Pervy Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 No, a smo naredili? :?: še 1 h in 25 min do začetka! :? :evil:
Pravokotar Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Sym & Pervy že :drinking: :drinking:
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 No fanta kaku je slu :?: Mislim, da nocta nc rect kr bi rada prsparala... :idea: :arrow: :twisted: Hja kaj sta se pa tok sirokoustla :roll: :wink:
SiR Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 PS - naslednjo sredo, 19. t.m. :)
Ice Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 PS - naslednjo sredo, 19. t.m. :) :?: :?:
SiR Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Kako pa si se do sedaj vozil? :shock: :? Tako kot vsi drugi :) 1) Segreješ motor; 2) se vsedeš gor; 3) in se odpelješ :)
SiR Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Ice - nenatančno sem napisal: moral bi rečt v sredo, 19. marca, imam izpit za motor delat :) Tko da - še 7-krat spim :)))
SiR Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 SAmo ni rečeno, da tudi zadnjič :wink:
Zarja Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 ...mal mu je nerodno priznat. :P :twisted: :oops: :lol:
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 ...mal mu je nerodno priznat. :P :twisted: :oops: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: You got me now.
hotschko Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Kako pa si se do sedaj vozil? :shock: :? Tako kot vsi drugi :) 1) Segreješ motor; 2) se vsedeš gor; 3) in se odpelješ :) Se ne strinjam ... 1) se vsedeš gor 2) se odpelješ 3) in med vožnjo ogreješ motor !!!
Ice Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Se ne strinjam ... 1) se vsedeš gor 2) se odpelješ 3) in med vožnjo ogreješ motor !!! se strinjam. :lol:
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Se ne strinjam ... 1) se vsedeš gor 2) se odpelješ 3) in med vožnjo ogreješ motor !!! no, viš - očitno nisem taprav motorist :D Kaj mi bo potem izpit in motor :D
RAN Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Se ne strinjam ... 1) se vsedeš gor 2) se odpelješ 3) in med vožnjo ogreješ motor !!! no, viš - očitno nisem taprav motorist :D Kaj mi bo potem izpit in motor :D Uaaaau, kakšne spremembe. A se ti je kej zgodl. A je vse v redu. So te napačno klonirali. Še kakšen mesec dva nazaj, bi bil odgovor 180 st. drugačen. A imaš skrhane zobe ? Al si še tolk mlad, pa si se šele zdaj naštelal. :shock: :shock: :shock: Napredek je pozitiven. Upam da te ne bo stara navada zagrabla, pa sem ga najebal. :D p.s. Sem pozabil - to je zaradi naslova. :D
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Uaaaau, kakšne spremembe. A se ti je kej zgodl. A je vse v redu. So te napačno klonirali. Še kakšen mesec dva nazaj, bi bil odgovor 180 st. drugačen. A imaš skrhane zobe ? Al si še tolk mlad, pa si se šele zdaj naštelal. :shock: :shock: :shock: Napredek je pozitiven. Upam da te ne bo stara navada zagrabla, pa sem ga najebal. :D p.s. Sem pozabil - to je zaradi naslova. :D Ah, poletje je tu, ni več cajta za nabijanje :D --> že glancam čelado za iihaaaaa :) PS: tisto o zobeh --> a po sebi sodiš? :lol: :lol: no, upam, da bomo kak opivičko spili brez debate o NATO :)
Fruti Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Če se to še zmer v tivoliju začne pa konča......pazi k se nazaj prpeleš...se prav levo parkirišče....da se ne odpeleš v enosmerno....k sem ga jaz delu je vsak četrt pozabu daj treba okol...so prepeljal znak in....padl..tko...upam da ti bo kej pomagal.
Babi Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Sym spljoh ne dvomim, da boš opravil tako dobro, kot znaš le ti. Vso srečo v sredo. Zvečer pa ..... aja, pa saj ti ne boš smel piti, ker boš moral motorčič voziti....bom pr kraj picikl vozila, da se bo kaka neprijetna zgodila :lol: :lol: Čestitala ti bom, ko bodeš opravil :D
SiR Objavljeno Marec 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2003 Babi - hvala! ko, če, kadar to opravim, se z mofotom v olpa spravim - kokakolo zdrknem vase, rušim damu rekordne čase :)
Pervy Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 izpit, po zaslugi zelo prizadevnega profesorja, ki se je resnično potrudil pri izbiri novih nalog, padel :evil: sedaj sem brez statusa in morem na novo razčiščevat na vojaškem odseku, da nebi slučajno kakih norih idej dobili :evil: v skladu z tednom ko ti gre vse narobe, se mi v petek ni uspelo pošteno napiti, nekaj boljše mi je za to šlo v četrtek in čez vikend. :twisted: SYM: upam da boš ti imel več sreče :!:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se