tomaz69 Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 Komot @krucymucy, med sredino in robom je zadosti prostora... krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Vceri sem se vtisnu v en avto in vtis ni bil najboljsi. Mel sem izpahnjen kolk in poskodovano stegnenico pri sklepu. Zvecer so me operirali in zlozili kost, menda uspesno Svoj najboljsi cas na 100 m sem najbrz ze odteku, ampak hodil bom pa se. ostalo je vec ali manj OK, mal natolcen z vseh strani. Hvala Damiju da je poskrbel za motor in moje stvari. Jebemti desc pa ne ze spet.... Sm pa ravno nate mislu da bi eno jadranko udarla tedni, zdej k morm takoj jurja km narest pa na servis.... Cimprej se pocajtej amateur, DAMI34, Quest in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Vceri sem se vtisnu v en avto in vtis ni bil najboljsi. Mel sem izpahnjen kolk in poskodovano stegnenico pri sklepu. Zvecer so me operirali in zlozili kost, menda uspesno Svoj najboljsi cas na 100 m sem najbrz ze odteku, ampak hodil bom pa se. ostalo je vec ali manj OK, mal natolcen z vseh strani. Hvala Damiju da je poskrbel za motor in moje stvari. šla sva na Jadranko do Paklenice, prišla pa v Izolo amateur, Quest, Ella in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 3 hours ago, Frenk 67 said: Vceri sem se vtisnu v en avto Od vseh vtisov si si izbral glih najslabšega ... jebenti ... Pocajtej se, a ne amateur, Frenk 67, hitrii in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 pocas se dalec pride tko pravjo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 Mal se zluftat po Krasu In 127 konjev Rubuz, Janezs, solorider in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Oktober 20, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 Me je dopoldan tko žalostn iz garaže gledov k sm pesek v mešalc metov, da sem ga mogu pelat en krogc lp Aleš C eagle, Schultz, Quest in 28 others 31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 2 urami, ALEŠ M pravi: Me je dopoldan tko žalostn iz garaže gledov Ko me je danes na motorju zvečer zeblo, sem pomislil na RT, vse vetrne zaščite, gretje. Sam tega nimam, sem pa na povratku domov pri sosedu za postavljeno smrekco na novi strehi dobil šnopc, pa je blo tud to vredu. sam malce prepozno me je pogrel! imker, tomaz69, ALEŠ M in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 20, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 Doslej sem naredil letno največ do 6 kkm, letos pa mi je uspelo skup spravit 10 kkm. Danes sem imel še zadno malce daljšo turo za letos. Zjutraj je bila megla, sem čakal, da se je pokazalo sonce, vendar se je med čakanjem tudi ura obrnila na pol dvanajsto. Speljem od doma, odpeljem par ovinkov, ko naletim nasproti Visokega v Poljanski dolini na stoječo kolono, 200 m naprej pa lučke od policije in reševalcev. Eden spredaj obrne in se prav počasi pelje nazaj. Vprašam, pravi motorist in avto. Se odpeljem do mesta nesreče. Skuter, po moje BMW, je bil vdelan v sprednji del enega BMW oldtajmerja tako, da je sam stal (avto ga je nabasal od zadaj), skuterist pa se je pogovarjal s policistko, podpisoval dokumente. Nič ni kazalo, da je kaj narobe, le bled pa pretresn je bil. Je imel zares veliko, veliko srečo. Moram reči, da sem danes še bolj gledal v vzratno ogledalo. Peljal sem po stari cesti do Celja, zavil v Zreče, opravil, kar mi je žena naročila. Ura je bila že firklc čez štiri, ko sem vžgal motor, še je čas za Pavličevo sedlo, Jezersko. Vsaj dobra mera ovinkov bo.Tema me je ujela za Škofjo Loko. Višje gori je bilo brez sonca že hladno, v dolini pa je še kar šlo. Ja lep konec sezone, pa brez težav je minila, vsaj zame. Frenk drži se!!! apirko, Mavti, skalar36 in 29 others 32 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Oktober 20, 2018 Deli Objavljeno Oktober 20, 2018 pred 22 minutami, amateur pravi: ... si bil na OMVju u lok okol 6ih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno Oktober 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2018 V petek popoldan štart proti Zadru...seveda