motom Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 Ups...sem raje malo bolj na obratih nadaljeval Quest, IgorG., Schultz in 6 others 9
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 Na Krki sem ribce lovil, ves ljubi dan lovil... tomaz69, Schultz, mladench in 9 others 12
Tedybear Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 1 uro, motom pravi: Ups...sem raje malo bolj na obratih nadaljeval Medvedove konte pod Lipanco? Upam, da se nisi peljal do Blejske koče.....
Akito Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 11 minutami, The Lakl pravi: Na Krki sem ribce lovil, ves ljubi dan lovil... ...ribce se lovi od Magovca levo pa desno ...tam je taboljši revir ?... basbas 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 26 minutami, Akito pravi: ...ribce se lovi od Magovca levo pa desno ...tam je taboljši revir ?... Hmmmm! Jaz vidim samo leder haus Herman prek o vode ? Joker in Akito 2
Akito Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 13 minutami, The Lakl pravi: Hmmmm! Jaz vidim samo leder haus Herman prek o vode ? ...sem opazila ?
thumper Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 12 urami, domina pravi: haha, thanks... sploh te linije od trt naredijo svoje ? eh..vitice pa poganjki to j to..
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2019 čvek o vožnji v naravnem okolju se je preselil!!! https://motosvet.com/tabla/topic/6446-uredba-o-prepovedi-vožnje-v-naravnem-okolju/
Vito23 Objavljeno Oktober 29, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2019 Ob 27. 10. 2019 ob 6:54, car_freak pravi: @Vito23 a si uro pozabil premaknit ali ne moreš spat ? Spat nisem mogu!
Popularna objava drmr69 Objavljeno Oktober 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2019 Vtisnil včeraj nov PB... Kawa pava ? a79, MiNa, Cavallo in 9 others 10 2
amateur Objavljeno Oktober 31, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2019 V nedeljo sem na prelazu nad Mokrinami videl, kaj se zgodi, če imaš motor zunaj, okrog tebe pa ptiči in koristijo tvoj nosilec na kovčku za WC rampo. Je pa lastnik (VStrom 1000) verjetno tudi malce malomaren, mar ne!? maus, ligenjček in Akito 2 1
DAMI34 Objavljeno November 1, 2019 Opozori Objavljeno November 1, 2019 Sem šel prižgati 4 svečke - električne KyoKon 1
Akito Objavljeno November 1, 2019 Opozori Objavljeno November 1, 2019 pred 5 urami, DAMI34 pravi: Sem šel prižgati 4 svečke - električne ...kdaj bodo fouški na razpolago ...??? DAMI34, ligenjček, Endlich in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno November 1, 2019 Opozori Objavljeno November 1, 2019 pred 38 minutami, Akito pravi: ...kdaj bodo fouški na razpolago ...??? napišeš foušššš
Akito Objavljeno November 1, 2019 Opozori Objavljeno November 1, 2019 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: napišeš foušššš ...sm FOUŠ...res ?... notranc in DAMI34 1 1
izibajker Objavljeno November 2, 2019 Opozori Objavljeno November 2, 2019 pred 20 urami, DAMI34 pravi: Super ideja za pozimi. Kakšen podjeten primorec bi lahko rental bajke, za kratek điro nardit, po obali. Ko se bomo kontinentalci fajtali z lopatanjem in kidanjem snega... MiNa, Akito, car_freak in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno November 2, 2019 Opozori Objavljeno November 2, 2019 pred 12 minutami, izibajker pravi: Super ideja za pozimi. Kakšen podjeten primorec bi lahko rental bajke, za kratek điro nardit, po obali. Ko se bomo kontinentalci fajtali z lopatanjem in kidanjem snega... Če ni soli, vsaj na goriškem običajno imamo srečo, je tole kar običajna zimska fura. Vipavska dolina, kras, tržaški okoliš Večinoma so temperature vsaj 10 ali več celzija, asfalt nudi dokaj normalen oprijem, ter v glavnem so ceste suhe, sploh če jih kak dan prej burja posuši. ps. ideja sploh ni slaba
dlicen Objavljeno November 2, 2019 Opozori Objavljeno November 2, 2019 Od par zimskih rentov za kratek giro gotovo ne preživiš...
