nofla Objavljeno Marec 24, 2018 Deli Objavljeno Marec 24, 2018 pred 1 minuto, Kawalir pravi: Svaka ti čast. Ampak je vseeno drugače s takšno "kračo" iti pozimi ven, ko ima izdatno vetrno zaščito, pa oklep itd., kot pa s kakšnim nagcem. Kako pa kaj ceste? Je še veliko peska na tej relaciji, ali je bilo OK? Kot sem že napisal - čiste ceste, brez peska in nanosov, suhe, le tu pa tam kakšni "ostanki" s koles traktorjev (tud za kmete je očitno konec zime ) Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Marec 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2018 Pa smo danes s krajšim izletom, praznovali polnoletnost - 18let našega "Sivkota" yazzy, DXR16, Kawalir in 21 others 21 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Marec 24, 2018 Deli Objavljeno Marec 24, 2018 pred 13 urami, GO_Tomi pravi: Kje pa kako smo šli pa dol pa ne povem, k itak ne bi nobeden verjel ... Glede na tip kolesa me ne bi mogel presenetiti. Tak tip ceste je moj, serpentine, razgledno, pa dosti višinske razlike, imam pa eno vzmet manj od tebe. zanimivo še nisem slišal za ta hrib. Hvala, dal v plan (za nožni pogon). A kaj poznaš moj letošnji cilj za motorno turo pred poletjem, za dva dni, pa ne vem ali nazaj čez Dolomite ali pa kje pod njimi: Sacrario militare del Monte Grappa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 10 hours ago, amateur said: A kaj poznaš ... Sacrario militare del Monte Grappa Najn. Nism še bil. Imam eno idejo tudi to videt, ampak vem pa ne nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maxiscooter Objavljeno Marec 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2018 (popravljeno) Včerajšnje potepanje po Krasu pri naših zamejcih. Zanimivi kraji, katere je potrebno še obiskati in si vzeti čas za osmico . Prevoženih cca 150 km . Na Črnem Kalu srečal mladeniča v usnju z nekim čudnim - malim "mopedom" znamke Kawasaki, brez svojih "dveh čelavih bratov". Mislim, da se bo prepoznal . Približno tako smo prevozili . Seveda tudi kavica ni smela manjkati Popravljeno Marec 25, 2018. Popravil maxiscooter hitrii, Mavti, Ella in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 pred 40 minutami, maxiscooter pravi: Včerajšnje potepanje po Krasu pri naših zamejcih. Zanimivi kraji, katere je potrebno še obiskati in si vzeti čas za osmico . Prevoženih cca 150 km . Na Črnem Kalu srečal mladeniča v usnju z nekim čudnim - malim "mopedom" znamke Kawasaki, brez svojih "dveh čelavih bratov". Mislim, da se bo prepoznal . Približno tako smo prevozili . Seveda tudi kavica ni smela manjkati ne priznam huwala za mladeniča Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 pred 41 minutami, maxiscooter pravi: Včerajšnje potepanje po Krasu pri naših zamejcih. Zanimivi kraji, katere je potrebno še obiskati in si vzeti čas za osmico . Prevoženih cca 150 km . Na Črnem Kalu srečal mladeniča v usnju z nekim čudnim - malim "mopedom" znamke Kawasaki, brez svojih "dveh čelavih bratov". Mislim, da se bo prepoznal . Približno tako smo prevozili . Seveda tudi kavica ni smela manjkati Prov bolano že zgleda tole po cestah s temi BMW-ji. Tudi sam včeraj naredil prvih 190km. Motor se kljub letom pelje fantastično (poseg v vzmetenje se je obrestoval) . Fura pa Šmarje pri Jelšah - Trojane - Domžale- Kamnik (kavica pri predragi primarni familiji - potem pa Černivec - Gornji grad - mozirje in proti domu. Luštn je blo - žal mi je blo sam da nisem debelih rokavic sabo vzel Ella in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 (popravljeno) Ob 22. 2. 2018 ob 18:35, Kmet2 pravi: Oglašam se vam iz Kanarskih oto Obisk Gran canario otoka mi je ostal v spominu kot moj najslabši dopust....upam,da 25 let kasneje vsaj kaj lepega in hrana kuk tuk! Tam,takrat bila privat policija in ni bilo heca... Popravljeno Marec 25, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 1 minute ago, sesir said: Obisk Gran canario otoka mi je ostal v spominu kot moj najslabši dopust....upam,da 25 let kasneje vsaj kaj lepega in hrana kuk tuk! Mislim, da se je ta družbica imela prav fino. Zadeva je taka: lahko vidiš kozarec na pol poln, lahko pa na pol prazen. ISTI kozarec, štekaš Brez zamere, ampak nekako mi deluješ zagrenjen. Če si res invalid in upokojen (predvidevam, da invalidsko), te po svoje razumem, ampak