TINY35 Objavljeno Junij 10, 2018 Opozori Objavljeno Junij 10, 2018 Oj. Iscem kakega serviserja za maxi scooter .. kymco xciting 500 . Servis pregled.. mogoce kak tuning..pa štender dol vzet k mi rajsa po ovinkih . Slisal dobra mnenja za enga na dolenjski pri streliscu. Še kak drug?.lahko tut kak domac mojster. Sam da obvlada zs ali 031239707
TINY35 Objavljeno Junij 11, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2018 Tim mg ne obratuje vec zgleda. Ma kdo kakega majstra?
TINY35 Objavljeno Junij 12, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Samo zivec in bibiro ki ni dobrih mnenj?? Drugega res ni ???
smasher Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Nisem prepričan če je to pravi, vem da je bil nekdo ki je popravljal motorje v okolici TC motošopa, morda je to to: SMK - Iztok Mihelič s.p.
TINY35 Objavljeno Junij 12, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 pred 2 urami, smasher pravi: Nisem prepričan če je to pravi, vem da je bil nekdo ki je popravljal motorje v okolici TC motošopa, morda je to to: SMK - Iztok Mihelič s.p. Hvala klical. Ne sraufa kymco
smasher Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Ah kar neki, kaj ima kymko ošpice al kaj da ga ne mara Glej zna bit da boš moral poseči v temo "sam svoj mehanik" in gedorce v roke, večino stvari se samo 1x zaje.. pol se naučiš
TINY35 Objavljeno Junij 20, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 Ah kje ne bom nic sam..k sm zivc k bom vse plastike polomu
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 17, 2020 Opozori Objavljeno Februar 17, 2020 Zivjo, da mal obudim temo. Je v LJ kaksen serviser, da bi preveril, zakaj zadnja zavora ne grabi, kot bi morala...trse na stisk in pa sila zaviranja je mnogo slabsa (dobr da mi rekuperacija zavira)....! Ce bi pa kdo iz foruma znal in je iz LJ....se pa z veseljem pri njemu oglasim in denarce pustim... hvala, lp slika zadnjega diska (tole ni OK)?!
smasher Objavljeno Februar 18, 2020 Opozori Objavljeno Februar 18, 2020 Vprašaj Analog motors, čeprav se mi zdi da je to poceni kitajski disk na električnem skuterju, in na oko bi rekel da je treba poservisirat čeljust in menjat vsaj ploščice, (verjetno tudi disk ampak iz slike ne vidim debeline) Lp
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 18, 2020 Opozori Objavljeno Februar 18, 2020 7 minutes ago, smasher said: Vprašaj Analog motors, čeprav se mi zdi da je to poceni kitajski disk na električnem skuterju, in na oko bi rekel da je treba poservisirat čeljust in menjat vsaj ploščice, (verjetno tudi disk ampak iz slike ne vidim debeline) Lp Hvala za nasvet. Tocno tako, poceni disk na kitajskem elektricnem skuterju. Je pa disk ok debeline....! lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se