploh pisarm ... itak ... brez fotk nč ne vela ... lp, asocialc Janezs, Akito, Frenk 67 in 16 others 16 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 15 urami, GO_Tomi pravi: Soče A poznaš te ceste že od prej, rabiš karto ali greš za nosom upajoč, da vse poti enkrat pripeljejo domov? Sem se že vozil za mejo, pa brez karte ni šlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 8 urami, pik1 pravi: Pirana Pa sej ti verjamemo na besedo. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 53 minutes ago, amateur said: A poznaš te ceste že od prej, rabiš karto ali greš za nosom upajoč, da vse poti enkrat pripeljejo domov? Sem se že vozil za mejo, pa brez karte ni šlo. Če hočeš kam pridet, moraš met najmanj karto. Najraje seveda navigacijo. Tam je cest da se ti zmiksa ... amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se