davorinb Objavljeno Maj 11, 2019 Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Pozdravljeni! Kupil sem skuter BMW 650 GT letnik 2013. Vozim ga tri sezone, opravil sem okoli 6000km. Skupaj jih ima okoli 15000 km. Letos je prišlo do hujše okvare na motorju, zaradi preskoka faze so domnevno poškodovani ventili saj je ugotovljeno, da ni dovolj kompresije. Okvara je nastala ko sem skuter normalno ustavil, pri ponovnem zagonu pa so nastali problemi. Zanima me če ima kdo podobno izkušnjo in kako je problem rešil. Hvala za odgovor!
hoyla Objavljeno Maj 28, 2019 Opozori Objavljeno Maj 28, 2019 Pozdravljen, ponavadi se ventili na skuterju nastavijo pri 30000 km. A je bil skuter pripeljan iz tujine? Jaz imam C650GT že 3 leta in vse brez problemov, razen rednih servisov.
klemen55 Objavljeno Junij 8, 2019 Opozori Objavljeno Junij 8, 2019 (popravljeno) Pozdravljen. Druge ni kakor, da razdres najprej pokrov ventilov in tako naprej.... Preskok faze ali ima pogon odmične gredi preko jermena, verige? Popravljeno Junij 8, 2019. Popravil klemen55
hoyla Objavljeno November 21, 2019 Opozori Objavljeno November 21, 2019 Ob 11. 5. 2019 ob 8:16, davorinb pravi: Pozdravljeni! Kupil sem skuter BMW 650 GT letnik 2013. Vozim ga tri sezone, opravil sem okoli 6000km. Skupaj jih ima okoli 15000 km. Letos je prišlo do hujše okvare na motorju, zaradi preskoka faze so domnevno poškodovani ventili saj je ugotovljeno, da ni dovolj kompresije. Okvara je nastala ko sem skuter normalno ustavil, pri ponovnem zagonu pa so nastali problemi. Zanima me če ima kdo podobno izkušnjo in kako je problem rešil. Hvala za odgovor! Kaj točno se je zgodilo? Meni je letos na poti v tujino preskočil časovna veriga pri ventilih, ogromen strošek popravila.
petek123 Objavljeno April 18, 2020 Opozori Objavljeno April 18, 2020 bmw se vedno šraufa če ne ni taprav bmv pa sem zasledil da te bmwje dela kimho kitaj nevem je to res z japonci ni nikoli nobenih težav
revival Objavljeno April 19, 2020 Opozori Objavljeno April 19, 2020 pred 23 urami, petek123 pravi: bmw se vedno šraufa če ne ni taprav bmv pa sem zasledil da te bmwje dela kimho kitaj nevem je to res z japonci ni nikoli nobenih težav Res je...Kymco
motofil Objavljeno Maj 1, 2020 Opozori Objavljeno Maj 1, 2020 Bi imel tega BMW, pa ne upam. Nočem visokih stroškov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se