Snečer Objavljeno Marec 28, 2018 Deli Objavljeno Marec 28, 2018 Pravkar, JamesTheMan pravi: Jap, sveže montirana. Lepa barva J.a.m.e.s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Sahbazz Objavljeno Marec 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2018 (popravljeno) Danes sem iskal "poligon" za pilit off-road sposobnosti, pa sem našel tale biser, do katerega pelje luštna (beri: blatna) potka, blizu pa ni ničesar. Popravljeno Marec 28, 2018. Popravil Sahbazz Ella, Quest, Janezs in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Marec 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2018 Dons Avtoval servis+vpoklic. Od doma sam po stranskih stezicah do tam. Matr je lep. Od prjatla. V petek ga gre iskat potem pa skup fijuuuu nekam. Iz Grosuplja pa čez Turjak v Kočevje, Dvor, Novo mesto in domu Kikirikicity. Cesta Kočevje Dvor sumljiva. Nekaj peska, umazanije od gozdarjev. Pač pazljivo in gre. Zjutraj 5°C proti koncu pa 18,5°C. Me je kar malo skuhalo. Užitek pa popoln. skalaprava, skalar36, pik1 in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2018 Deli Objavljeno Marec 28, 2018 vse vam bom vrnu, če ne prej, pa u nedeljo pik1, VS800 in Quest 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 28, 2018 Deli Objavljeno Marec 28, 2018 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: vse vam bom vrnu, če ne prej, pa u nedeljo . ... jest tud ... ps. ... enkrat že ... Quest, VS800 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawalir Objavljeno Marec 28, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 28, 2018 (popravljeno) Danes sem na Celovški v Ljubljani ob 16h videl najmanj 5 motoristov in ene dva skuterista, tako, da se je sezona definitivno že začela. Sicer pa sva bila s tastom na Speedway dirkališču v Kosezah pri njegovih poslovnih partnerjih, za katere opravlja določena mehanična dela in ujela en lep trening mladih upov. Res da niso moje izkušnje z dnevnih voženj, ampak upam, da vseeno šteje, ker je spodaj pripet tudi video s pravim moto rohnenjem, ki mu ni para. Kot zanimivost: Speedway moped na 100 km pokuri tudi do 200 litrov bencina. Speedway.mov Popravljeno Marec 28, 2018. Popravil Kawalir skalar36, Ella, Quest in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Marec 28, 2018 Deli Objavljeno Marec 28, 2018 Eine par sm vs pa srecu na relaciji Domzale-Kranj.... Kranj-Villach nobenga sem pelu suziko na servis vceraj do kranja dons na servis in direkt nazaj v Villach zdej Pa prodat Pa uzivat s ktmom Janezs, vandrovec, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2018 Evo še prvi dnevni vtis od Skalaprava junior "Ata, a je to motol brrrr brrrr?" "Ja sinko, to je motol oz. motor.......in če imamo srečo, bmw dela občasno tudi brrr brrr" "Ata, a bom jaz tudi vozil bemve, ko bom velik?" "Seveda, samo tvoj se bom manj tresu, pa manj olja bo porabil, pa na kitajskem bo narejen..............ker bo električen!" Jupiiiiiiii VS800, tourer, bojc84 in 37 others 30 2 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Marec 29, 2018 Deli Objavljeno Marec 29, 2018 45 minutes ago, skalaprava said: "Seveda, samo tvoj se bom manj tresu, pa manj olja bo porabil, pa na kitajskem bo narejen..............ker bo električen!" On ne rabi čakat, da bo velik,... mi bomo nasankali in se vozili z otroškimi igračami... Kam gre ta svet.. sesir in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ella Objavljeno Marec 29, 2018 Deli Objavljeno Marec 29, 2018 Ob 28/03/2018 ob 15:59, Sahbazz pravi: Danes sem iskal "poligon" za pilit off-road sposobnosti, pa sem našel tale biser, do katerega pelje luštna (beri: blatna) potka, blizu pa ni ničesar. Izgleda kot, da bi šel h Soči...nekam proti Johnsonu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava apirko Objavljeno Marec 29, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 29, 2018 Sem jo mahnil kr proti Tolminu in po isti poti nazaj, ker so bli fajni ovinki. Ni mi treba razlagat, da se mi je fejst smejalo pod čelado. P.S. Vmes na poti je delovišče dolgo 4,5 km in ni zabavno. Frenk 67, DAMI34, mladench in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Marec 29, 2018 Deli Objavljeno Marec 29, 2018 Ob 28. 