maus Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 21 minutami, Arzen pravi: Niti enga prenocisca ni gor motoristi sploh ne spijo .. skoz budni maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 24 minutami, Arzen pravi: Niti enga prenocisca ni gor nekdo je spet pobrisal vse skupaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 29 minutami, Arzen pravi: Niti enga prenocisca ni gor spet ena budala, ki je programiral svoj zemljevid, pa vse pobrisal....ajoj. @Snečermaš kopijo? Pravkar, Snečer pravi: nekdo je spet pobrisal vse skupaj... lahko tudi nalašč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 kopija...em...nekaj sem shranil, samo moram pogledati nekdo je brisnil iz neznanja, pa si potem po šiptariji delal neko ruto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 1 minuto, Snečer pravi: kopija...em...nekaj sem shranil, samo moram pogledati nekdo je brisnil iz neznanja, pa si potem po šiptariji delal neko ruto dj ga najd, pa če ni prevelik, da ga šćelamo p.s. a je tok vse odprt, da lahko vsak zbriše ... pomotama je verjetno, ker ne verjamem, da bi kdo zanalašč to naredil ... verjetno si je hotel kopirati, pa je izrezal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 lol. Jaz sicer mam neko kopijo, ampak iz decembra, stara zadeva. 77 vnosov je not. 1 minute ago, maus said: dj ga najd, pa če ni prevelik, da ga šćelamo p.s. a je tok vse odprt, da lahko vsak zbriše ... pomotama je verjetno, ker ne verjamem, da bi kdo zanalašč to naredil ... verjetno si je hotel kopirati, pa je izrezal Če hočeš dovolit da ostali dodajajo, pol moraš "tolko odpret" .. maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 5 minutami, Tex pravi: Če hočeš dovolit da ostali dodajajo, pol moraš "tolko odpret" .. se strinjam .. edino če bi se to nekomu pošiljalo in ta bi to not vnašal, ker to se je že nekajkrat dogodilo in pol sm biu zmeden kje spati in pol sploh nisem spau, dokler se nisem organiziral in šel spat Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2019 predlagam da obnovimo, pa potem hm..nekak zaklenemo in se drugače dodaja. Magari tule v poste. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 jaz sem nazadnje čekiral 29.03.2019, tu pa tam kdaj pogledam, če je kje kakšna motnja potem pa imam seznam vseh osumljencev, ki so "gledali" pred 9 minutami, Tex pravi: lol. Jaz sicer mam neko kopijo, ampak iz decembra, stara zadeva. 77 vnosov je not. Če hočeš dovolit da ostali dodajajo, pol moraš "tolko odpret" .. če ne bo drugega, bomo teha 77 vzeli, saj jih ni bilo potem po zadnjem radiranju toliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 3 minutes ago, maus said: se strinjam .. edino če bi se to nekomu pošiljalo in ta bi to not vnašal, ker to se je že nekajkrat dogodilo in pol sm biu zmeden kje spati in pol sploh nisem spau, dokler se nisem organiziral in šel spat Predlagam @DAMI34. K sedanjemu plačilu za radiranje mu dodamo 30% mesečno in bo dodatno skrbel še za to. 30% je zelo velikodušno od nas!! DAMI34 in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 4 minutami, maus pravi: se strinjam .. edino če bi se to nekomu pošiljalo in ta bi to not vnašal, ker to se je že nekajkrat dogodilo in pol sm biu zmeden kje spati in pol sploh nisem spau, dokler se nisem organiziral in šel spat bomo dali tvoj naslov not, kjer se lahko vedno prespi pa je Tex, DAMI34, maus in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 (popravljeno) 1 minute ago, Snečer said: bomo dali tvoj naslov not, kjer se lahko vedno prespi pa je Edino pod opombe bo treba neke dimenzije vpisat. Dvomim da @Kmet2 recimo paše v mausovo posteljo ... Popravljeno Maj 6, 2019. Popravil Tex maus in .... 