3nity Objavljeno Julij 16, 2023 Deli Objavljeno Julij 16, 2023 Preden se skregate, bi nekaj pripomnila. Aja, za to sem že prepozna! 🙃 Glede na moje izkušnje je v Italiji preko Bookinga skoraj vedno nižja cena kot direktno v nastanitvi. Sem se nasankala že 100* in najbrž se bom še kdaj, saj privoščim hotelirju tistih par evrov več dobička, ki jih mora nakazati Bookingu za provizijo (no, dodatnih 10 na glavo pa ne 😝🤣). Ker me strašno zanima zakaj je temu tako, sva že dostikrat vprašala v čem je stvar in še nikdar nisva prejela razumnega odgovora 🤣 Po moji interpretaciji morajo Bookingu nuditi akcijske cene in vedno kakšno prosto sobo, če želijo dobro promocijo, zato se preko interneta dobi boljšo ponudbo. Letos sva prvič naletela na nastanodajalca, ki nama je rekel, da bi pri njem dobila boljšo ceno. In ta mož je od vseh tudi edini zelo razgledan 🤭 Pod črto bi rekla, da jih kakšna organizacija, ki s tem upravlja/izobražuje, vleče za nos z bučkami. FrenkH in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 16, 2023 Deli Objavljeno Julij 16, 2023 Booking viša, niža ceno glede na zanimanje...se zna zgoditi, da ti jo po par ogledih dvigne, če takoj rezerviraš si zmagal. Zadnje čase vse rezerviram preko Bookinga...marsikateri lastnik apartmajev pravi, da bi bilo bolje brez Bookinga, ampak to verjetno pomeni zanj. Ravno zadnjič je en lastnik razlagal, koliko mu pobere Booking...menda 17%, nisem si točno zapomnil, sam bi pa verjetno zaračunal enako ceno ali pa še višjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 16, 2023 Deli Objavljeno Julij 16, 2023 pred eno uro, vandrovec pravi: Ravno zadnjič je en lastnik razlagal, koliko mu pobere Booking...menda 17%, nisem si točno zapomnil Saj ga nihče ne sili. Naj sam dela "marketing", ampak tudi to stane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Julij 16, 2023 Deli Objavljeno Julij 16, 2023 (popravljeno) 8 hours ago, Snečer said: Meni bi tudi pribilo, da stiskač pride na šaleter pa začne jamrat, da na bookingu ceneje. Booking je v resnici javno objavlen cenik. Ce bi na meniju pred brtijo pisalo eno, na racun pa bi dobil se 5% pribitka, bi bil ti tiho? pr nas browsamo, ko najdem sprejemljivo ponudbo kilknem in stvar je zakljucena. Ne gledam ne nazaj ne naparej. Izjema je Zdenka. Njej se najavimo direkt. 3 hours ago, vandrovec said: Zadnje čase vse rezerviram preko Bookinga...marsikateri lastnik apartmajev pravi, da bi bilo bolje brez Bookinga, ampak to verjetno pomeni zanj. Pojav bookinga je trg noro spremenil, predvsem bolje za iskalca. Vcasih appja za eno noc skor nisi dobil. Popravljeno Julij 16, 2023. Popravil Kugelschreiber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 16, 2023 Deli Objavljeno Julij 16, 2023 pred 8 minutami, Kugelschreiber pravi: Booking je v resnici javno objavlen cenik. Ce bi na meniju pred brtijo pisalo eno, na racun pa bi dobil se 5% pribitka, bi bil ti tiho? pr nas browsamo, ko najdem sprejemljivo ponudbo kilknem in stvar je zakljucena. Ne gledam ne nazaj ne naparej. Izjema je Zdenka. Njej se najavimo direkt. Pojav bookinga je trg noro spremenil, predvsem bolje za iskalca. Vcasih appja za eno noc skor nisi dobil. nimaš prav glede bookinga cena se lahko za pultom razlikuje in tega ne moreš primerjat s cenikom na mizi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrenkH Objavljeno Julij 17, 2023 Deli Objavljeno Julij 17, 2023 Ko na bookingu izberes prenocitev s podano ceno in se s tem razlogom odpravis proti nastanitvi bi sklepal da si v glavi ze 90% odlocen kje bos spal in sprijaznjen koliko bos pac odkartal za sobo v danem trenutku... Vsako dodatno povprasevanje/pricakovanje za pultom po boljsi ceni je lahko samo razlog za nezadovoljstvo iz obeh strani ocitno in s tem nepotrebna slaba volja na dopustu... Booking dosti uporabljam tako poslovno kot zasebno, glede na stopnjo popustov mi nemalokrat "pripada" brezplacen zajtrk, nadgradnja sobe v hotelih iz standard v "deluxe" bodisi zastonj ali pa za minimalno razliko (par EUR)... Dobra stran Bookinga je tudi da je vnaprej jasno kaj bos dobil proti izbranemu placilu brez dodatne nepricakovanje financne molznje ob prijavi oz odjavi (turisticna taksa, internet, parking, zajtrk itd), cakanje na recepciji oz pri gostiteljih je vecinoma zmanjsano na minimum, vecino podatkov gosta ze imajo, vpisejo samo se st. osebnega dokumenta in si frej birokracije... Od vseh nocitev se mi je trikrat zgodilo da so mi gostitelji (izven EU, balkan) namignili da bi mi lahko mimo bookinga uredil nekaj malega cenejse bivanje, vseeno imam raje vnaprejsnji avtomatizem preko aplikacije... Temu primerno se ne ravnam po predpostavki da bi slo morebiti lahko ceneje direktno ker se mi zdi da booking ze tako privije ponudnike nocitev za ugodno ponudbo preko njihove platforme glede na sirok nabor strank ki jih nudijo najemodajlacem. pik1, MiNa, DAN in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Julij 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2023 Nekako v 1/3 primerov sva dobila nizjo ceno na lokaciji, kot na Book, ni pa se mi vedno dalo hendlat, ker ni bilo vecjih razlik, tudi hotelir si pri takem hendlanju vzame svoj delez 😉 tako sva najpogosteje kar vnaprej rezervirala isti dan, ko sva vedela do kam se pripeljeva....zgodilon se je tudi, da je Book imel proste sobe v H, ko sva prisla tja pa jih oni niso imeli, torej je bilo potrebno urediti nastanitev preko Book, ker so imeli rezervirane......in se dogodek 4 dni nazaj v Morzinu, rezervirava APP 5* za dve nocitvi, super opremljen in urejen res vrhunski, prideva pozno po trdi temi utrujena, na recepciji tip zahteva dodatno placilo za P 9€ na dan in se 300€ kavcije, ce bi slucajno kaj unicila, seveda o tem ni nic pisalo na Book, kar sem cloveku pokazal......sicer kur... napisano: P zagotovljen v okviru nastanitve, nic o placilu in kavciji.....malo sva se prepirala, seveda tip nic kriv in njegova ang se je takoj poslabsala, vse v okviru obicajnega poslovanja.....malo sem popizdeval, da nisva pijana ameriska studenta, da bi vse sesul...zahteval denar nazaj, da greva drugam seveda to ni slo in se nama tudi ni dalo, na koncu placal kavcijo in P kljub temu, da sem lahko mimo rampe zapeljal motor not,......kavcijo naj bi mi vrnili v dveh dneh od odhoda, danes je tretji dan in se nic, ker sva se vedno v Morzinu, ce slucajno jutri ne bo nic, se oglasim dopoldan pri njihovem sefu in ga malo povprasam kako je z nakazilom, da bodo razumel tudi, ce nebi zeleli, pa ne toliko zaradi € te bodo morali slej ko prej nakazat, temvec zaradi odnosa....podobno je bilo tudi v Tignesu, pred leti, kjer sem moral prav tako 'pogoltniti' podobno situacijo in nekje v Španiji, kje sem jih lahko skenslal in dobil denar takoj nazaj. Zoprno je, ce prides pozno, utrujen, lacen..... in ni vec veliko volje in opcij za naprej.....na potovanju se dogaja marsikaj ne-predvidenega......sva pa potem dobila super ugodno H z bazenom, tako, da se sedaj malo kopava, malo voziva po prelazih, tak relax dopust, temperature prijetne, kulinarika pa za zredit, sploh za nas sladkosnede 😁 jutri se na kronometer TdF pogledat 👍 SRECNO slylokanc, mladench, Kawasaki_rider in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 18, 2023 Deli Objavljeno Julij 18, 2023 (popravljeno) . nastanitev iščem samo še z osebnim kontaktom ... poiščeš, otipaš, kupiš ... najrajši pa sredi ceste ali sredi križišča 😁 ps. ... prihranek je zagotovljen Popravljeno Julij 18, 2023. Popravil pik1 MiNa, DAMI34 in Frenk 67 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 18, 2023 Deli Objavljeno September 18, 2023 Kje prespite na poti skozi Mostar ? Kaka dobra ideja, da se da potem peš do centra do "još starijeg mosta" ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 18, 2023 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2023 pred 13 minutami, MARE 65 pravi: Kje prespite na poti skozi Mostar ? Kaka dobra ideja, da se da potem peš do centra do "još starijeg mosta" ? 