Popularna objava apirko Objavljeno Oktober 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 Vceraj sem moral nekam sunit. Itak da na Rakitno, pa se spotoma sem sprobal, kako se obnese GoPro montiran na brado celade. Odlicno! mladench, RobiRoberto, vuk76 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Oktober 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pogled na hridsko jezero (gorazdevac) že prijetna temparatura Akito, sohen, Erik99 in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 41 minutes ago, apirko said: GoPro Ja ... Čas posnetka bi moral bit ene 3 krat daljši, al bi pa ti morou it ene 3 krat bolj hitro amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apirko Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 34 minutes ago, GO_Tomi said: Ja ... Čas posnetka bi moral bit ene 3 krat daljši, al bi pa ti morou it ene 3 krat bolj hitro Nimam manualnih nastavitev. Za to bi moral nabavit kak boljši model... Mogoče kdaj v prihodnosti, pa že zdaj je problem, ker se je tekom leta nabralo ogromno posnetkov in je disk že poln... amateur in GO_Tomi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 Delovna vnema. Včeraj so mi pripeljali kamion metrskih drv. Stresli seveda pred garažo. Taman bo vikend za žagat. No danes sem začel. Požagal točno toliko da sem odprl garažna vrata in vzel ven moped. Ekola, delovna vnema me je minila, in dan je spet lep RobiRoberto, Janezs, notranc in 25 others 16 1 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno Oktober 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 Včerajšnja. Ni moja. Je pa tud moja zasluga, da je nastala. Ella, mladench, MiNa in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 1 uro, skalar36 pravi: Včerajšnja. Ni moja. Je pa tud moja zasluga, da je nastala. sem se že na fb čudil, da si uspel sledit s SJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 2 minutami, Snecer pravi: sem se že na fb čudil, da si uspel sledit s SJ Zdej pa tazadn cajt, da odprem FB. SJ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 2 minutami, skalar36 pravi: Zdej pa tazadn cajt, da odprem FB. SJ? stara jajca al kak je terminoligija na ms maxxa, skalar36, igc1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Oktober 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 Stara jajca part deux Tale furca....je bla...vec kot prijetna. Ena za v rubriko why we ride Brez spektakularnih cest, brez druzbe, gostiln, postankov....Cudno. Krasno. skofk, ALEŠ M, Joker in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 11 urami, apirko pravi: kako se obnese GoPro montiran na brado celade. Gre, ker nimaš sprednje šipe, sicer bi na posnetku videl same sledi muh. Ne vem kako in na kaj ostri kamera, najbolj oster se mi zdi je števec, mogoče tudi zaradi hitrosti. Zanimiva ideja. Sam sem jo dal na šipo spodaj, pa so vidne vibracije pri nižjih obratih motorja. Moram probat še na na originalni, nižji šipi, mogoče bo tam bolje. Ja pa moja kamerca nima stabilizatorja slike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 pred 11 urami, hitrii pravi: hridsko jezero (gorazdevac) Sem bil letos v Plavu, pa ga nisem opazil na karti, sem ga pa sedaj našel na spletu. Lepo je, ko si vzameš čas tudi za kaj malo oddaljeno izven glavnih cest. Hridsko jezero je, iako jedno od najljepših među brojnim našim jezerima, malo poznato široj javnosti. Vjerovatno zato što se ono ne može posjetiti “u prolazu”. Nalazi se na sjeverozapadnoj strani Prokletija, na visini od skoro 2000 metara i jedno je od jezera koje se nalazi na najvećoj nadmorskoj visini. Bar kod nas. Udaljeno je od Plava 18 kilometara. Do jezera se može stići makadamskim putem koji nije u dobrom stanju i više je namijenjen biciklistima, kojih ima sve više. Za planinare je predviđena staza kroz šumu koja je obilježena. Početak staze je u blizini katuna Bajrovića. hitrii in Joker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Oktober 5, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 MiNa, DAMI34, Quest in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 6, 2018 Deli Objavljeno Oktober 6, 2018 pred 16 urami, Kugelschreiber pravi: Stara jajca part deux Tale furca....je bla...vec kot prijetna. Ena za v rubriko why we ride Brez spektakularnih cest, brez druzbe, gostiln, postankov....Cudno. Krasno. S kerga konca si ti?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 6, 2018 Deli Objavljeno Oktober 6, 2018 (popravljeno) 36 minutes ago, ProdriveR said: S kerga konca si ti?? Postojna. Edit: je blo treaba it u ride obrnt in damija34 pozdravt. Mi ni uspelo. Se zmer je bolan. Popravljeno Oktober 6, 2018. Popravil Kugelschreiber DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IF7 Objavljeno Oktober 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2018 Včeraj po Nockalmstrasse, 13 stopinj na vrhu, na prelazih sol na cestišču.... Akito, KyoKon, notranc in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Oktober 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2018 S prjatlem po makedamu Gače Mirna gora Madronič. Zaprto ni rib. Gorjanci Miklavž. Miklavž. Jelenov golaž, Žganci in hrustljavi cvirki. Top. Top dan. IF7, KyoKon, Joker in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Oktober 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2018 Po dolgem casu naredu en krog z Yamaho. Sem ze mal pozabu kolk je to kravo težko ustavt. Fun faktor v primerjavi s KTMom nula, je pa pesem k jo naviješ u tunelu. mladench, VS800, Akito in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2018 Včeraj sem bil prvič v Zagorju na obisku v club housu Mk Katastrofa. skalar36, ALEŠ M, mladench in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Oktober 7, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2018 danes sem se zapeljal na ogled Slatinskega vrelca nato še prvič na Golico in ker je lep dan se zapeljem še na Jezersko, kjer si privoščim kosilo cesta je bila tu in tam mokra, vendar se je sešlo brez dežjakov Lp, notranc Mavti, a79, Joker in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 8, 2018 Deli Objavljeno Oktober 8, 2018 22 hours ago, notranc said: Slatinskega vrelca Nism še bil, hvala. Glih prou, k greva z ženičko namakat rit u Morauce pozimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Oktober 10, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 10, 2018 Jesen je najlepši čas leta, sploh za lepe fotografije. Če pa maš pod ritjo še motor, pol pa ... juhuhu Prejšnji teden na izliv Soče, danes na izvir. Pred Žago Na golf igrišču pod Plužno Slap Virje na potoku Gljun Pred Lepeno Pri Velikih Koritih so imeli nekakšen foto šuting. To fračo so premetavali po skalah levo pa desno. Preden so me nagnali, sem naredu dve fotke. Pol sm pa laufal ... Mala Korita Pri izviru Soče Motoristov sem srečal za eno drobno otroško peščico SAR-Solo Adventure rider, tomaz69, Joker in 16 others 17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Oktober 10, 2018 Deli Objavljeno Oktober 10, 2018 Thank me later lp Ella, skofk, Kor13 in 3 others 1 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 10, 2018 Deli Objavljeno Oktober 10, 2018 spodnji del kopalk od babice? skofk, RobiRoberto in bojc84 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 10, 2018 Deli Objavljeno Oktober 10, 2018 15 minutes ago, Snecer said: spodnji del kopalk od babice? To je nova moda. Midva se ne zastopiva v te reči DAMI34 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se