Jump to content
 • Sign Up

There's nothing here yet

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • KLE 500
   Zdravo Bizkit,   KLE je bolj skromen z opremo ima pa na krmilu tanko vodoravno cevko, ki je priročna za dodajanje manjkajoče opreme (merilci temp.,ura,....) in tudi GPS nosilca.   Na tem delu sem dodal alu ploščico, na kateri je vse kar potrebujem na poti, vklop/izklop stikal mogoč  z rokavico. Tam je tudi GPS nosilec, skrit za vizirjem in ne moti pogleda na števce. Če želiš slikico, kako izgleda, mi javi, lp    
  • Whiskey
   Sem mislil karto CNEUNTU 2021.10, gmap verzijo. Da si naložim v PC in izvozim img v gps.
  • BRANE
   Sem pelal versisa 1000 malo.  Lepo se pelje,  ne čuti člouk teže,  agregat perfekten,  lahko vozi v 6. Od 50 pa do konca.  V ovinke lepo pada,  vetrna zaščita ok.  Motijo me premajhne številke na digitalnem šteucu,  neke čudne vibracije v nekem območju vrtljajev.. Sicer minimalne,  ampak so.  Sedež bi lahko bil boljši,  širši. Lowcoast elementi na njemu (menjalna tačka,  bremza...).  Afrika 1000 mi je kljub precej švohnejšemu in bolj cukajočemu agregatu boljša izbira (glede na mojo enduro naravnanost). Vseeno lahko komot rečem,  da je versys 1000 zelo dober motor-  za razliko od 650 tke. 
  • RobiRoberto
   Ker sem bil na Lošinju že veeelikokrat  , na Lastovem pa še nisem bil  , bom letos kampiral kar na Lastovu ...  
  • smasher
   Lahko da je "narava" vidla kako lepo je bilo če to vrsto razvitih opic malo upočasni ali zmanjša gostoto. Če pomislimo, pi prvem mesecu karanten po svetu so ponekod zginli veliko oblaki onesnaženja, živali so se sprehajale po mestih, čebele so mabrale ogromno medu...  Planet ima nek svoj sistem miljone let, tudi ta "razvita opica" dela večje sranje šele zadnjih 300 let recimo, prejšnje civilizacije so živele kar ekološko.  Pa prišla kakšna poplava, al pa kuga ali so se med sabo poklali al kaj podobnega... tako da čas je da se soočimo z realnostjo, v bližnji prihodnosti zna prit en "večji reset", lahko je to tudi pou miljarde ljudi... Samo vprašanje al se bomo sami klali al bo narava poskrbela da se malo to uredi.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!