AntonioP Objavljeno Maj 1, 2018 Opozori Objavljeno Maj 1, 2018 (popravljeno) Pozdravljeni, Imamo nov motor Piaggio mp3 500 LT po cca. 1 tednu sem opazil, da mi na zadnjem kolesu kaplja neka tekočina ( bolj rumene barva in čista) nekaj kapljic. Sem tudi fotografiral od kje kaplja. Ker je motor nov me zanima, če je to normalno, dokler se ne uteče motor? Popravljeno Maj 1, 2018. Popravil AntonioP Dodajanje fotografij.
Andrejcer Objavljeno Maj 1, 2018 Opozori Objavljeno Maj 1, 2018 Takoj na servis! Meni to izgleda, kot zavorna tekočina. sesir in Zok 2
Zok Objavljeno Maj 1, 2018 Opozori Objavljeno Maj 1, 2018 Ali pa menjalnisko olje s sekundarnega prenosa (ce je konstrukcija podobna kot pri manjsih skuterjih). Vsekakor je okvara kriticna - olje na pnevmatiki nima kaj poceti, ce gre za zavorno tekocino pa lahko tudi zavora odpove, ce imas se centralni zavorni sistem je zadeva se hujsa... dr.looney 1
AntonioP Objavljeno Maj 11, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Pozdravljeni, Semering je šel po gobe No so mi ga popravili, in sedaj veselo v nove dogodivščine
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se