Darko3g Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 Babica je govorila vnuku: Sine, boš videl, prišel bo čas, ko bodo ženske v vrsti čakale na tebe. In vnuk se je zaposlil v Hoferju na blagajni. Kak je babica imela prav. 8
kaizer Objavljeno Avgust 27 Objavljeno Avgust 27 Direktor vidi, da je čistilka vedno na smrt utrujena in jo vpraša, kako to? Ne boste razumeli g. direktor. Povej mi, saj vodim firmo z 2500 zaposlenimi, menda bom razumel! Glejte, - pridem domov ob 8-ih zvečer in pripravim večerjo, je ura 10:00. Takrat Janez navali na mene in je ura pol noč. Potem se prislini še njegov brat pa je 2 ponoči. Takrat pride domov pijani tast in še on jebe do 5-ih. - Zato sem utrujena. O hudiča to je pa res preveč seksa! - Sem rekla, da ne boste razumeli. Ni preveč seksa! Premalo spanja je! 6
Tedybear Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 23 hours ago, Akito said: Ampak..ta vic je že tri poste višje.🤔
Akito Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 pred 11 minutami, Tedybear pravi: Ampak..ta vic je že tri poste višje.🤔 Sem ugotovila ja, ko sem že objavila 🤪... 1
Frenk 67 Objavljeno September 4 Objavljeno September 4 Sedita dva tipa u gostilni pa prav prvi: Eno bolj intimno vprašanje, a se teb še dviga. - Valjda se mi dviga, brez problema. - Super, pol se pa dvign pa pejd po dva pera. 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se