SiR Objavljeno April 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2003 slikce? :D Not avaiblbable :D Ni pa niti praske nikjer :D
Pravokotar Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 slikce? :D Tako velikega objektiva sploh še niso izumili :wink: Nou hard filings, Sym :wink:
Nagaya Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 klinc če pa niti past ne znaš pošteno :x .....polovičar......jest sem s svojim padla prvi dan in sem bla tok temeljita da sem kljub 0km/h vsaj rocko od zavore odlomila :wink: :wink: :wink:
Vale Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Eh Sym, krst pač mora bit, slej ko prej. :lol:
Einherjar Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Eh Sym, krst pač mora bit, slej ko prej. :lol: bolje krst kot krsta.
Vale Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 To se zgodi od same evforije. Vem, sem doživela
Pervy Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 aja mimogrede... je sla lav dons mal v horizontalo :wink: :wink: :?: :? za kaj se ze gre tukaj?! Moj nigelnagelneu Moped šeu malo v horizontalno linijo. Nič hudega, niti praska ni ... Jebeni disklock... _čohčoh_... he he uporabi disclocka se izogibaj, drugače bodo podobne posledice še večkrat. ti naslednjič povem kako rešit da ga ne boš več pozabljal. :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se