royal Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Veriga stane(ta na sliki) 75€ in ni potrebno razred celega agregata pri menjavi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Kako pa zgleda ketna za 100 jurjov :hmm: Za 100 jurjev ti ne menja samo ketne ampak tudi napenjalce in drsnike v to ceno je pa tudi vkalkulirano delo.Tak je pač bil predračun za moj motor,če bi se odločil za ta poseg. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Za 100 jurjev ti ne menja samo ketne ampak tudi napenjalce in drsnike v to ceno je pa tudi vkalkulirano delo.Tak je pač bil predračun za moj motor,če bi se odločil za ta poseg. Napenjalec je eden, pa še tega ni nujno menjat, v koliko mora razdred cel agregat pol je cena cena sigurno 100 jurjev, če pa uporabi zgoraj omenjeno verigo pa je sigourno več kot pol manj, ker se da dol samo pokrov ventilov in se veriga samo ogrog potegne in zaneta :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Napenjalec je eden, pa še tega ni nujno menjat, v koliko mora razdred cel agregat pol je cena cena sigurno 100 jurjev, če pa uporabi zgoraj omenjeno verigo pa je sigourno več kot pol manj, ker se da dol samo pokrov ventilov in se veriga samo ogrog potegne in zaneta :OK: royal: Napisal sem primer za moj motor,se pravi za hondo varadero,"ki pa ima 2 napenjalca",veriga vsakega valja ima svojega :book: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 royal: Napisal sem primer za moj motor,se pravi za hondo varadero,"ki pa ima 2 napenjalca",veriga vsakega valja ima svojega :book: pardon, sem mislil da govorimo o Kawasakiju KLE :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Sem poklical malo okrog po po servisih za honde in sem dobil veliko cenejše variante kot pa pri nepooblašcenem serviserju . torej veriga 17 tisoč šponar 12 tisoč menjava 15 tisoč ali je čarman v medvodah uredo serviser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Sem poklical malo okrog po po servisih za honde in sem dobil veliko cenejše variante kot pa pri nepooblašcenem serviserju . torej veriga 17 tisoč šponar 12 tisoč menjava 15 tisoč ali je čarman v medvodah uredo serviser To je še dokaj sprejemljiva cena, če vzameš v zakup da je ta poseg med 50 in 60 tkm :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) ali je čarman v medvodah uredo serviser tulele boš mogoče kej najdu KLIK .) Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 A je že kdo nastavljal ventile na ducatiju, konkretno na monstru? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Tukej so navodila za Ducatije, sam k sm to v živo vidu ko zgleda se mi zdi bolš da kr do kšnga serviserja zapeleš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Ce nisi se nikol tega delal ti ne priporocam da se na tak nacin ucis ker zna bit drago...ti lahko gre ogromno denarja ce bos narobe nastavu...je delikatna zadeva to. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se