Quest Objavljeno Oktober 12, 2018 Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 pred 44 minutami, tomaz69 pravi: Ma kaj te bom učil, saj veš, da se ti z večjo hitrostjo vidno polje oža!? Ma ne vozim hitro. Edino pozabljiv sem od boga. Bom šel jutri pa šeenkrat. tomaz69 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 Tuttifrutti Quest, Frenk 67, MiNa in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dani1234 Objavljeno Oktober 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 Dns na ridah: Keiko, DAMI34, a79 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Oktober 12, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 Evo danes se mi je spet isto zgodilo. Po šihtu sem moral po obvozih domov in tokrat celo po nekih serpentinah.....nemreš belivat! Kilometrina vsaj dupla od običajne. Jap, teli jesenski obvozi domov so res nadležni. Doma me pa že cel teden čudno gledajo, kako da tako dolgo ostajam v službi In kako sem se prebijal proti domu? ....najprej mimo nekega jezera, najbrž Loch Ness. A sem že omenil kičaste jesenske barve? Potem me je obvoz usmeril nekam gor. Tam nekje proti vrhu sem se skoraj ukenjal, ko mi je hotel en tipson smreko na mojga bemflčka fukent......mamu mu vidim No, nekako sem se ga rešil in obvoz je šel naprej oz. bolje rečeno navzdol......čaki malo, prej gor, zdej dol....a tukaj še niso slišali za tunel? Kakor koli, bilo je nekaj dobrih krivin... Še en kviz: Kako bi s tremi besedami najbolje opisali zadnji teden? Ne veste? Preprosto: Samo naj traja! V pričakovanju naslednjih obvozov....lep pozdrav. bosa, Janezs, Dani1234 in 30 others 32 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Oktober 12, 2018 Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 (popravljeno) @skalaprava, študiram, da bi šel jutri v Osilnico tankat. Ne vem, če je tam kakšna črpalka. Druga opcija je, da grem tankat tja, kjer si se včeraj vozil. Taka reč, ko ne veš, kje imajo v redu bencin za tvoj moped. EDIT: Kje imajo po tvoje boljši bencin? Popravljeno Oktober 12, 2018. Popravil Vin Miha1985 in tomaz69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 12, 2018 Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 pred 4 minutami, Vin pravi: @skalaprava, študiram, da bi šel jutri v Osilnico tankat. Ne vem, če je tam kakšna črpalka. Druga opcija je, da grem tankat tja, kjer si se včeraj vozil. Taka reč, ko ne veš, kje imajo v redu bencin za tvoj moped. Ne vem kakšno gorivo uporablja tvoj mopi....kerozin? Ok, šala! Kolikor mi je znano, Osilnica sama nima črpalke....sicer nikoli niti pomislil na to, priznam Lahko da je na hrvaški strani kakšna blizu. Osilnici najbližja črpalka v Slo je najbrž v Petrini pred mejnim prehodom, pa še ta je sedaj med tednom odprta samo do 16tih. Za vikend verjetno še to ne. Če greš preko Gotenice, potem je najbližja črpalka MOL v Ribnici. Malo naprej od odcepa za Gotenico v smeri Kočevja je še ena OMV črpalka. Samo se je potem potrebno kak kilometer vračati nazaj v isto smer. Je pa na tem OMV možnost ogleda dveh živih medvedov v kletki. Skratka, v Oslilnico se najbrž ni pametno pripeljati na hlapih Tam kjer sem se pa včeraj vozil, je pa najbližja črpalka na eni strani v Kočevju, na drugi strani pa na Vinici oz. Črnomlju. Mislim da je vmeš sicer še ena samopostrežna v bližini Starega trga, samo zdaj ali tista res dela.... Skratka, trenutno lahko samo priporočam potep po poteh Petra Klepca in Kolpske doline od Kočevskega pa vse do belokranjskega dela. Ceste so trenutno še brez listja. Pojdite, ne bo vam žal! C eagle, XTR, Quest in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Oktober 12, 2018 Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 @skalaprava, tankanje uporabljam kot izgovor, da se lahko grem pelat z motorjem. Najboljši bencin je tam, kjer so najboljše ceste. Oprosti, da sem te malo nahecal s tem tankanjem. Definitvno bom pa moral tam nekje tankat, ker sem enkrat že skoraj ostal brez bencina nekje pri Ambrusu. Saj veš, ko si rečeš: "Eh, ne grem še tu tankat, bom šel na naslednji", potem je pa kar ni. Definitivno pa moram prevozit tiste ceste ob Kolpi še v oktobru! skalaprava in Akito 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Oktober 12, 2018 Deli Objavljeno Oktober 12, 2018 pred 55 minutami, Vin pravi: Definitivno pa moram prevozit tiste ceste ob Kolpi še v oktobru! Nekaj takega Pa še do Kočevja dodaš in je. Tankaj v Kočevju in imaš zadost. Nedelja?? Akito, ALEŠ M in C eagle 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 pred 7 urami, Quest pravi: Nekaj takega Pa še do Kočevja dodaš in je. Tankaj v Kočevju in imaš zadost. Nedelja?? ...lep krogec...bila letos na nekaterih odsekih kar nekajkrat ... Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 Vinica - Stari trg je skoz asfalt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 pred 44 minutami, a79 pravi: Vinica - Stari trg je skoz asfalt? Tako je. Sedaj je cesta v celoti asfaltirana in je pravi užitek se zapeljati po njej. Akito, pajkica, Gonca in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 pred 8 urami, Quest pravi: Nekaj takega Pa še do Kočevja dodaš in je. Tankaj v Kočevju in imaš zadost. Nedelja?? Ta krog vsebuje kar precej makadama, ker je pot speljana mimo Baze 20 v Kočevje. Kdor ni ljubitelj makadama, mora iti naprej do Dvora. Pa še eno spremembo bi jaz naredil. Od Fare do Starega Trga grem zdaj, ko ni vroče, rajši po daljši poti, se pravi preko Livolda in Mozlja. Cesta je lepo razgibana, medtem ko je cesta med Faro in recimo Dolom pretežno ravnica. Quest, XTR in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 pred 18 urami, skalaprava pravi: Ni čudno da nisem prepoznal. V kontra smer se drugače vidi. Akito, DAMI34, Ella in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 Od začetka pa do konca. RobiRoberto, MiNa, Akito in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 (popravljeno) 18 hours ago, Quest said: Nedelja?? Ja. Pri Starem Trgu krajšam... Mozelj-Livold. 20 hours ago, skalaprava said: Mislim da je vmeš sicer še ena samopostrežna v bližini Starega trga, samo zdaj ali tista res dela.... Maxen BS Predgrad. Poleti je delala. Popravljeno Oktober 13, 2018. Popravil XTR Akito in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imker Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 Danes sem se šel igro brezdomca in odpeljal mali krogec iz Laškega preko Marije Reke skozi Prebold , Luč , Podvolovjeka na Črnivec na pit STOP. Nadaljevanje poti preko Gornjega Grada .......... nazaj v Laško. Po prevoženi trasi lahko rečem , da sem na omenjeni trasi videl veliko sotrpinov , ki so iskali svojo štartno pozicijo. Je..i ga sami "brezdomci". Nabralo se je preko 200 km , slik ni zaradi istega razloga , ki sem ga omenil v svojem zadnje omenjenem poustu v isti temi (nisem fotograf , ampak motorist-"brezdomec"". MiNa, DAMI34, Janezs in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Rubuz Objavljeno Oktober 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 (popravljeno) Ker je šlo več al manj polovico foruma na Jadranko, sva se odpravila tudi jaz in @krucymucy. Ampak midva sva šla le na kofe v Paklenico. Dobila sva se v Delnicah, ignorirala zaporo v Novem Vinodolskem, spila kafe v Senju, nardila slikco v Karlobagu in na koncu še en kofe v Paklenici. Nazaj grede sva se ločila v Karlobagu, krucymucy je šel naprej ob Jadranu jaz pa proti