tomash Objavljeno Maj 9, 2019 Deli Objavljeno Maj 9, 2019 Evo dodal nekaj: Dve prenočišči v Zatonu pri Dubrovniku, dve v Albaniji v Mestu Sarande in tik ob Grški meji - Ksamil, eno v Grčiji v Kalabaki (Meteora). V vseh teh sva spala z mojo sopotnico in so OK. Poceni urejeno in sploh OK. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marko P. Objavljeno Junij 8, 2019 Deli Objavljeno Junij 8, 2019 Zanimivo, Slovenija pa prazna.... Iščem kakšen poceni apartma v Kranjski gori, pa se spomnem na tale ultimativni vodič... Če slučajno kdo ve za kakšno vredu zadevo v Kranjski gori, bi bila pa vsaka informacija dobrodošla,... Sem se za prvomajske po jugu potepal, zdaj mi je pa tu vse drago DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 8, 2019 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2019 pred 45 minutami, Marko P. pravi: Zanimivo, Slovenija pa prazna.... Iščem kakšen poceni apartma v Kranjski gori, pa se spomnem na tale ultimativni vodič... Če slučajno kdo ve za kakšno vredu zadevo v Kranjski gori, bi bila pa vsaka informacija dobrodošla,... Sem se za prvomajske po jugu potepal, zdaj mi je pa tu vse drago prazna, jer Koku možeš da prevoziš za 2 sata, pa potem nihče v SLO ne prespi maxxa, Marko P. in trebor 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Roman AT Objavljeno Junij 23, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2019 Mostar ... cca 500 od starega mostu ... Stari Pazar 12 ... čisto na novo opremljeno ... parkirišče za motorje ... Joker, Scarabeo 500, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 5, 2019 Deli Objavljeno September 5, 2019 V zemljevid dodal prenočišče Puli. Apartment Melani. Zelo enostavno se ga najde, na glavni cesti Pula - Medulin. Čisto, urejeno, ograjeno parkirišče... Lastnik je tudi sam motorist. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 5, 2019 Deli Objavljeno September 5, 2019 Ok, in backup fajla na 05.09.2019. Za ostale, gpx in kmz datoteka. Za Garmin datoteka .gpi, ki se samo prekopira v mapo \garmin\poi\ na kartici ali na napravi. Kje prespati (1).kmz Kje prespati.gpi Kje prespati.gpx Joker, DAMI34, Bostjan L in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Februar 18, 2020 Deli Objavljeno Februar 18, 2020 Ima mogoče kdo naslove kakih bike friendly prenočišč v Tuniziji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Februar 18, 2020 Deli Objavljeno Februar 18, 2020 jaz sem uporabljal Booking.com v civilizaciji, izven nje pa tudi ni bil problem. Razen ene gospe, ki se je zmrdovala nad blatnim motoristom so bili prav vsi biker friendly , una gospa pa je tudi morala pozreti blato v svojem okranjcljanem vila hotelu, ker sem jo bukiral preko bookinga in si ni mogla privoščit odpovedi. V glavnem so bili motorji parkirani pred vhodom, na varovanem dvoriscu, enkrat pa kar znotraj objekta. Kaj zate pomeni biker friendly? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2020 Če v Tuniziji ne dobiš za spat greš pa v Maroko iskat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AK84 Objavljeno Februar 18, 2020 Deli Objavljeno Februar 18, 2020 pred 1 uro, nejc74 pravi: jaz sem uporabljal Booking.com v civilizaciji, izven nje pa tudi ni bil problem. Razen ene gospe, ki se je zmrdovala nad blatnim motoristom so bili prav vsi biker friendly , una gospa pa je tudi morala pozreti blato v svojem okranjcljanem vila hotelu, ker sem jo bukiral preko bookinga in si ni mogla privoščit odpovedi. V glavnem so bili motorji parkirani pred vhodom, na varovanem dvoriscu, enkrat pa kar znotraj objekta. Kaj zate pomeni biker friendly? To zame pomeni ravno to kar si napisal v predzadnjem stavku...pač da maš motor parkiran na koliko tok normalnem placu, ne ravn sred ulice... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Februar 18, 2020 Deli Objavljeno Februar 18, 2020 zal ti ne morem pomagat, jaz si prenočišč ne shranjujem, ker jih tudi iscem bolj po sprotnem navdihu. Lahko te samo pomirim, da najti prenočišča res ni problem. Če daš traso kje se misliš vozit, se lahko poskušam spomnit kje sem prespal. Jih imam itak po mojem v booking aplikaciji DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2020 Avtor Deli Objavljeno Februar 18, 2020 pred 2 urami, AK84 pravi: To zame pomeni ravno to kar si napisal v predzadnjem stavku...pač da maš motor parkiran na koliko tok normalnem placu, ne ravn sred ulice... mogoče je tule kaj zapisano: drugače je pa tale tema bolj namenjena "domačim logom". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Junij 3, 2020 Deli Objavljeno Junij 3, 2020 Konec meseca malo na Jadran. Pozna kdo kakšno dobro lokacijo, kje v Dalmaciji? Da je kakšna bolj majhna hiška po možnosti kamnita, s pogledom na morje in da je blizu kakšna fajn gostilna. Ene tri dni se bi potikala tam doli in iščem kaj fino fajnega. Drugače bova pa sproti že kaj našla, bi bilo pa fajn če bi kdo priporočal kako pravo dalmatinsko lokacijo. