igralec Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 sam baje to, da vsem poveš kdaj maš izpit, prinaša nesrečo. Sej bi jest povedu kdaj mam za avto, sam ne bom :P
Alla Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 Symru, čestitke!!!! A danes ga bomo pa na tvoj račun :drinking: ? :wink: Alla
roly Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Sym, še enkrat čestitke. Zdej pa pamet v desno roko pa gasaaa. Pol pa nekaj par k km in potem gremo skupaj na furo :D Ko boš ulaufu motorina, bi te pa prosu za eno testno rundo. Sej boš dal, a ne :wink:
lojzi Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Sym, zdej pa res čestitke. Sam ne mislit, da ti tist štempel da še kaj več, kot pravico vozit po cest!
Ice Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 zdaj bo svojo groznjo uresnicil...... hmmmm...... kateri izgovor bo najboljsi? :lol: ......sym,cestitam. 8)
Zarja Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 SymRu bravo! Ce ne gre v prvo, gre pa v drugo. :lol: 8) :wink:
kekec III Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 izpit, po zaslugi zelo prizadevnega profesorja, ki se je resnično potrudil pri izbiri novih nalog, padel :evil: sedaj sem brez statusa in morem na novo razčiščevat na vojaškem odseku, da nebi slučajno kakih norih idej dobili :evil: v skladu z tednom ko ti gre vse narobe, se mi v petek ni uspelo pošteno napiti, nekaj boljše mi je za to šlo v četrtek in čez vikend. :twisted: SYM: upam da boš ti imel več sreče :!: Pervy-ne sekiraj se, kajti ko misliš,da ti gre najslabše... imaš prav !
SiR Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 zdaj bo svojo groznjo uresnicil...... hmmmm...... kateri izgovor bo najboljsi? :lol: ......sym,cestitam. 8) a tisto grožnjo, v kateri omenjam Graz in to? :)
Ice Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 zdaj bo svojo groznjo uresnicil...... hmmmm...... kateri izgovor bo najboljsi? :lol: ......sym,cestitam. 8) a tisto grožnjo, v kateri omenjam Graz in to? :) jaz nic nea vem. 8) (<- BTW tale je slep,ne cool :mrgreen: ).
SiR Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Sym LEGENDA!!!! ups :) :D 8) 8)
Gregs Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 moji posti cudezno izginjajo... Sym, sem ze zapisal, da cestitam... 8)
Anika Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Tudi z moje strani čestitke :multi: Pa ohrani trezno in predvsem celo glavo na cesti :twisted: lp, Ani
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 kurc se en legaliziran norc vec...jebemti motoriste!!!!!..vse pobit!!!!!!!!
corser Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Čak mal. Šele zdele izpit naredu? No. Vse je enkrat prvič? čestitke
AlterMann Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 kurc se en legaliziran norc vec...jebemti motoriste!!!!!..vse pobit!!!!!!!! Mislm, da bo takale treba dat mal je*** Sym, boš to ti naredu, al boš najel zunanje sodelavce :?: :twisted:
Zok Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 kurc se en legaliziran norc vec...jebemti motoriste!!!!!..vse pobit!!!!!!!! WTF?? :?
Pravokotar Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 ...jebemti motoriste!!!!!..vse pobit!!!!!!!! Znanec iz okolice Trsta mi je zaupal, da je v fojbah še nekaj prostora.
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 povozit s tavlekim audijem..3x (enkrat v rikverc) pa v jark z njimi!...proketi divjaki arogantni !!!
SiR Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Znanec iz okolice Trsta mi je zaupal, da je v fojbah še nekaj prostora. Pepe, a si nam ravno eno skupno furo napovedal? Boš ti vzel lopato, ali vzamem jaz? :wink:
Zok Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 povozit s tavlekim audijem..3x (enkrat v rikverc) pa v jark z njimi!...proketi divjaki arogantni !!! tejka moja draga... s kirim audijem to??????? :D :D :D :D :D pi es: ne se jezit no... :roll:
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 tanajvečjim s tanajvečjimi gumami in litimi feltnami da ne bi koga falu.....manijaki na motorjih...vse na tepke obesit za vrat :!:
Zok Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 pa dol spuscen d bi se mal spojlercki pa podvozje svoje naredl, an??? :D :D jao, punce ste full face!! :wink: :D
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 al pa s tavelikm terencem, da lahko se cez proklet moped zapeles in nardis vec skode.....vi boste avtomobiliste prehiteval na AC!! NEMA!!!
dave the wave Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Tejka :!: :!: , idi delat izpit za kombajn :twisted: :twisted: :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se