Dr_Jakob Objavljeno December 19, 2018 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2018 pred 5 urami, Ni3ous pravi: Že, že samo policajem pojasnit legalnost bo težka. Tale je tut hiter, zgleda ko Thumperjeva pogruntavščina. Tu je dejansko Thump dobil idejo. Brez heca. trebor 1
smasher Objavljeno December 19, 2018 Opozori Objavljeno December 19, 2018 Teoretično imaš za vsako predelavo čas 15 dni, da jo vpišeš v homologacijo torej... teoretična možnost obstaja če se bo s tem policaj strinjal je pa druga stvar. Ali pa rečeš da je to malce večje centealno stojalo trebor 1
GizmoFighter Objavljeno December 19, 2018 Opozori Objavljeno December 19, 2018 Sveže pečeni na flexu....GrickoTi.... Mamu-jim. trebor 1
thumper Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 (popravljeno) Ob 17. 12. 2018 ob 18:47, GizmoFighter pravi: Ok, a zdej pa hočeš rečt, da sem sam za pisalno mizo sedet dober? Obljubim, da mi ni miška prsta načela, niti nisem prsta dobil vmes med tipke. V bistvu ne boš vrjel...ampak,...na fleksarci kako radi rečete onkraj Trojan -po štajersk pa ponemščeno rečemo trenblitz, čist po slovensk pa na kotni brusilki), so se fural okol na fakin šajbi, eni taki mali navihani škrati z krampi v rokah... https://www.flex-tools.com/en/company/history/ na tej strani trojan v bistvu rečemo flexarca..sam kaj ko na oni strni trojan ne razumejo izgovorjave.. motiti se je človeško.. kar pomeni, da mlad nevednež s tem , ko se iz človeka spreminjajo v mamuta dejansko pridobiva na znanju zgodovinskih dejstev.. pred 16 urami, smasher pravi: Teoretično imaš za vsako predelavo čas 15 dni, da jo vpišeš v homologacijo torej... teoretična možnost obstaja če se bo s tem policaj strinjal je pa druga stvar. Ali pa rečeš da je to malce večje centealno stojalo eh..vse dol pošraufam pa vržem stran na licu mesta .. pol mu dam pa čelado pa da ga vidmo .. Popravljeno December 20, 2018. Popravil thumper trebor 1
GizmoFighter Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 Hvala Thumper, now I am all wised up?
GizmoFighter Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 Naj se zabava z GrickoTi začne. thumper 1
trebor Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 Ob 18. 12. 2018 ob 16:13, ELO pravi: še dobro da nisem več motorist in nimam težav z oljem in gumami... Pol greš s helikopterjem gor? Če bo ta velik, bi fehtal, da še zame en kovter gor pelješ, pliz. LP Robert sesir in thumper 1 1
thumper Objavljeno December 20, 2018 Opozori Objavljeno December 20, 2018 pred 6 urami, GizmoFighter pravi: Naj se zabava z GrickoTi začne. za tigra?? a vprašam mareta če m kej plastik pod streho?
SF Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 Upam, da ni kdo od naših????? https://siol.net/novice/slovenija/voznik-na-gorenjskem-trcil-v-mamuta-486239 sesir, MARE 65, Ni3ous in 1 other 1 3
smasher Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 pomemben citat iz članka: "Mamut ni življenjsko ogrožen... " trebor, SF in sesir 1 2
GizmoFighter Objavljeno December 25, 2018 Opozori Objavljeno December 25, 2018 (popravljeno) Mamutom ter vsem ostalim motoristom želim en miren in spokojen Božič, v želji, da se v letu 2019 vidimo na eventu. BTW: Moj DIY projekt GricKo-tov se za v mehko gumo tipa Mitas MC-32 ne obnesejo ravno glih dobr, prehajam na plan B za močn backup, potem pa še plan C,D,E,Đ,......Y.... ? Popravljeno December 25, 2018. Popravil GizmoFighter trebor in thumper 2
smasher Objavljeno December 25, 2018 Opozori Objavljeno December 25, 2018 @GizmoFighter, pretiravaš, poglej stare slike, mali mopedki z cestnimi gumami in malo šrikca, videl celo rjeju 50cc kao športni na znucanih gumah Moreš malo reskirat in ne it preveč na zihr, že m+s gume so čito preveč dobra oprema. trebor 1
GizmoFighter Objavljeno December 25, 2018 Opozori Objavljeno December 25, 2018 pred eno uro, smasher pravi: @GizmoFighter, pretiravaš, poglej stare slike, mali mopedki z cestnimi gumami in malo šrikca, videl celo rjeju 50cc kao športni na znucanih gumah Moreš malo reskirat in ne it preveč na zihr, že m+s gume so čito preveč dobra oprema. Ne skrbi, vsak po svoje, ne rabm gledat slik, sem pr korit z MaMuTi? trebor 1
thumper Objavljeno December 26, 2018 Opozori Objavljeno December 26, 2018 pred 22 urami, GizmoFighter pravi: Ne skrbi, vsak po svoje, ne rabm gledat slik, sem pr korit z MaMuTi? do mene uleti pa ti dam ketno,vijake , podložke matice in gumi cevke.. od 27-30 me ni..
