gasperX Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 Sam KTM je pa se zmer ta najlepsejsi vuk76 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 (popravljeno) 7 minutes ago, gasperX said: Sam KTM je pa se zmer ta najlepsejsi Nikakor pa ne lepsi od MT.....ali katerega koli drugega DUCATI-ja ? Popravljeno Julij 31, 2019. Popravil Roger G. Jagger
gasperX Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 5 minutami, Roger G. Jagger pravi: Nikakor pa ne lepsi od MT.....ali katerega koli drugega DUCATI-ja ? Ne pa ne ... skregan Roger G. Jagger 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 2 minutes ago, gasperX said: Ne pa ne ... skregan Ne noooo, dej, dobis za kavo ob priliki. Pa bova spet prjaltcka ? gasperX 1
gasperX Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 okj... sam da me naus pol ignoriral tko k pol omveja v Postojni k vid jodlarske tablce drgac bos zapisan 3x v crno knjigo....... kurc sej je lepa multistrada pikes peak strupena je Roger G. Jagger 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 10 minutes ago, Roger G. Jagger said: katerega koli drugega DUCATI-ja Da da. Kako pa drugace. Vse z nalepko dukati je res zlato in krasota. 19 minutes ago, gasperX said: Sam KTM je pa se zmer ta najlepsejsi Z boka res. Al od spredej......men ratuje use grdo u picku mater.
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 5 minutes ago, Kugelschreiber said: men ratuje use grdo u picku mater. Evo, kje zajec tici....vse jasno! Lahko si pa ogledas najlepso dvojno nihajko na SportClassic-u.....npr.
gasperX Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 8 minutami, Kugelschreiber pravi: Z boka res. Al od spredej......men ratuje use grdo u picku mater. Vsake oci imajo svojega malarja..... men je pa ravno od spredaj KTM strupen.... takoj za tem pa pride multistrada pikes peak...... pol pa dolg noben....
Kugelschreiber Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 (popravljeno) 11 minutes ago, Roger G. Jagger said: najlepso dvojno nihajko na SportClassic-u Sportclassic? Upam, de ne misliva iste zadeve. Se mi ta dost bol dopade. 10 minutes ago, gasperX said: strupen Ves kaj, jez se strpenga bojim. To bo. Popravljeno Julij 31, 2019. Popravil Kugelschreiber
mladench Objavljeno Oktober 17, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2019 LunaticFringe, dog66, ukica in 6 others 9
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2019 (popravljeno) Danes bila predstavitev modelov za 2020. Multistrada dobila še Grand Tour verzijo. Nove barve s touring opremo in led lampicam. Lahko bi dodali tudi "crash bare". Ni kej lepota! Popravljeno Oktober 23, 2019. Popravil mladench Roger G. Jagger, MPeco, Snečer in 11 others 13 1
skalaprava Objavljeno Oktober 30, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2019 Ob 23. 10. 2019 ob 16:46, mladench pravi: Danes bila predstavitev modelov za 2020. Multistrada dobila še Grand Tour verzijo. Nove barve s touring opremo in led lampicam. Lahko bi dodali tudi "crash bare". Ni kej lepota! Od kar sem pred kakimi tremi tedni sedel v AS-u na beli Multistradi 1260S in z lahkoto prišel z nogami do tal, mi Multištrudla ne gre iz glave. Celo sem že naštudiral sistem krmiljenja ventilov in sem sedaj precej prepričan, da je tole za poservisirati doma v garaži zelo izvedljivo. S tem se pa apetiti še dodatno povečajo mladench, ukica, Joker in 3 others 4 2
