Popularna objava Darko3g Objavljeno Marec 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 9, 2021 Kaj mi boš kupil za 8. marec? Nič, nimam denarja. Pa mi vsaj reci, da sem lepa. To bom rekel za 1. april. Tedybear, bajkr88, smasher in 7 others 1 9
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Marec 10, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Na klopci v parku sedi 80 letnik, poleg njega pa mlada lepa prostitutka. Vpraša ga: »Dedek a bi probal?«, ko vidi, da si jo skrivaj ogleduje. »Ah, jaz bi že, ampak ne morem več…« »Daj no, poskusiš pa lahko vseeno, nič ne moreš izgubiti.« Gresta v grmovje, se slečeta, dedek se spravi nanjo in, kot najstnik, trikrat zaporedoma… Ona vsa zadihana: »A nisi rekel, da ne moreš več?« »Ma seksam še lahko, plačat ne morem več!« CINDAPP, MARE 65, Tedybear in 9 others 1 11
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Skupina moških je v slačilnici golf kluba. Na klopi zazvoni mobilni telefon in eden od članov kluba odgovori z aktiviranjem zvočnika. Vsi ostali se ustavijo in poslušajo. ON: "Halo?" Ona: "Dragi, jaz sem. Si v klubu?" ON: "Ja." ONA: "Sem v nakupovalnem središču in našla sem zelo lepo usnjeno jakno za samo 1000 evrov. Je ok, če jo vzamem?" ON: "Seveda, kupi, če ti je res všeč." Ona: "Prej sem šla v razstavni salon Mercedesa in upravitelj mi je pokazal kolekcijo iz leta 2020. Je en model, ki mi je zelo všeč ..." ON: "Koliko?" Ona: "90.000?" ON: "V redu, toda za to ceno želim tudi vso opremo." Ona: "Super! Ah, in še nekaj ... hiša, ki sem si jo želela lani, je spet naprodaj. Hočejo 950.000?" ON: "V redu, daj jim ponudbo za 900.000. Verjetno bodo sprejeli. V nasprotnem primeru jim bomo dali preostalih 50.000, za to ceno se zdi dober posel." ONA: "V redu. Se vidiva kasneje! Tako te imam rada !!" ON: "Tudi jaz te imam zelo rad." Moški odloži slušalko. Ostali nejeverno strmijo vanj, brez besed. Na tej točki se nasmehne in vpraša: "Ali kdo ve, čigav je ta mobitel?!?!? notranc, MARE 65, Akito in 4 others 1 6
kaizer Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Na današnji dan pred letom dni, bi po navodilih komedijantove vlade, virus premagali s kašljanjem in kihanjem v robec ali rokav...pol se je pa vmešal kaplar twito... MARE 65, DAMI34, Frenk 67 in 2 others 1 4
bajkr88 Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 ni vic... ma vseen pejte na www.enaa.com in vpisi v iskalnik topla greda .. Scarabeo 500, Endlich, nejc74 in 2 others 5
Buschi Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 Sem šel, pa me zmotila knjiga Visoke grede čez vse leto. Visoka greda ni topla greda... MARE 65 1
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 pred 28 minutami, Buschi pravi: Sem šel, pa me zmotila knjiga Visoke grede čez vse leto. Visoka greda ni topla greda... Evo ti: Topla greda https://www.enaa.com/search?q=topla greda&i=0&s=0&d=asc&mac= Visoka greda je vsaka greda, če imaš nizke noge. Mavti, Frenk 67, smasher in 1 other 4
GeeSXer Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 grêda 1. štirikotno obtesano ali obžagano deblo, zlasti v gradbenih konstrukcijah; tram:; ž, vir: S; povezave: sskj, najdi.si visoka ni dolga
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Marec 12, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2021 Penzionista se spravita k sexu. Ne gre in ne gre. Tastar se trudi in trudi, a zaman. Po uri truda njej dojadi in mu reče:”A vidiš, da ne moreš. Pusti.” On pa:”Ma ne. Jaz lahko!” Ona:”Nič hudega. Mogoče kdaj drugič.” On:” Ta prokleti Janša! To je on Kriv. Ja, Janez Janša.” Ona:”Zakaj pa Janša?” http://www.morjeplovec.net/forum/images/smilies/icon_eek.gif On:”Ko je bil TITO, se mi to ni dogajal!” Akito, kaizer, RobiRoberto in 8 others 1 10
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 12, 2021 Opozori Objavljeno Marec 12, 2021 Spasku, RobiRoberto, kaizer in 6 others 1 8
Popularna objava Darko3g Objavljeno Marec 14, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2021 Oče sinu na dopustu: Sine, ne tekaj za vsakim krilom, na Škotskem smo. thumper, MARE 65, GregorM in 7 others 10
GeeSXer Objavljeno Marec 27, 2021 Opozori Objavljeno Marec 27, 2021 notranc, smasher, MARE 65 in 6 others 1 6 2
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 pred 10 urami, GeeSXer pravi: črn humor VS800 in thumper 1 1
