mladench Objavljeno Marec 10, 2020 Opozori Objavljeno Marec 10, 2020 pred 24 minutami, Hytech pravi: StradaDelux (ti si iz šiške a) Vinjeto samo treba prestavit... Pismo kako nisem opazil teme za testne, temu se reče testne voznje, ne pa pri nas nič od nič Ma ta vinjeta mi dala 15min dela, pa takoj k zalepu, vidu kva sm naredu za letos je tm ?♂️ šiškar ja... ?
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 Rada se nastav ??? Satao, tomaz69, skalar36 in 9 others 12
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred 31 minutami, mladench pravi: Rada se nastav ??? fukiš zgleda, lepo jo je videti v vožnji, ma pa SDGT boljši glas, kljub Akrapotu, ki ga imaš. mladench 1
mladench Objavljeno Marec 15, 2020 Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 Pa ja, ni preglasen. Katalizator res zaduši velik. Brez je pa predivje. Hytech, Port Folio, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2020 pred 5 minutami, mladench pravi: Pa ja, ni preglasen. Katalizator res zaduši velik. Brez je pa predivje. Ne, ni preglasen, moj stock samo bolj nabija. Sej v bistvu mal filozofiram, Je res da mi je GTjev zelo všeč, ni pa nič narobe z MTS, je pa tipičen zanj. mladench 1
mcgiver Objavljeno Marec 19, 2020 Opozori Objavljeno Marec 19, 2020 (popravljeno) Hm, meni je všeč, ker so mi pač dvovaljniki ljubši. Pred tremi leti sem MS hotel kupiti v AS-u, pa trgovec ni imel "časa", po 15 minutah čakanja, sem odšel v BMW salon in kupil XR. Če je kdo zainteresiran menjam z mojim doplačilom. BMW je ohranjen kot nov, vseskozi garažiran na sobni temperaturi. Jasno mora biti MS enako vrhunsko ohranjena, stara največ leto dni. Popravljeno Marec 19, 2020. Popravil mcgiver mladench 1
perry Objavljeno Marec 21, 2020 Opozori Objavljeno Marec 21, 2020 On 3/19/2020 at 2:23 PM, mcgiver said: Hm, meni je všeč, ker so mi pač dvovaljniki ljubši. Pred tremi leti sem MS hotel kupiti v AS-u, pa trgovec ni imel "časa", po 15 minutah čakanja, sem odšel v BMW salon in kupil XR. Če je kdo zainteresiran menjam z mojim doplačilom. BMW je ohranjen kot nov, vseskozi garažiran na sobni temperaturi. Jasno mora biti MS enako vrhunsko ohranjena, stara največ leto dni. Ja, v Asu se velikokrat ‘čaka’, predvsem pri Janiju... moraš prej povedat, da si Ducatija lahko privoščiš...
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17, 2020 Evotech. Lično, kvalitetno. ? MiNa, ukica, tomaz69 in 8 others 11
HyperJack Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 Ob 17. 5. 2020 ob 13:53, mladench pravi: Evotech. Lično, kvalitetno. ? Ti se pa res za TET pripravljaš :), javi, gremo skupaj mladench 1
mladench Objavljeno Maj 20, 2020 Opozori Objavljeno Maj 20, 2020 pred 24 minutami, HyperJack pravi: Ti se pa res za TET pripravljaš :), javi, gremo skupaj ima da zagazi v blato mtska me je na sardiniji vrgla čez balanco na bok in je k sreči samo en nosilček šraufka počil na teh zaščitah z žmigavcem. Če bi moral menjati komplet, je cena malo manj kot Desmo servis
mladench Objavljeno Junij 2, 2020 Opozori Objavljeno Junij 2, 2020 (popravljeno) Hot carbon. Pa diham lohk normaln. Popravljeno Junij 2, 2020. Popravil mladench skalar36, GregorM, Satao in 5 others 8
jevi Objavljeno September 21, 2020 Opozori Objavljeno September 21, 2020 Se je morda že kdo naveličal mts 1260? Kupujem nekaj takega. mladench 1
mladench Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 (popravljeno) Poštar zvonil 2x loputa ostala zaprta, tretjič ne bo več. Sem je hotel že ven rezat pa se vseeno vrgel v stroške, če bo treba nazaj dajat. HealTech ? Enostavno za priklopit. Motor diha. Zdaj se lahko normalno v 2 prestavi vozim 30km/h. Je na račun odprte lopute malenkost glasnejši. Napake računalnik ne javlja. Dobil tudi TPMS ampak ni prostora za čepke ? Sprednji ventilček je pa kotni ampak ga tudi blokirajo zavorne čeljusti. Popravljeno Oktober 6, 2020. Popravil mladench Snečer in DAMI34 2
mladench Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 Pa ko daš malo po gasu, zarjove drugače pa res ni neke blazne razlike. Katalizator še vedno opravi večino dela.