po magistrali V soboto pa en krog po Viru, ter čez Nin na Pag in domov. Lepih in mal mrzlih 700km se je nabralo Janezs, Akito, RobiRoberto in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava basbas Objavljeno Oktober 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2018 V Žusterni...super! amateur, hitrii, ALEŠ M in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava XTR Objavljeno Oktober 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2018 Včerajšnje potepanje po Krku.... Lepih 385 km, če odštejem en nepričakovan, konkreten zdrs sprednje Mitas-ke in skoraj zvrnjen motor pri obračanju v slepi ulici. Eh, take malenkosti ne pokvarijo lepega dneva. Dober trening za grand finale sezone - Jadranko. hitrii, Mavti, a79 in 33 others 36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 21, 2018 Deli Objavljeno Oktober 21, 2018 pred 23 urami, Xebec pravi: si bil na OMVju u lok okol 6ih? Ne, sem šel čez krožišče in na obvoznico v Poljansko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2018 Zjutraj sem šel odsotnemu kolegu zrihtal konja. Ko sem ga gledal, sem poskusil oceniti, koliko konjev ima v primerjavi z motorjem. Ni mi uspelo. igc1, Frenk 67, bosa in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Oktober 23, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 Nekaj nedeljskih vtisov po daljno blićni okolici.Kar nekaj možnosti izbire... ali tole.. ali to in odločitev je bila to zadnje....ker je v dolini megla .... je trba višje.. pa še vipje kjer seje pucalo... in je bila gužva.. nazaj v dolino še na eno šic iza ovinka... in verjetno zaključna za letos lp notranc, Igi Pop, Janezs in 24 others 27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Oktober 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 Štart temperatura 8°C. Vmes pa tja v dolinah 12°C na soncu do 21°C. Skoraj knajpanje. Planinska vas. Slapič Gračnica Dvorec Jurklošter Spil dober kapučino pri Srečotu v Podčetrtku. Odvozil 200 km in srečal enega motorista 2x. Sva imela isto ruto samo v kontra smer. Sonce pa blešči nenormalno. notranc, igc1, Keiko in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 Moj petkov vtis so kar v primorskih novicah zabeležili. Da ne bo pomote, moj moped je parkiran na levi. amateur, Quest, maus in 10 others 2 1 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Oktober 24, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 ohhh, ahhh, ehhh... Erik99, skofk, Keiko in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 Dons lepih 300km po Istri s sposojenim GS,da se mal privadim. tomaz69, MARE 65, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 Lazem sam seb u tintaro... Sm si reku ko sm motor kupu, da ga peljem domov in ga pokrijem do marca, dost je blo nepotrebnega sranja za letos..... HAHAHAHAHA Sem se zbudu zjutrej, je blo tko k sred poletja, se na pravu in odpelu brez pomiselka.... Lepih nekje 240km Turrach, Nockalm,Dobratsch HUDO DOBR JE BLO MARE 65, bosa, maus in 34 others 36 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
amateur Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 pred 55 minutami, gasperX pravi: HUDO DOBR JE BLO A je to nov motor? Kako se je pa izšlo z zavarovalnico pri vas tam gor po nesreči? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 Nov motrcek ja.... Glede zavarovalnice se pa se vse resuje in bo verjetno se kr trajalo nekaj casa dokler se kj ne zmrdajo na sodiscu.... uglavnem cakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno Oktober 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 Cez Rakitno, Cerknico in Planino nazaj. Nekih 100 km je blo, ne prevec mrzlo, vroce pa tudi ne. Bistveno pa je to, da sem kwaka zapeljal en krog preden se za en tedn uscije dez. Pa par slikic v jesenskem listju mi je manjkalo... breg, Erik99, Ella in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Oktober 25, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 nekaj malega, nič resnega .. Keiko, skalar36, Frenk 67 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se