3. 2018 ob 20:44, Kawalir pravi: Kot zanimivost: Speedway moped na 100 km pokuri tudi do 200 litrov bencina. Metanola... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sahbazz Objavljeno Marec 30, 2018 Deli Objavljeno Marec 30, 2018 @Ella Ni Soča, zgleda pa res podobno ja. Ella 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno Marec 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2018 EVO OTVORITVENA SREDA LETOŠNJE SEZONE LEPIH 18 STOPINJ DAMI34, Quest, Kawalir in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ćale Objavljeno Marec 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2018 Da se poštemplam. Dons jo zakurblu. Iz prve Naredu skok do Rakitne pa nazaj dol. Zebl me ni, šodra še zmer k dreka, guzica puna sreće. Naj vam bo varna sezona družba Ćale mladench, apirko, Ella in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 31, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) Danes sem pa imel trening vožnje + malo servisiranja. Štart ob 10ih iz ljubljane via črnomelj. Na poti dol dž, mrz, veter, megla ... pa sonce na konc Namonteral nove diske + mitasss Nazajgrede pa štart v takem sr*nju Ampak od čmrošniic dalje se mi samo smejalo No ja, nasmešem mal zginu k vidu tole... ... sm že splahnu, da nam najbl usran v Mirni Peč Pa dobro za prvo +200km furo letos. Edin en problem... k me zazebe v levo roko, me v sredinca krč grab, k je kazauc skoz na ročki sklopke Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil mladench MiNa, DXR16, Miha X in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 3 minutes ago, mladench said: Danes sem pa imel trening vožnje + malo servisiranja. Štart ob 10ih iz ljubljane via črnomelj. Na poti dol dž, mrz, veter, megla ... pa sonce na konc Namonteral nove diske + mitasss Nazajgrede pa štart v takem sr*nju Ampak od čmrošniic dalje se mi samo smejalo No ja, nasmešem mal zginu k vidu tole... ... sm že splahnu, da nam najbl usran v Mirni Peč Pa dobro za prvo +200km furo letos. Edin en problem... k me zazebe v levo roko, me v sredinca krč grab, k je kazauc skoz na ročki sklopke A je TCR kaj grabil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Marec 31, 2018 Deli Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) pred 27 minutami, Kawalir pravi: A je TCR kaj grabil? KRČ ne TCR Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil mladench Kawalir, bosa, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2018 Mal po Istri Snečer, amateur, Ko-Ma in 29 others 30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 48 minutes ago, DAMI34 said: Mal Otovorjen si pa kukr da boš cel teden notranc, Joker in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 pred 38 minutami, GO_Tomi pravi: Otovorjen si pa kukr da boš cel teden Men se tud ne bi dalo gor dol šravfat... Zato bi imel tega kawl Z za sončne potepe(ce bi se mi zdel uporaben proti) Ktm pa za potepanja v dvoje ali potepanja,ko pač rabiš robe,če jo že...ne vem! Sam sem se vedno vozil samo z enim oz tisti,ki mi bil top,pusmo triala ko dete tud ni vedno navdušeno nad peskovnikom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 pred 14 minutami, sesir pravi: Men se tud ne bi dalo gor dol šravfat... Zato bi imel tega kawl Z za sončne potepe(ce bi se mi zdel uporaben proti) Ktm pa za potepanja v dvoje ali potepanja,ko pač rabiš robe,če jo že...ne vem! Sam sem se vedno vozil samo z enim oz tisti,ki mi bil top,pusmo triala ko dete tud ni vedno navdušeno nad peskovnikom... kam si se pa najdlje peljal? igc1, notranc, DAMI34 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Pravkar, Snecer pravi: kam si se pa najdlje peljal? Saj to imaš v bistvo prav...najdalj iz Slovenije v Prago... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 5 minutes ago, Snecer said: kam si se pa najdlje peljal? Do peskovnika @sesir , to je samo hec. Pred 2k leti so Jezusu zamerili predolg jezik, zato ni potrebe, da mi zameriš še ti, prav? sesir in notranc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Dejansko nisem bil P od popotnika...Tak do 300km od doma še notranc in Kawalir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se