igrega78 Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 piaggio mp3 300 po prezimovanju ne vžge. vergla ja, to je pa tudi vse. je potrebno po daljšem mirovanju postopati po kakšnem postopku za vžig ? prezimoval je pa v garaži, zunanji (brez vrat). Pokrit. torej ni bil ravno na prostem. hvala
igrega78 Objavljeno April 2, 2018 Avtor Opozori Objavljeno April 2, 2018 sem uredil: svečka je bila kriva, malo sem jo pošmirglal pa je v prvo vžgal .
hoyla Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 Ob 2. 4. 2018 ob 13:27, igrega78 pravi: sem uredil: svečka je bila kriva, malo sem jo pošmirglal pa je v prvo vžgal . Pri naslednjem odpiranju teme prosim poglej, če je tema MP3 že odpta, kot vem je tu tema VSE O MP3 in prosim postavi vprašanje tja in ne odpiraj nove teme, ker je potem forum nepregleden. Hvala hoyla
igrega78 Objavljeno September 13, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2018 (popravljeno) dan, jaz imam še vedno to težavo: mrzel (prvi zagon) težko vžge. potrebno 5-6x vžigat, da zalaufa. ima nov akumulator, novo svečko - iskra je. Injector deluje, forgazar je očiščen z namenskim Motul sprejem in cev do zračnega filtra ... ko vžge in laufa kaksno minutko in ga vgasnem - vžge takoj, brez problema. vožnja je brez problemov, mašina laufa kot mora. kaj lahko storim sam, da odpravim ta problem prvega vžiga ?? je letnik 2013, 23.000km Popravljeno September 13, 2018. Popravil igrega78
hoyla Objavljeno September 15, 2018 Opozori Objavljeno September 15, 2018 Ob 13. 9. 2018 ob 15:32, igrega78 pravi: dan, jaz imam še vedno to težavo: mrzel (prvi zagon) težko vžge. potrebno 5-6x vžigat, da zalaufa. ima nov akumulator, novo svečko - iskra je. Injector deluje, forgazar je očiščen z namenskim Motul sprejem in cev do zračnega filtra ... ko vžge in laufa kaksno minutko in ga vgasnem - vžge takoj, brez problema. vožnja je brez problemov, mašina laufa kot mora. kaj lahko storim sam, da odpravim ta problem prvega vžiga ?? je letnik 2013, 23.000km Si proskusil zaamenjat še zračni filter? Cena cca 8€.
igrega78 Objavljeno September 16, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2018 sem mel namen, pa so mi dali na uradnem servisu napacnega ... sem starega ocistil, spihal, nasprejal, ...
sesir Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 pred 4 minutami, igrega78 pravi: sem mel namen, pa so mi dali na uradnem servisu napacnega ... sem starega ocistil, spihal, nasprejal, ... Mrzli vzig je crknu...komentar mehanika in ne moj,ker pojma ne vem....
igrega78 Objavljeno September 19, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2018 nima čoka, je elektronsko.
sanda2 Objavljeno September 25, 2018 Opozori Objavljeno September 25, 2018 Eno vprašanje - a MP3 300 vedno ko padejo obrati prižge lučko za olje ali pa je kaj narobe?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se