mladench Objavljeno Oktober 30, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2019 (popravljeno) @skalapravaČe znaš šraufat je tale mopedek direkt zate skoz maš neki za pošraufat al zalepit če pa še mašino spoznaš pol pa res win-win Je malo nizek, sedim pa lepše kot na sx in daljše fure lahko delam... Kar mu dam minusa (poleg šraufov) je zic, ki ni tako udoben in mehka vzmet, ki je narjena za max eno osebo (tam do 90kg) s prtljago (Čarman že v akciji in mi montira tršo). Če sva dva, vlečeva štender v ovinku, pa zibanja dost. Aja... Pa olja žre... 0,2dcl/1000km. To je bil mali šok zame, ki sem presedlal iz kwaka. Lepota, mašina in vožnja nasploh zaenkraz odtehtata vseee Popravljeno Oktober 30, 2019. Popravil mladench skalaprava, ukica in Kugelschreiber 3
HyperJack Objavljeno Oktober 30, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2019 pred 44 minutami, mladench pravi: @skalapravaČe znaš šraufat je tale mopedek direkt zate skoz maš neki za pošraufat al zalepit če pa še mašino spoznaš pol pa res win-win Je malo nizek, sedim pa lepše kot na sx in daljše fure lahko delam... Kar mu dam minusa (poleg šraufov) je zic, ki ni tako udoben in mehka vzmet, ki je narjena za max eno osebo (tam do 90kg) s prtljago (Čarman že v akciji in mi montira tršo). Če sva dva, vlečeva štender v ovinku, pa zibanja dost. Aja... Pa olja žre... 0,2dcl/1000km. To je bil mali šok zame, ki sem presedlal iz kwaka. Lepota, mašina in vožnja nasploh zaenkraz odtehtata vseee Če zadaj menjaš fedre, moraš in spredaj
mladench Objavljeno Oktober 30, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2019 (popravljeno) pred 4 urami, HyperJack pravi: Če zadaj menjaš fedre, moraš in spredaj 1. Faza... Elektronka in vzmetenje deluje super, ko sem sam. Za dva + kufri pa se vseskp zadaj "posede". Zato bom prvo dal tršo vzmet pa da vidim. Če ne, potem razmišljamo dalje ohlins naj bi imel pripravljen priklop za elektroniko (Skyhook) ?? Popravljeno Oktober 30, 2019. Popravil mladench Kugelschreiber 1
krucymucy Objavljeno November 10, 2019 Opozori Objavljeno November 10, 2019 Sklepam da je vetrna zascita bolj slaba ... Luka66, TakeALookAround, mladench in 1 other 4
ukica Objavljeno November 14, 2019 Opozori Objavljeno November 14, 2019 Duce je res svetlobna leta pred vecino ostalih proizvajalcev tega segmenta.. Ze 10 let furajo en dizajn, ki ga vsaj zame osebno noben proizvajalec se ni presegel(razen versys seveda ). hribuc, Scarabeo 500 in mladench 1 1 1
hribuc Objavljeno November 15, 2019 Opozori Objavljeno November 15, 2019 21 hours ago, ukica said: Duce je res svetlobna leta pred vecino ostalih proizvajalcev tega segmenta.. Ze 10 let furajo en dizajn, ki ga vsaj zame osebno noben proizvajalec se ni presegel(razen versys seveda ). Ej ne ga lomt pa ne moreš dat lepote špagetov v isti pisker s " pocastim " rižem !! ? mladench 1
mladench Objavljeno December 31, 2019 Opozori Objavljeno December 31, 2019 Enyoj the moment's in 2020 VID_22890823_153558_876.mp4 DAMI34, skalar36, MiNa in 2 others 5
greg570 Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 Zanima me kakšna je razlika v ergonomiji med 1260 multi in XR1000? Na slikah izgleda, da je pri ducatiju manjša razdalja med sedežom in balanco kot pri bmw-ju... Lahko kdo to potrdi?
mladench Objavljeno Januar 28, 2020 Opozori Objavljeno Januar 28, 2020 Ni velike razlike. Pri multi te zic sili malo bolj naprej na tank napram xr. Multi ima mehkejši zic in vzmetenje ter je nasplošno mehkejši za vozit. Pokrčenost kolen in razdalja do tal je tam tam. Je pa Xr bolj športno naravnan, multi pa sport tourer, "all around" Kugelschreiber, DAMI34, skalar36 in 1 other 4
mladench Objavljeno Januar 30, 2020 Opozori Objavljeno Januar 30, 2020 Malo ali sladko. Na servis itak ? MPeco, skalar36, ukica in 6 others 9
TakeALookAround Objavljeno Januar 30, 2020 Opozori Objavljeno Januar 30, 2020 Kr kolona Kaj? ? Tedybear in mladench 2
mladench Objavljeno Januar 30, 2020 Opozori Objavljeno Januar 30, 2020 Japanarji delajo gužvo ? duče takoj na vrst ? TakeALookAround, Kugelschreiber in Bostjan L 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se