GizmoFighter Objavljeno December 30, 2018 Opozori Objavljeno December 30, 2018 Trenutno v pripravi za M.2019... trebor 1
GizmoFighter Objavljeno Januar 2, 2019 Opozori Objavljeno Januar 2, 2019 Nekam se počasi odpravljam, pa vi...? sesir 1
smasher Objavljeno Januar 2, 2019 Opozori Objavljeno Januar 2, 2019 (popravljeno) tudi pri -8 ni glih komfort ta spalna vreča.... Glede na to da se @sesir čudi, ta spalna vreča je full široka in ne gre nič v "mumijo" torej okoli nog imaš pou kubuka zraka (seveda malo pretiravam) ki ga nikakor nisem uspel segret za ostale dele tlesa je bilo ok samo v stopala me je svinjsko zeblo. Popravljeno Januar 2, 2019. Popravil smasher sesir 1
GizmoFighter Objavljeno Januar 2, 2019 Opozori Objavljeno Januar 2, 2019 V noge pa res jeba...smo skusl...letos upgrade-am, proper štumfi, make it double in pa patch heaterji. sesir 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2019 pred 3 urami, smasher pravi: tudi pri -8 ni glih komfort ta spalna vreča.... Glede na to da se @sesir čudi, ta spalna vreča je full široka in ne gre nič v "mumijo" torej okoli nog imaš pou kubuka zraka (seveda malo pretiravam) ki ga nikakor nisem uspel segret za ostale dele tlesa je bilo ok samo v stopala me je svinjsko zeblo. Jah lej, za 44€ kokr pride taka spalna vreča, je to precej dober uspeh. Moraš vedet, da "ornk" zimske spalke pridejo od 200€ na ornk na gor. (ce hoces res nekaj nenadjebljivega, pripravi kake 500€.) sesir 1
smasher Objavljeno Januar 2, 2019 Opozori Objavljeno Januar 2, 2019 1 hour ago, Dr_Jakob said: Jah lej, za 44€ kokr pride taka spalna vreča, je to precej dober uspeh. Moraš vedet, da "ornk" zimske spalke pridejo od 200€ na ornk na gor. (ce hoces res nekaj nenadjebljivega, pripravi kake 500€.) Ma samo @GizmoFighter-ju sem komentiral, ker zgleda kot da si je zrihtal glih kar novo spalko da ne bo pol razočaran oz. da še kaj doda. Jaz sem vedno navdušen nad opremo ki jo kupujem, ker vem da ponavadi ni boljše opcije za tak denar Jutri začnem špricat Yamaho z WD40, še vedno ima v rezervaju isti bencin kot ga je mela na mamutih 2017, in veriga tudi še ni bila podmazana že 2 leti
GizmoFighter Objavljeno Januar 2, 2019 Opozori Objavljeno Januar 2, 2019 pred 49 minutami, smasher pravi: Ma samo @GizmoFighter-ju sem komentiral, ker zgleda kot da si je zrihtal glih kar novo spalko da ne bo pol razočaran oz. da še kaj doda. Jaz sem vedno navdušen nad opremo ki jo kupujem, ker vem da ponavadi ni boljše opcije za tak denar Jutri začnem špricat Yamaho z WD40, še vedno ima v rezervaju isti bencin kot ga je mela na mamutih 2017, in veriga tudi še ni bila podmazana že 2 leti Je že bila testirana in se obnese kot sem napisal...
sesir Objavljeno Januar 3, 2019 Opozori Objavljeno Januar 3, 2019 pred 19 urami, smasher pravi: tudi pri -8 ni glih komfort ta spalna vreča.... Glede na to da se @sesir čudi, ta spalna vreča je full široka in ne gre nič v "mumijo" torej okoli nog imaš pou kubuka zraka (seveda malo pretiravam) ki ga nikakor nisem uspel segret za ostale dele tlesa je bilo ok samo v stopala me je svinjsko zeblo. Čudim ja....vedno zelel kvalitetno spalko a cene...eh ne za moj zep...in ta spalka vsaj glede na specifikacije fajna....cudezna za tak normalen denar...zal ne gre...sem jih nekoc gledal v Italiji v alpinisticni trgovini in kvaliteta stane-vec kot imel jz plače! In tako sem se odlocil,da bo se naprej lavfala stara spalka in rusko gretje... V noge te je zeblo,ker nisi vrgel vanjo kaksen ruski grelec... Jz ko blo mrzlo... Kučma in vsaj dve plasticni pol literski flasi (najlazje od Fruc)....se lazje,ce imas tri ali stiri...in vanjo opravis malo potrebo in flaso vrzes v vreco... Vec flas je le,da bolj cisto vse...da pac ne flačiš,zlivas itd... Fruc flasa pa ker ima sirokstofelc in vstopno luknjo in je lazje lulat vanjo... Kaj res to nobeden ne dela na Mamutovanju?Jz bi verjetno zmrznil kuk zmrzljiv,da to nisem prakticiral,ko me zeblo...
smasher Objavljeno Januar 3, 2019 Opozori Objavljeno Januar 3, 2019 @sesir zato pa dobiš prvi dan mamutove solze, najboljši antifriz, pa ponavadi ima še vsak flašo ali 2 domačega ali kupljenega antifriza (jst sm mislu da je Rusko gretje mlada rusinja ki jo stisneš zraven v spalno vrečo ) thumper, Mavti, Dr_Jakob in 1 other 4
smasher Objavljeno Januar 3, 2019 Opozori Objavljeno Januar 3, 2019 (popravljeno) Hmmm.... kolko še 1 mesec cajta... od daleč ne zgleda tako slabo.. od blizu je katastrofa. pa to kar se na zunaj vidi je še najmanjši problem, lani se mi je odvil vijak na odmični in ne vem če so ventili celi. Popravljeno Januar 3, 2019. Popravil smasher sesir 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2019 pred 36 minutami, smasher pravi: Hmmm.... kolko še 1 mesec cajta... od daleč ne zgleda tako slabo.. od blizu je katastrofa. pa to kar se na zunaj vidi je še najmanjši problem, lani se mi je odvil vijak na odmični in ne vem če so ventili celi. Prvo pravilo Uber moških projektov: Rja je lepa mah, kar solzico si bom obrisal
Priporočene objave