Gospiču (kar se je izkazalo za slabšo odločitev, ampak pustmo to). Overall izkorišlčen dan...nabralo se je 653km. Še par slikc: Popravljeno Oktober 13, 2018. Popravil Rubuz mladench, Akito, Erik99 in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava krucymucy Objavljeno Oktober 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 Za danes sem bil zmenjen s soforumasem in glasbenikom instrumenta mt-09 @Rubuz v Delnicah. Pihnila do "Paklenice", spila kavo, srecala @Kugelschreiber in boljso polovico. Sumim sicer da sta z avtom prisla. Na poti nazaj srecal @DAMI34 in mu pokazal ta daljsi prst. Mission accomplished DAMI34, ALEŠ M, KyoKon in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 51 minutes ago, krucymucy said: Za danes sem bil zmenjen s soforumasem in glasbenikom instrumenta mt-09 @Rubuz v Delnicah. Pihnila do "Paklenice", spila kavo, srecala @Kugelschreiber in boljso polovico. Sumim sicer da sta z avtom prisla. Na poti nazaj srecal @DAMI34 in mu pokazal ta daljsi prst. Mission accomplished Maus je prevzel paket. Taljanka je uzaljena. Ni auto. Ni fiat. DAMI34 in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomash Objavljeno Oktober 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 510 km, mraz, megla, sonce, toplo, morje, lepo in fino, ampak tole me je pa čist vrgl pol sem se pa spet zbral in užival dalje ALEŠ M, Janezs, KyoKon in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 13, 2018 Deli Objavljeno Oktober 13, 2018 Ob pol devetih sem krenil proti Stinici. Do meje po avtocesti (zgleda, da bo kmalu končana), potem pa po stari do Zagreba in spet po AC do Karlovca. Vmes nekaj megle in malce hladno, potem pa od Duge Rese proti Josipdolu in naprej proti Senju. Meni zelo všečna cesta. Okoli Senja je nekaj pihalo, pa mislim, da ni bila burja. V Stinici pa tako lepo in toplo, da mi je postalo žal, da nisem planiral dveh dni. Sem pa vsaj skočil v vodo in se posušil na sončku. Nazaj do Novega Vinodolskega, skoraj izpahnil roko od pozdravljanja. nato pa proti Fužinam. Deloma fantastična cesta, deloma pa ozka gozdna pot, pa še vedno kar prijetna za vožnjo. Nato pa Delnice, Petrina, Kočevje, Dvor, Trebnje, Boštanj, Laško, Celje in domov. Pri Starem Logu sem tako hitro padel mimo enega na sportaku, da sploh nisem videl njegovih izpuhov. Prvič sem dobil vtis, kako hitro se da peljati z motorjem. Domov prišel okrog pol devetih Skratka, krasno zapravljen dan (vsaj 12 ur) Ugotovil sem tudi dve zadevi: 1. Polna črta pomeni, da lahko lahko prehitevaš. ker ni nikogar naproti, ko pa je prekinjena pa ne moreš, ker vedno kdo pride. 2. vem, zakaj imajo Hrvati težave z denarjem. Vse porabijo za ceste. Delajo, kot da so vsak dan županske volitve. Saj se tudi pri nas gradi in popravlja, ampak pri Starem Logu je že nekaj let nastavek za obvoznico, ki je zelo nevaren, sploh na Kočevski strani, pa očitno nekdo ne da kos zemlje. Pa še za v rubriko slaba volja: pogled na kar nekaj kamnov in svečk ob cestah. Akito, RobiRoberto, MiNa in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Če že nisem mogu it na Jadranko, sm šou pa vsaj v Portorož skalar36, mladench, ALEŠ M in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Trenutna lokacija.....zal zaprto..... Quest, tomash, ALEŠ M in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava solorider Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Zdaj pa Pakla! DAMI34, tomash, KyoKon in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 14, 2018 Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Kjerkoli ze bili ta vikend, se lahko strinjamo, da je bil kicast..... lp tomaz69, solorider, J.a.m.e.s in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se