siks Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 pred 51 minutami, mladench pravi: Zdaj se lahko normalno v 2 prestavi vozim 30km/h. ...a tk problematično je bilo?...
mladench Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 pred 57 minutami, siks pravi: ...a tk problematično je bilo?... No, sem se mogoče malo nerodno izrazil. Ni bilo tako problematično, je sigurno sedaj lepše, bolj umirjeno, smoother. Pri nižjih enakomernih hitrostih skozi naselja npr. se sedaj lahko vozim pod nekoliko nižjimi obrati brez tistega rahlega cukanja. Ta ventil zapre ravno pri 3500 obrati in odpre nad 4200. jevi 1
Snečer Objavljeno Oktober 6, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2020 Pravkar, mladench pravi: No, sem se mogoče malo nerodno izrazil. Ni bilo tako problematično, je sigurno sedaj lepše, bolj umirjeno, smoother. Pri nižjih enakomernih hitrostih skozi naselja npr. se sedaj lahko vozim pod nekoliko nižjimi obrati brez tistega rahlega cukanja. Ta ventil zapre ravno pri 3500 obrati in odpre nad 4200. tak ko sx ne bo mladench 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 7, 2020 pred 13 urami, mladench pravi: Poštar zvonil 2x loputa ostala zaprta, tretjič ne bo več. Sem je hotel že ven rezat pa se vseeno vrgel v stroške, če bo treba nazaj dajat. HealTech ? Enostavno za priklopit. Motor diha. Zdaj se lahko normalno v 2 prestavi vozim 30km/h. Je na račun odprte lopute malenkost glasnejši. Napake računalnik ne javlja. Dobil tudi TPMS ampak ni prostora za čepke ? Sprednji ventilček je pa kotni ampak ga tudi blokirajo zavorne čeljusti. benti sem mislil da lopute samo na KTMjih crkujejo. V glavnem ESE blagodejno deluje na moped v nizkih obratih. mladench 1
MiNa Objavljeno Oktober 7, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2020 pred 21 urami, mladench pravi: Sprednji ventilček je pa kotni ampak ga tudi blokirajo zavorne čeljusti. Nabavi krajše ventile... Joker in mladench 1 1
jevi Objavljeno Marec 9, 2021 Opozori Objavljeno Marec 9, 2021 Tudi jaz sem postal lastnik te lepotice iz Italije. Ker je pripeljala iz Italije, bi potreboval navodila za uporabo v slovenščini - menda se jih dobi na netu, ampak ne najdem. Ve morda kdo kaj o tem, kako priti do navodil? Lp mladench 1
mladench Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Na netu najdem samo ENG, sem pa šel preverit svoje pa so v slovenščini. Lahko povprašaš v As domžale, če ti lahko naročijo pa koliko €€, lahko ti jih pa tudi jaz dam za preskenirat/kopirat DAMI34 1
3nity Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 Ob 3/9/2021 ob 22:04, jevi pravi: bi potreboval navodila za uporabo v slovenščini - menda se jih dobi na netu, ampak ne najdem. https://www.ducati.com/ww/en/service-maintenance/owner-manuals DAMI34 1
mladench Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 pred 2 minutami, 3nity pravi: https://www.ducati.com/ww/en/service-maintenance/owner-manuals
jevi Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 To je v angleščini, rabil bi v slovenščini.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se