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rayder194 Objavljeno Julij 5, 2020 Deli Objavljeno Julij 5, 2020 S kolegi imamo namen ta vikend naredit en izlet do prlekije ali prekmurja in tam prespati iz sobote na nedeljo. Zanima me, če kdo ve za kakšno primerno lokacijo, da ne bi bilo samo prenočišče, ampak še kakšen bife ali restavracija v bližini. Hvala in lep dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 6, 2020 Deli Objavljeno Julij 6, 2020 pred 9 urami, Rayder194 pravi: S kolegi imamo namen ta vikend naredit en izlet do prlekije ali prekmurja in tam prespati iz sobote na nedeljo. Zanima me, če kdo ve za kakšno primerno lokacijo, da ne bi bilo samo prenočišče, ampak še kakšen bife ali restavracija v bližini. Hvala in lep dan! kog - hlebec ..dolga vas Olimpija .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sahbazz Objavljeno September 16, 2020 Deli Objavljeno September 16, 2020 2 vikenda nazaj sem prespal v Hotelu Štrk lučaj S od Murske sobote. Ker imajo na spetni strani navedene samo hotelske sobe in prostor za Avtodome, sem jih po mailu pobaral, če se da pri njih kampirati z motorjem. So mi zatrdili da brez problema. In tako se pripeljemo jaz, oče in bratranec s 3 motorji, najdem receptorja, teška faca. In zdaj pazi to. 8€/noč/osebo, zunanji/notranji bazen, jakuzy uporaba po želji, tuši, zunanji žar, ma ni da ni. Meni se je kar malo smejalo. Toplo priporočam če bo kdo rabil prespat v okolici Murske. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 3, 2021 Deli Objavljeno Junij 3, 2021 Vprašanje za poznavalce. Zaledje slovenske Istre, ne neposredna bližina obale. Pozna kdo na omenjenem območju kakšnega lastnika, ki oddaja sobe. Zanimajo me takšni, ki (morda) oddajajo samo sobe s sanitarijami, brez kuhinje. Nekaj v stilu "Zimmer Frei"... Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 3, 2021 Deli Objavljeno Junij 3, 2021 (popravljeno) Prejšnji teden smo spali na Črnem kalu. Hiša Robida. Tam, kjer je gostilna Žerjul. Če se ji še tako reče. Imajo pa sobe z lastno kopalnico ter na vrhu sobe s skupno kopalnico. Mi smo vzeli slednje, ker smo bili tako ali tako sami v celi bajti... Najbolje, da jih pokličeš. Vem da je bila za naše sobe izklicna cena 40€ na sobo. Popravljeno Junij 3, 2021. Popravil Joker izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 16, 2021 Deli Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) Če potrebuje kdo v Črni Gori, stric oddaja... Nikšić (in the middle of)... http://www.booking.com/Share-XCPHpu Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil mladench DAMI34 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2021 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2021 pred eno uro, mladench pravi: Če potrebuje kdo v Črni Gori, stric oddaja... Nikšić (in the middle of)... http://www.booking.com/Share-XCPHpu označi še na zemljevidu. Na vrhu strani je link mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepo44 Objavljeno Avgust 9, 2021 Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 zdravo mene zanima kje prespati ene tri dni blizu naše oble ,tam do 30 km stran,da ma prenočišče z zajtrkom da te bone porabmo, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 9, 2021 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 pred eno uro, pepo44 pravi: zdravo mene zanima kje prespati ene tri dni blizu naše oble ,tam do 30 km stran,da ma prenočišče z zajtrkom da te bone porabmo, 30km od naše oble je že stratosfera Bi kr predlagal booking, al pa bnb. Bone jemljejo skor povsod. Septembra bo verjetno manj gneče, če ne bo spet vse zaprto. Mi2 sva si rezervirala tule, potem so pa vse zaprli lani. https://www.majda.si/?lang=en&gclid=CjwKCAjwpMOIBhBAEiwAy5M6YPa9SfVf7NAcIeteK8_eLCt9fBasj-YaCO3DuRA0c6B9qO18Rk7bvBoC6gcQAvD_BwE bazen, dobra hrana, dobra lokacija za bluzenje okrog. Bone vzame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 9, 2021 Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 pred 1 uro, pepo44 pravi: zdravo mene zanima kje prespati ene tri dni blizu naše oble ,tam do 30 km stran,da ma prenočišče z zajtrkom da te bone porabmo, ti bom poslala na sporočilo eno ugodno opcijo (za dve osebi pride 33€ na noč z zajtrkom), ni nevem kaj, ampak za to ceno boljšega ne dobiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 9, 2021 Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 pred 7 minutami, 3nity pravi: ti bom poslala na sporočilo eno ugodno opcijo (za dve osebi pride 33€ na noč z zajtrkom), ni nevem kaj, ampak za to ceno boljšega ne dobiš A lahko še meni to pošlješ. Hvala. 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 9, 2021 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2021 a lahko kdo v zemljevid ugodne zadeve vpiše? Take motoristom prijazne, z dobro hrano, lokacijo, spravilom mopeda? Zato smo to temo naredili. Na vrhu je povezava. Kawasaki_rider, ligenjček in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se