še vedno ne tudi podpiram, ker so še veliko hujši invalidi, ki recimo brez nog pridejo na Triglav, plavajo, se ukvarjajo z različnimi drugimi športi in so vsem za zgled. Jamranje te ne bo pripeljalo daleč, prej v prezgoden grob, ker je znano, da nizka energijska vibracija povzroča počasno ugašanje vseh telesnih funkcij. Marsikdo bi si prste obliznil, če bi lahko sploh šel na tak dopust, ti pa praviš, da je bil "najslabši dopust"... Kawl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 pred 2 minutami, Kawalir pravi: Mislim, da se je ta družbica imela prav fino. Zadeva je taka: lahko vidiš kozarec na pol poln, lahko pa na pol prazen. ISTI kozarec, štekaš Brez zamere, ampak nekako mi deluješ zagrenjen. Če si res invalid in upokojen (predvidevam, da invalidsko), te po svoje razumem, ampak še vedno ne tudi podpiram, ker so še veliko hujši invalidi, ki recimo brez nog pridejo na Triglav, plavajo, se ukvarjajo z različnimi drugimi športi in so vsem za zgled. Jamranje te ne bo pripeljalo daleč, prej v prezgoden grob, ker je znano, da nizka energijska vibracija povzroča počasno ugašanje vseh telesnih funkcij. Marsikdo bi si prste obliznil, če bi lahko sploh šel na tak dopust, ti pa praviš, da je bil "najslabši dopust"... Sicer se strinjam s tabo v veliki meri... Ampak tudi sam sem bil že dolgo tega na otoku Santorini - grčija. Če nebi bilo žene zraven bi mi bil otok kot tak kar neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2018 Deli Objavljeno Marec 25, 2018 dejmo nehat smetit, če se da. Vsi ki radi popolnoma vsako zadevo pokomentirate in kjer se potem razvije debata vam predlagam naslednje: Odprite si svojo temo v Krneki, naslov naj bo po vaši izbiri (Moj blog, kaj imam za povedati, rad tipkam itd), tja polinkate bilokatero objavo iz bilokje in se razpišete. Bo manj solate in manj dela za moderatorje, pa še debata se bo lahko razvila do onemoglosti. maxxa, Kawl, XTR in 2 others 2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2018 Pomarančim se tralala igc1, Kawalir, XTR in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava matjaz67 Objavljeno Marec 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2018 (popravljeno) Za začetek sezone do Dekanov pogledati sina, ki je imel tekmo. Brez slik, nisem mislil iti, ko pa je je po kosilu posijalo sonce, pa nisem mislil, ampak kar šel. Malce hladno v prste, drugače super. Popravljeno Marec 25, 2018. Popravil matjaz67 Janezs, maus, DXR16 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Marec 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 25, 2018 Po devetih mesecih abstinence. Matr je pasalo. Tolk nestrpen, da sem celo deklc od akumulatorja pozabil gor nataknt. Drugače pa srečal pri Črnomlju enega na RTju. Skalaprava?? hitrii, schwantz, Kawalir in 28 others 30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 26, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 26, 2018 zdravo, danes se službeno zadržujem v vasi Cesta pri Ajdovščini. Toplo, sonce. Letim še v Podnanos nekaj poservisirat, ah 1 urca pa bo, pol pa na motor pa nazaj na primorsko. Cela štala servis se raztegne na dve uri in pol. Čista jeba pa tok lepo vreme, vse se mi bo zjeb...al, nč ne bo. Končam, letim domov, kombi v garažo, študiram, ma kaj čem študirat cujne nase, motor ven in akcija. Končno se zapeljem in pičim na Črni kal cesta povsod suhe le peska je še kar nekaj, zato tudi nazaj proti domu previdno. Na Razdrtem se ozrem proti Nanosu, da preverim, če ga še prekriva sneg, le še za vzorec ga je. naredim še fotko za Planinske ride - rajderje, da jim naredim malo skomin in ko nadaljujem proti Planini opazim, da se v prvem desnem ovinku od klopc, luknja v asvaltni podlagi povečuje no zdej, ko sem se le zapeljal 150km sem pa hepi lp, notranc maxiscooter, J.a.m.e.s, Erik99 in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 Ob 25. 3. 