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Pravkar, Tex pravi: Edino pod opombe bo treba neke dimenzije vpisat. Dvomim da @Kmet2 recimo paše v mausovo posteljo ... tebe je zaznalo, da si pogledal maus, 3nity in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 6 minutami, Tex pravi: Predlagam @DAMI34. K sedanjemu plačilu za radiranje mu dodamo 30% mesečno in bo dodatno skrbel še za to. 30% je zelo velikodušno od nas!! 30% od tega kar dobim sedaj je isto kot bi mi dali 100% maus in Tex 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 (popravljeno) 7 minutes ago, Snečer said: tebe je zaznalo, da si pogledal Drži, pred 15min, po tvojem komentarju, sem šel gledat, če je kakšno zanimivo ruto nardil .. ni baš nekaj, no .. 2 minutes ago, DAMI34 said: 30% od tega kar dobim sedaj je isto kot bi mi dali 100% Nehvaležneš pohlepni. 30%, ajde 35% bi še šlo. Nije ovo DARS. Popravljeno Maj 6, 2019. Popravil Tex DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 13 minutes ago, Snečer said: če ne bo drugega, bomo teha 77 vzeli, saj jih ni bilo potem po zadnjem radiranju toliko To mam nazadnje iz decembra. Če ne bo novejšega, lahko to skopiraš. https://drive.google.com/open?id=11pJsM6nIXMWZmWU5hQl3Dn9Q6qqH2ZkK&usp=sharing Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 13 minutami, Snečer pravi: bomo dali tvoj naslov not, kjer se lahko vedno prespi pa je ampak samo za punćke 18+ do max 25 ... upam, da je to vsem jasno Tex, dr.looney, sesir in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 3 urami, DAMI34 pravi: predlagam da obnovimo, pa potem hm..nekak zaklenemo in se drugače dodaja. Magari tule v poste. sem obnovil 29.03.2019 (96 točk) ker vem da sem pred časom naredil backup, po 29.03. pa mislim da ni nihče dodajal DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2019 Še 1 teden nazaj je bil zemljevid porisan, ker sem si prepisoval naslove Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Še 1 teden nazaj je bil zemljevid porisan, ker sem si prepisoval naslove Opla pa te mamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Še 1 teden nazaj je bil zemljevid porisan, ker sem si prepisoval naslove solorider, si to ti? s čim je bil porisan, saj jaz lahko vse mojstre, ki so gledali zemljevid od 29.03.2019 postrojim so neka čudna imena not, domnevam, da je zadnji načrtovalec, ki je bil v Albaniji, naredil feler DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 6, 2019 pred eno uro, Snečer pravi: solorider, si to ti? s čim je bil porisan, saj jaz lahko vse mojstre, ki so gledali zemljevid od 29.03.2019 postrojim so neka čudna imena not, domnevam, da je zadnji načrtovalec, ki je bil v Albaniji, naredil feler no, jaz sem samo prepisoval naslove in to doma, tok fuknjen u glavo pa nism pred eno uro, Snečer pravi: solorider, si to ti? s čim je bil porisan, saj jaz lahko vse mojstre, ki so gledali zemljevid od 29.03.2019 postrojim so neka čudna imena not, domnevam, da je zadnji načrtovalec, ki je bil v Albaniji, naredil feler predzadnji najbrž ne pred 1 uro, Arzen pravi: Opla pa te mamo zase se brigi, pa za traunike maxxa in .... 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 pred 19 urami, DAMI34 pravi: no, jaz sem samo prepisoval naslove in to doma, tok fuknjen u glavo pa nism predzadnji najbrž ne zase se brigi, pa za traunike Travniki so pod kontrolo sesir in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2019 pred 3 urami, Arzen pravi: Travniki so pod kontrolo dokler si peš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Maj 7, 2019 Deli Objavljeno Maj 7, 2019 pred 6 urami, DAMI34 pravi: dokler si peš Že vozim, a tu več nič ne povem koliko, kje in kdaj , ravno zato ker ste kakrkšni ste sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se