Popularna objava ftp Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Ni bilo dosti kilometrov, so pa bili zelo topli bajkr88, Ninč., DAMI34 in 29 others 8 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 14, 2018 Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Ocistil tiste stare muhe danes dopoldne. Sel do Postojne posusit motor, se nisem imel kam usest na OMV. Sel v ride, srecal starega kolega, ostali so mi sli na kurac in sem jo odflavtal proti domu. Se enkrat ocistil muhe. To je to za naslednja dva tedna. DAMI34, Kugelschreiber, amateur in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Sva izkoristila lepo nedeljo in se zapeljala do obale, seveda je blo treba nazajgrede zaviti tudi malo na kras in skozi Vipavo na Col, podkraj v Logatec in domov. Na obali pa krasnih 25°C lp Aleš C eagle, hitrii, Ella in 26 others 29 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Jadransko, mokro slani vtisi... Erik99, IF7, DAMI34 in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2018 Zlati grič, Štajerska, dan je pričel počasi ugašati, odpeljal sem se do mesta spanja (ne doma), pred nočjo dal motor pod streho. Ella, a79, MiNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava solorider Objavljeno Oktober 15, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 Prelepih 100km sem naredil pa se 100 jih bom pol pa se mal v vodo. RobiRoberto, Quest, izibajker in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 jaz sem tudi tisto barko fotkal še kapitan je bil gori @Tex MiNa, notranc, Tex in 7 others 4 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Oktober 15, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 še vtisi iz finala na Jadranki vmes ko sem klinično mrtev sem šel na zrmanjo brez paska...se pa lepo vidi, dokler nisem vozil z objestneži, sem imel nižje vrednosti ALEŠ M, hitrii, KyoKon in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 36 minutes ago, Snecer said: jaz sem tudi tisto barko fotkal še kapitan je bil gori @Tex ma saj ni čudno, nem nič več rekel .. maus in amateur 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 21 minutami, Snecer pravi: še vtisi iz finala na Jadranki no sj 159km/h grooza, diujaki. edin, se oproščam, če si vozil proti burji potem je to ok. 100 burja 59 ti, pa bo točno. Tedybear, maus, notranc in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 23 minutami, Tex pravi: ma saj ni čudno, nem nič več rekel .. ja sj ... kako bomo kakšno vardo ustanovil, k se kr sami izločamo iz igre Tex, amateur in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 34 minutami, maus pravi: ja sj ... kako bomo kakšno vardo ustanovil, k se kr sami izločamo iz igre štajerska varda je mela v soboto 50% izpad maus in Tex 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drosa Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 15 urami, tomaz69 pravi: Jadransko, mokro slani vtisi... Enaki včerajšnji vtisi na istem mestu ob isti uri. Parkiran zdraven vaju na Krku. LP maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 19 minutami, Drosa pravi: Enaki včerajšnji vtisi na istem mestu ob isti uri. Parkiran zdraven vaju na Krku. LP oh škoda, da se tega zavemo šele postfestum @DAMI34- naredi nalepke MS, da se bomo lahko prepoznavali DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 7 minutami, tomaz69 pravi: oh škoda, da se tega zavemo šele postfestum @DAMI34- naredi nalepke MS, da se bomo lahko prepoznavali Eni majo tablice z napisom, najbrž de najdejo svoj moped, a ne @maus, pa @5ja , pa da ne bom bolj priden, men tut piše Dami na tank nalepki. Mislim pa da nalepke še ima kdo od starejših moderatorjev, vsaj imeli so jih. Poišči temo ms nalepke ali nekaj podobnega. tomaz69 in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drosa Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 14 minutami, tomaz69 pravi: oh škoda, da se tega zavemo šele postfestum S strinjam, res bo treba nekaj okrenit okoli tega da se razpoznamo, za včeraj pa res škoda da nismo kovico spili na rivi, sem glih guštal ob kavici ko sta se odpravila in odjahala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Oktober 15, 2018 Deli Objavljeno Oktober 15, 2018 pred 24 minutami, Drosa pravi: S strinjam, res bo treba nekaj okrenit okoli tega da se razpoznamo, za včeraj pa res škoda da nismo kovico spili na rivi, sem glih guštal ob kavici ko sta se odpravila in odjahala ja, kavica je bila prej v Baški, malo kopanja v na Krku in malo "goriva" za naju na rivi.....zdej veš zame, jaz zate še ne, tako da bom čakal, da me ogovoriš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dog66 Objavljeno Oktober 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 Tole je pa najin vtis večih dnevnih voženj v tej sezoni. Do Grčije, Poljske in čez Italijo, Francijo, Španijo do Maroka 14 držav, 25.000km, Prvo tretjino še s sv650s ostalo pa z Kawlom notranc, izibajker, DAMI34 in 30 others 26 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno Oktober 16, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2018 Danes pa sem se koncno vtisno na Marofum celo sezono sem se vozil tja, pa mi je sele na koncu dejansko uspelo prit do tja. Guzve ni bilo. Samo jaz in Katica. Fajn je blo!!! Mavti, Grut, Ella in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2018 (popravljeno) On 10/14/2018 at 10:14 PM, tomaz69 said: Jadransko, mokro slani vtisi... Ooo @tomaz69 - smo se srečali kje v mestecu Krk? Vikend moto-morski vtisi s Krka ... Popravljeno Oktober 19, 2018. Popravil Keiko Scarabeo 500, izibajker, Quest in 32 others 32 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Oktober 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2018 V Koper po 3 kile kafeta. Za en cajt bo Mavti, Akito, Ella in 12 others 11 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Oktober 20, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 Vceri sem se vtisnu v en avto in vtis ni bil najboljsi. Mel sem izpahnjen kolk in poskodovano stegnenico pri sklepu. Zvecer so me operirali in zlozili kost, menda uspesno Svoj najboljsi cas na 100 m sem najbrz ze odteku, ampak hodil bom pa se. ostalo je vec ali manj OK, mal natolcen z vseh strani. Hvala Damiju da je poskrbel za motor in moje stvari. Keiko, a79, fazerčk in 40 others 5 7 3 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 Čimprej se porihtaj. DAMI34, Frenk 67, Zivnorc in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 37 minutami, Frenk 67 pravi: Vceri sem se vtisnu v en avto in vtis ni bil najboljsi. Mel sem izpahnjen kolk in poskodovano stegnenico pri sklepu. Zvecer so me operirali in zlozili kost, menda uspesno Svoj najboljsi cas na 100 m sem najbrz ze odteku, ampak hodil bom pa se. ostalo je vec ali manj OK, mal natolcen z vseh strani. Hvala Damiju da je poskrbel za motor in moje stvari. Še boš tekal, malo počasneje . Tu si še z nami vred - lahko pa bi bilo drugače. Tudi nama je prejšnji teden na nepreglednem desnem ovinku tovornjak popolnoma zaprl cesto. Okoli 3 metre pred njim sva lahko obstala. Pol sekunde bi šla hitreje, pa bi šla v tovornjak ali pa levo na nasprotni pas, kjer pa se ni videlo nič, ker je tovornjak pokril celo cesto. Pazimo se na cesti, pa malo sreče ne škodi.. Lepo se pozdravi. Frenk 67, DAMI34, bosa in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 On 10/15/2018 at 2:21 PM, tomaz69 said: oh škoda, da se tega zavemo šele postfestum @DAMI34- naredi nalepke MS, da se bomo lahko prepoznavali Z belim flomastrom na gume napisi svoj MS nickname. bosa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se