2018 ob 18:20, Quest pravi: Po devetih mesecih abstinence. Matr je pasalo. Tolk nestrpen, da sem celo deklc od akumulatorja pozabil gor nataknt. Drugače pa srečal pri Črnomlju enega na RTju. Skalaprava?? A ti si bil ta edini motorist, ki sem ga srečal na cesti. Si stal na semaforju na cestenem gradbišču, a ne? Evo, bil jaz Quest, MiNa in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 Po zadnjih objavah ugotavljam, da trenutno na cesti patroliramo pretežno bemflarji ...... najde se še kakšna oranžno izjema Ma kje ste ostali? Evo jutri bo v Beli krajini popoldan že blizu 20°, glavne ceste se pometajo, tako da lahko pridete k nam prezračiti svoje premražene japanerje maus, Quest, notranc in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 @skalaprava se trudim priti do prve fure letos pa kar ne gre... Cele dneve sem v službi(pride norišnica ko je najmanj treba), večino dni pri nas je bil dež, ko pa končno sonce posije in narastejo temperature se mi pa akumulator odloči umret in v nedeljo nisem dobiti novega tu okoli...pa se lahko sam slikam in spremljam forum ter se veselim z vami Še malo pa nas bo polno flikalo objave sem Nova baterija je v motorju in srček je ready na naslednjo priložnost za otvoriti sezono DAMI34, Janezs, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno Marec 27, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 27, 2018 (popravljeno) 1 hour ago, skalaprava said: A ti si bil ta edini motorist, ki sem ga srečal na cesti. Si stal na semaforju na cestenem gradbišču, a ne? Edini, ki si ga srečal, smo bili pa blizu (srečal še eno hondo HRC ). Moj prvotni cilj je bil tudi DC3, a sem v Semiču odvil v hribe... na Gače, pregnat še zadnji sneg (tokrat upam da uspešno) Še ena grda slika, kot dokaz. Na sončni strani Gorjancev pa sonček . V bistvu sem šel samo testirat nov podaljšek vizirja,... kakšen kilometer, pa se je spet malo razvleklo vse skupaj,... 30 minutes ago, Ella said: se mi pa akumulator odloči umret in v nedeljo nisem dobiti novega tu okoli... Gepl-na na potisk vžgeš, če bo še kdaj kriza Ne sme pa biti akumulator v stiku, če je samo opešal gre. Aja, v soboto popoldne je še Louis odprt za nujne primere, pa ne zamudit za 5 minut, kot je meni uspelo pred leti. 300km naredil v prazno Popravljeno Marec 27, 2018. Popravil XTR MiNa, Quest, Mavti in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 (popravljeno) pred 19 minutami, XTR pravi: Gepl-na na potisk vžgeš, če bo še kdaj kriza Ne sme pa biti akumulator v stiku, če je samo opešal gre. Aja, v soboto popoldne je še Louis odprt, za nujne primere, pa ne zamudit za 5 minut, kot je meni uspelo pred leti. 300km naredil v prazno A veš da sem že resno razmišljala da bi ga tako vžgala - scena bi bila za Fail army, ampak mi je bilo že čist vseeno Vendar pa je bil akumulator uničen, ne samo prazen (nekaj je šlo hudo narobe s polnilcem...). A Lojz pa tut ob nedeljah dela? ...good to know... Thanks! Popravljeno Marec 27, 2018. Popravil Ella XTR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 4 minutes ago, Ella said: Vendar pa je bil akumulator uničen, ne samo prazen (nekaj je šlo hudo narobe s polnilcem...). A Lojz pa tut ob nedeljah dela? ...good to know... Thanks! Samo sobote. Še ena finta obstaja, če bo koga presenetilo. Namestiš mali akumulator od 50ccm skuterčka (če ga imaš kje pri roki), za kontakt je dovolj, vžgeš pa na potisk, ker je akumulator prešibek za zagon. Do prvega servisa ali pa za smrt rešit je ok. A-JE-TO rešitev ampak preverjeno deluje. Ella, C eagle in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Marec 27, 2018 Deli Objavljeno Marec 27, 2018 pred eno uro, skalaprava pravi: A ti si bil ta edini motorist, ki sem ga srečal na cesti. Si stal na semaforju na cestenem gradbišču, a ne? Evo, bil jaz Jp bil. Kot sem rekel devet mesecev prisilne abstinence. Drugič pa greva na kofe pavzo nekam. Saj je vseen kam, sam da se gre. Jutr pa v Grosuple na servis. Pol mi bo pa ziher Garmin zaštekal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2018 Prva 100-tka letos. Pri moji sreči se je sonce pokazalo glih ko sem ga doma parkiral. Malo zmrznjen, ampak dokler ni nekih ozeblin ni to nič. pik1, Erik99, MiNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 28, 2018 Deli Objavljeno Marec 28, 2018 pred 13 minutami, JamesTheMan pravi: Prva 100-tka letos. Pri moji sreči se je sonce pokazalo glih ko sem ga doma parkiral. Malo zmrznjen, ampak dokler ni nekih ozeblin ni to nič. skoraj moram vprašat, ketno si menjal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 28, 2018 Deli Objavljeno Marec 28, 2018 Jap, sveže montirana. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se