bankir Objavljeno Januar 23, 2019 Opozori Objavljeno Januar 23, 2019 pozdravljeni! sin ima omenjen tomos, pa je prišlo do problema. Vsako žarnico, ki jo dam notri, crkne. Mislim, da je bil enkrat menjan beje rotor ali rele. Mogoče kdo to obvlada? sem iz Lj, Živcu na Kajuhovo pa ne bi peljal. Lp
Zok Objavljeno Januar 23, 2019 Opozori Objavljeno Januar 23, 2019 Regulator napetosti? Vcasih je bil montiran tik nad motorjem na desni strani - kovinska skatlica, ki mora za svoje delovanje biti dobro privijacena na okvir, nanjo pa gre rumena zica ali dve, tri... Bostjan L 1
franc Objavljeno Januar 24, 2019 Opozori Objavljeno Januar 24, 2019 Zok je verjetno kar "zadel" vzrok. Na te malo novejše Tomose se pretirano ne spoznam, ampak pri Tomosih je bil običajno vzrok za kaj takega slaba "zemlja" . Lahko je problem tudi v ozemljitvi dotične luči (ali pa kakšne druge in potem druga dobi preveč elektrike in pregori) . lp
bankir Objavljeno Februar 18, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2019 zok , res je šel regulator napetosti.stvar je zamnejana in vse funkcionira kot mora. Lp Zok 1
sesir Objavljeno Februar 18, 2019 Opozori Objavljeno Februar 18, 2019 pred eno uro, bankir pravi: zok , res je šel regulator napetosti.stvar je zamnejana in vse funkcionira kot mora. Lp Tle na MS se kr nabija...so pa na njem tudi uporabniki,ki vedo kaj pisejo... @Zok je pac eden takih,zal redkih tle na MS
Zok Objavljeno Februar 18, 2019 Opozori Objavljeno Februar 18, 2019 7 hours ago, sesir said: Tle na MS se kr nabija...so pa na njem tudi uporabniki,ki vedo kaj pisejo... @Zok je pac eden takih,zal redkih tle na MS @sesir... hvala... ...ko se srecava, dam za kafe. sesir 1
bankir Objavljeno Februar 19, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2019 pozdravljen ZOK Ker sem čisti laik, kar se tiče mehaničnih stvari, se ti zahvaljujem za odgovor lp Zok in sesir 2
Gain Objavljeno Avgust 12, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2019 mene pa zanima kako se na omenjenem motorju v elektronki premakne elektronska blokada na 2. črtnico Gain 1
franc Objavljeno Avgust 13, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2019 pred 16 urami, Gain pravi: mene pa zanima kako se na omenjenem motorju v elektronki premakne elektronska blokada na 2. črtnico Ne pomaga nič (potrebno menjati "elektroniko" ) . lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se