30m od mosta https://www.google.com/maps/place/Hotel+Maršal/@43.3377286,17.8113154,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x134b43071de49023:0x9d7014be6eddb3f2!8m2!3d43.3377247!4d17.8138903!16s%2Fg%2F11c6chvpxh?authuser=0&entry=ttu Na rampi poveš, da greš k Maršalu Ima ograjeno dvorišče, zajtrk je odličen, cene ne pretirane, klima je, piva ob prihodu. Quest in n_majk 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 18, 2023 Deli Objavljeno September 18, 2023 (popravljeno) Jst pa že večkrat pri Lejli Podzemna garaža, mrzu pir, dobr kuha, luštn je. https://maps.app.goo.gl/NSzE95NFsM5NcYTP9?g_st=ic Popravljeno September 18, 2023. Popravil mladench Quest, Joker in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno September 22, 2023 Deli Objavljeno September 22, 2023 Ob 20. 9. 2023 ob 9:57, MiNa pravi: Ponedeljek. Odpeketala iz Mostarja... Pristala v Baški Vodi. Kje ste pa vi spali v Mostarju ? Plan naslednji petek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 23, 2023 Deli Objavljeno September 23, 2023 (popravljeno) https://maps.app.goo.gl/34nLuozmHX1hzKKn9 Booking. Al pa Google. Spanja kolk češ. Popravljeno September 23, 2023. Popravil MiNa MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 23, 2023 Deli Objavljeno September 23, 2023 pred 13 urami, MARE 65 pravi: Kje ste pa vi spali v Mostarju ? Plan naslednji petek. Jaz dvakrat tule. Ima garažo, blizu Starega Mosta. MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 29, 2023 Deli Objavljeno September 29, 2023 Ob 18. 9. 2023 ob 15:55, mladench pravi: Jst pa že večkrat pri Lejli Podzemna garaža, mrzu pir, dobr kuha, luštn je. https://maps.app.goo.gl/NSzE95NFsM5NcYTP9?g_st=ic Pravkar preverjam in popolnoma drži! TOMCAT in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 1, 2023 Deli Objavljeno Oktober 1, 2023 Ob 22. 9. 2023 ob 20:32, MARE 65 pravi: Kje ste pa vi spali v Mostarju ? Plan naslednji petek. No mi pa končali v apartmanu Zigana . 200 m od starega centra, parking na dvorišču. Če bi kdo rabil imam direktno kontakt od gazdarice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 26, 2023 Deli Objavljeno Oktober 26, 2023 . ... mogoče bo kdaj komu prišlo prav Kawasaki_rider, Kugelschreiber, Mavti in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 27, 2023 Deli Objavljeno Oktober 27, 2023 pred 12 urami, pik1 pravi: . ... mogoče bo kdaj komu prišlo prav To se zgodi, če Bosanc piše v angleščini pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 27, 2023 Deli Objavljeno Oktober 27, 2023 pred eno uro, Frenk 67 pravi: To se zgodi, če Bosanc piše v angleščini . ... ne bit zdej pikolovski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 27, 2023 Deli Objavljeno Oktober 27, 2023 pred 3 urami, pik1 pravi: . ... ne bit zdej pikolovski Not sure if host will be offering special services 😂😂 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 27, 2023 Deli Objavljeno Oktober 27, 2023 pred 20 urami, pik1 pravi: . ... mogoče bo kdaj komu prišlo prav ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Januar 14 Deli Objavljeno Januar 14 LP A kdo pozna kakšno varno parkirišče/prenočišče v Puli blizu arene? Grem na koncert, rabim za eno noč... Hvala. G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 14 Deli Objavljeno Januar 14 pred 8 urami, gaberkosir pravi: LP A kdo pozna kakšno varno parkirišče/prenočišče v Puli blizu arene? Grem na koncert, rabim za eno noč... Hvala. G Booking s privat parkingom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Januar 14 Deli Objavljeno Januar 14 pred 11 urami, gaberkosir pravi: LP A kdo pozna kakšno varno parkirišče/prenočišče v Puli blizu arene? Grem na koncert, rabim za eno noč... Hvala. G Ma ne vem.. sicer sem nazanjde žural v Puli kakšnih 10 let nazaj... ampak je Pula, kot da bi spraševal kej je varno parkirišče v Ljubljani. V kolikor vem tam ni nieko vojno območje in če rabiš za malo zamižat nekaj ur v avtu mislim da ni neke panike nikjer. (kakšen pijan bedak se lahko kjerkoli pojavi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaberkosir Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 pred 9 urami, smasher pravi: Ma ne vem.. sicer sem nazanjde žural v Puli kakšnih 10 let nazaj... ampak je Pula, kot da bi spraševal kej je varno parkirišče v Ljubljani. V kolikor vem tam ni nieko vojno območje in če rabiš za malo zamižat nekaj ur v avtu mislim da ni neke panike nikjer. (kakšen pijan bedak se lahko kjerkoli pojavi) Grem z motorjem, zato sprašujem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se