DAMI34 Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 pred 2 urami, GO_Tomi pravi: Otovorjen si pa kukr da boš cel teden namenski test, kako se obnašajo. V bistvu ne vem, da jih imam. Ne ropotajo, ne motijo, skratka kul. pred 1 uro, sesir pravi: Men se tud ne bi dalo gor dol šravfat... Zato bi imel tega kawl Z za sončne potepe(ce bi se mi zdel uporaben proti) Ktm pa za potepanja v dvoje ali potepanja,ko pač rabiš robe,če jo že...ne vem! Sam sem se vedno vozil samo z enim oz tisti,ki mi bil top,pusmo triala ko dete tud ni vedno navdušeno nad peskovnikom... saj jih ne šraufam. Kufri so na click patent, 6 vijakov, pa odstranim še nosilce. 1x do 2x letno jih pa bom rabil za daljše fure. Skratka, po kolenu gre tudi s kovčki. pred eno uro, sesir pravi: Dejansko nisem bil P od popotnika...Tak do 300km od doma še za 300km v eno smer in poleti je dovolj na zadnjem sedežu 5 litrska torbica v katero daš patike, kratke hlače, mikico in zobno ščetko. Ko greš pa kam dalje za 3-4dni je pa že fajn dežjak, rezervne rokavice, nekaj orodja, set za flikanje gum, kompresor itd...od viška placa ne boli glava. Evo, fama okrog kufrov rešena. ps. vsekakor ne predlagam lajkanja fotk kjer so kufri gor, za mirno dušo seveda MiNa, sesir, VS800 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2018 Koončnooo vreme , prva fura letos, toliko motoristov pa že dolgo nisem srečal..., ... jutri pa malo po Dolenski in Posavju..., happy notranc, Grut, Kawalir in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 20 minutes ago, Erik99 said: ... jutri pa malo po Dolenski in Posavju..., happy Predvidevam, da te bo pot peljala tudi v Mirno peč... Toliko motoristov, kolikor jih bo jutri na Dolenjskem, jih pa definitivno letos še nisi videl. VS800, Erik99, amateur in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Ena dolgocana furca Villach-Postojna-Villach. Sem se po dolgem casu na kufe ustavil na Omv-ju v postojni itak nobenga nism poznal mene pa noben ni hotu poznat. Mogoce zato k mam jodlarske tablce LOL Pol pa se mal Dinu v LJ tezit in kofetkat.... ja nic nekih 330km jutr pa ponovi vaje sam se nevem kam jo ucvru na jadranko al tuki po Avstriji eno pametno rundo;) DAMI34, Ella, TakeALookAround in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno April 1, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2018 Vtiiisniiiil! Končno tudi z Tracerjem, prvič letos.. Sem ga spravil iz zimovanja, je bil na varnem pri tašči v topli garaži.. Nekaj nas je pa blo danes po cestah.. Previdno in srečno vsem v letošnji sezoni.. SAR-Solo Adventure rider, a79, Janezs in 32 others 34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćale Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Skoču dons še enkrat na Rakitno in me pr 12°C užge mini točica. Mini vtisi od dons. Jutr se pa vidmo v Mirni peči. Župnika bom sicer preskoču, pleskavice valda ne. Paz'te nase banda! Ella, Kawalir, DAMI34 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik99 Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 pred 2 urami, Kawalir pravi: Predvidevam, da te bo pot peljala tudi v Mirno peč... Toliko motoristov, kolikor jih bo jutri na Dolenjskem, jih pa definitivno letos še nisi videl. Niti nisem vedel, da je ju3 tista zadeva - toliko da vem, kjer sigurne ne bom... Kawalir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 1, 2018 Deli Objavljeno April 1, 2018 Just now, Erik99 said: Niti nisem vedel, da je ju3 tista zadeva - toliko da vem, kjer sigurne ne bom... Kako pa to? Si antisocial, ali ti kaj drugega ni po godu: morda pa si občutljiv na križe, sveto vodo in podobne rekvizite. VAMPIR? amateur in Erik99 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 11 urami, Tex pravi: Vtiiisniiiil! Končno tudi z Tracerjem, prvič letos.. Sem ga spravil iz zimovanja, je bil na varnem pri tašči v topli garaži.. Nekaj nas je pa blo danes po cestah.. Previdno in srečno vsem