Popularna objava Darko3g Objavljeno Marec 30, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 Sprašuje ženska na forumu za gospodinje: Moj mož je polil kavo po novem belem tepihu. Kako odstranim krvave madeže? GoBobi, Tedybear, Frenk 67 in 10 others 1 12
Tedybear Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 Iz nasih cajtov: Srednješolka piše v Anteno, sprašuje v rubriko Ljubezen. "Moj prvi fant me je pospremil do vhoda našega bloka. Tam se je stisnil k meni in me poljubil. V njegovih hlačah sem začutila nekaj trdega. Mislim, da je bila steklenica. Ali je moj fant alkoholik?? DAMI34, GregorM, RobiRoberto in 6 others 1 8
thumper Objavljeno Marec 30, 2021 Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 pred 8 urami, Tedybear pravi: Iz nasih cajtov: Srednješolka piše v Anteno, sprašuje v rubriko Ljubezen. "Moj prvi fant me je pospremil do vhoda našega bloka. Tam se je stisnil k meni in me poljubil. V njegovih hlačah sem začutila nekaj trdega. Mislim, da je bila steklenica. Ali je moj fant alkoholik?? Če si bil kolikortoliko normaln si bil potrebn pjanc Tedybear in VS800 2
Darko3g Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Ati, ati, kaj je to abortus? Vprašaj sestro! Ampak jaz nimam sestre. O tem ti govorim. kaizer, GoBobi, smasher in 5 others 6 2
Popularna objava kaizer Objavljeno April 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2021 V marcu, v ločenih helikopterskih nesrečah umrla francoski in češki milijarder & politik... A naši kej letijo??? sam vprašam... thumper, smasher, Akito in 7 others 1 9
DAMI34 Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 12 urami, kaizer pravi: V marcu, v ločenih helikopterskih nesrečah umrla francoski in češki milijarder & politik... A naši kej letijo??? sam vprašam... ja, na koki thumper, ligenjček in VS800 3
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno April 7, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2021 Si slišal, da so Štefana vrgli ven z bazena v Portorožu?" "Ne. Kaj pa je storil?" "V bazen je lulal." "Pa saj to počne večina plavalcev!" "Že, že. Ampak on je to počel s skakalne deske!" MARE 65, Akito, GoBobi in 8 others 1 10
Popularna objava kaizer Objavljeno April 7, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 7, 2021 Ups... bajkr88, Mavti, J.a.m.e.s in 10 others 1 12
Popularna objava GeeSXer Objavljeno April 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 28, 2021 Došao ispred kuće moje cure. - Pozvonio na vrata i čekam. - Otvara vrata njena sestra u bade mantilu. -Otvorila je bade mantil, ispod čipkani veš sa halterima. - Rekla je: "Sestra nije tu, ali ja ću ti pružiti sve što ona nije. Ne mora nitko znati, uđi." - Okrenuo sam se bez riječi i krenuo prema automobilu. -U tom momentu istrčala je moja cura sa suzama u očima i rekla: "Znala sam da si onaj pravi!". - Pouka: Kondome nikada ne nosite sa sobom, uvijek ih čuvajte u pretincu auta. DAMI34, MARE 65, kaizer in 8 others 1 10
Popularna objava kaizer Objavljeno Maj 2, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 Bog je izginil za celih šest dni in angeli so ga začeli že panično iskati. Sedmi dan ga najdejo ravno pri počitku. Bog stegne roko in reče: "Poglejte, kaj sem ustvaril." Angeli se rahlo zmedeni zazrejo vanj. Bog začne razlagati: "To je planet. Poimenoval sem ga Zemlja - in to je mesto, kjer bom testiral ravnotežje. Na primer, ustvaril sem kontinente z ljudmi različnih barv; tukaj bodo beli, tam črni, drugje rumeni ... Obstajala bodo prostranstva z veliko vode in z malo vode ali s skoraj nič vode. Vroča in hladna. Bodo bogati ljudje in revni ljudje .... Vse je v ravnotežju." Eden od osuplih angelov pokaže mesto na planetu in vpraša: "Katero mesto je to?" "To je Ljubljana," odgovarja Bog. "Ima prekrasno rečico, lepe trge, veliko dreves, ljudje, ki živijo v njej, pa so nepokvarjeni, pametni, delovni in sočutni ...." Angel radovedno: "Ja, kaj pa ravnotežje?" Bog se nasmeje in reče: "Sredi mesta je Šubičeva ul. 4. Boste videli, kakšne idiote sem postavil tja .. Alla, Buschi, MARE 65 in 8 others 1 1 9
Tedybear Objavljeno Maj 3, 2021 Opozori Objavljeno Maj 3, 2021 pred 14 urami, kaizer pravi: : "Katero mesto je to?" "To je Ljubljana," Mene so pa učili, da je nastala med selitvijo plemen, Slovanov. Tam je bil en veelik kažipot...... Morje....na jug Vinorodni okoliš....na jugo vzhod Polja Ajde.....na severo zahod ... Itd.....ljudje so se odločali, nepismeni pa so ostali tam.. MARE 65, smasher in Mavti 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se