DAMI34 Objavljeno November 2, 2019 Opozori Objavljeno November 2, 2019 Pravkar, dlicen pravi: Od par zimskih rentov za kratek giro gotovo ne preživiš... ampak pomaga verjemi, sem že frendom posodil motor, da je šla kriza lažje mimo
dlicen Objavljeno November 2, 2019 Opozori Objavljeno November 2, 2019 pred 4 urami, DAMI34 pravi: ampak pomaga verjemi, sem že frendom posodil motor, da je šla kriza lažje mimo :D, ne, ne, mislil sem iz vidika poslovneža, ki bi tak rent odprl. Vem, da pozimi pomaga tudi samo par km. DAMI34 1
izibajker Objavljeno November 2, 2019 Opozori Objavljeno November 2, 2019 (popravljeno) pred 3 urami, dlicen pravi: :D, ne, ne, mislil sem iz vidika poslovneža, ki bi tak rent odprl. Vem, da pozimi pomaga tudi samo par km. Nisem imel v mislih, da bi to nujno morala bit hudo ambiciozna poslovna dejavnost. Meni osebno bi bilo čisto dovolj, če bi npr. nekdo, ki čez poletje renta bicikle, nabavil še ene par kitajskih 125-250 ccm scramblerjev. Ali pa kakšen moped, skuter... In po sprejemljivi ceni rental čez celo sezono, tudi preko zime.... Prideš kakšno zimsko soboto ali nedeljo z avtom na obalo, familijo sparkiraš v lokalu, slaščičarni... najameš motorin in zakrožiš en kratek điro po obali, Istri... Ups, sem že off topic. Prosim modse, da po potrebi prestavijo v kakšno bolj primerno mapco. Popravljeno November 2, 2019. Popravil izibajker vuk76 in Akito 2
ligenjček Objavljeno November 3, 2019 Opozori Objavljeno November 3, 2019 Meh... desno-dez, levo-dez, naprej-dez, nazaj-dez, ali morda pozna kdo kakšnega indijanskega šamana da prikliče kake 3 mesece suše? ? Akito, notranc, Ella in 1 other 2 2
Akito Objavljeno November 3, 2019 Opozori Objavljeno November 3, 2019 pred 2 urami, ligenjček pravi: Meh... desno-dez, levo-dez, naprej-dez, nazaj-dez, ali morda pozna kdo kakšnega indijanskega šamana da prikliče kake 3 mesece suše? ? ...ne samo dež...tudi veter...sem bila dopoldan tik pred tem, da grem...pa zaradi sunkov vetra nisem šla...se ga bojim kot hudič križa od kar me je premetavalo po cesti ?... ligenjček in skofk 1 1
Endlich Objavljeno November 3, 2019 Opozori Objavljeno November 3, 2019 pred eno uro, Akito pravi: ...ne samo dež...tudi veter...sem bila dopoldan tik pred tem, da grem...pa zaradi sunkov vetra nisem šla...se ga bojim kot hudič križa od kar me je premetavalo po cesti ?... Glede na vremenske razmere razmišljam, da bi odklopil akumulator za čez zimo, .... ampak ki notranji glas pravi: potrpi še malo... Bom poslušal. Akito 1
Akito Objavljeno November 3, 2019 Opozori Objavljeno November 3, 2019 pred 6 minutami, Endlich pravi: Glede na vremenske razmere razmišljam, da bi odklopil akumulator za čez zimo, .... ampak ki notranji glas pravi: potrpi še malo... Bom poslušal. ...sej meni tudi nekaj takega govori...no upanje umre zadnje ??... Endlich 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se