v letošnji sezoni.. Ufff! Tota ti je pa lepo ratala. Tex 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Končno . Po dolini trente. Od Bovca Proti Vršiču srečal 2 avta 0 motoristov. lp bajkr88, NX650, Kawalir in 30 others 33 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Moj prvi ftis letos, v enem najlepših krajev na tej zemlji sploh . Matej207, Bostjan L, Erik99 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 (popravljeno) Končno je tudi meni uspelo! Prva letošnja vožnja: Tolmin - Bovec - NG - in nazaj čez Most na Soči. Tolk lepo je bilo, da sem le stežka parkirala motorček... Uživancija za pop***it! Me so happy! Sem pa med vožnjo sama sebe presenetila z glasnim smehom, ki sem ga slišala v čeladi, hihihi, tako lepo mi je bilo, da sem se na glas smejala Ceste so ok, nekje še malo peska, proti Bovcu v enem ovinku (na začetku s Kobariške strani) teče voda čez cesto, drugače pa b.p. Srečala pa polno motoristov...še dva znana na Mostu na Soči *Ne vem ali sledita forumu, ampak vseeno...Lepo vaju je bilo videt R.in J.! Vsem želim srečno in varno vožnjo! Popravljeno April 2, 2018. Popravil Ella Keiko, Kawalir, schwantz in 22 others 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vuk76 Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 (popravljeno) Kratko a sladko...114km po MB in bliznji okolici. Juniorka pa je nardila rundo samo po dvoriscu Popravljeno April 2, 2018. Popravil vuk76 Ella, Miha X, Quest in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 3 urami, KARMEN1 pravi: Moj prvi ftis letos, v enem najlepših krajev na tej zemlji sploh . ...sedaj, ko so nazaj napolnili jezero če bi prej sporočila, bi ti pa tudi kavo častil na Mostu KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 4 urami, KARMEN1 pravi: Moj prvi ftis letos, v enem najlepših krajev na tej zemlji sploh . Sveta Lucija????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Erik99 Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Danes najsnih popoldanskih 200 km, Vače - Bogenšperk - Mirna peč - NM - Trebnje - Litija - Izlake,... ... v Mirni peči so že zaključevali tako, da sem bil žegnane vode deležen kar za šankom, ob poti pa ni bilo gostilne, ki je nebi okupirali motoristi, nisem pa srečal nobenega, ki bi divjal - lepo . Lep dan je bil - da bi imeli vsi čim bolj varno in uživaško sezono... notranc, Quest, Ella in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 projektil Janezs, notranc, vuk76 in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 2 urami, vandrovec pravi: ...sedaj, ko so nazaj napolnili jezero če bi prej sporočila, bi ti pa tudi kavo častil na Mostu Naslednjič ti sporočim vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 pred 10 minutami, Snecer pravi: projektil Zgleda, da je ravnotakrat sunil in zjeb.. ostrino . igc1 in C eagle 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Prvih 550km letos Cerknica-Maslenica-Cerknica MiNa, Quest, mladench in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 37 minutes ago, Snecer said: projektil Nekam se ti to presedas in ze hoces s kolenom proti tlem - ti ti huligan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Sami objestneži danes. Janezs, skalar36, DXR16 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawalir Objavljeno April 2, 2018 Deli Objavljeno April 2, 2018 4 minutes ago, Snecer said: Kaj je to za en app? Vidim, da ti meri celo srčni utrip. S katero napravo je to povezano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno April 2, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 celo zimo sem razvijal, je še v beta fazi J.a.m.e.s, malakai, Quest in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 2, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2018 Odsek med tema dvema slikama sem ponovil 2X. Nabralo se je cca 720Km Ella, mcresnik, Scarabeo 500 in 21 others 24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se