nira Objavljeno Julij 4, 2021 Opozori Objavljeno Julij 4, 2021 (popravljeno) Če bi ti nekdo rekel,da naštej vse stvari,ki jih imaš rad na tem svetu.. Kako dolgo bi trajalo,preden bi omenil samega sebe?? Popravljeno Julij 4, 2021. Popravil nira DAMI34, notranc, thumper in 5 others 4 4
Popularna objava Bmflar Objavljeno Julij 14, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2021 ligenjček, Alla, GregorM in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2021 Opozori Objavljeno Julij 14, 2021 pred 21 minutami, Bmflar pravi: a to je tista: kupim za 1, prodam za 3 in tista uboga 2% ostaneta meni Spasku, Bmflar, thumper in 1 other 1 3
Darko3g Objavljeno Julij 14, 2021 Opozori Objavljeno Julij 14, 2021 Pride Italijan v ponedeljek v angleški pub, pa mu kelner pravi: Danes tukaj ne bomo govorili o nogometu. Italijan vpraša: Kaj lahko o seksu? Ja o tem pa lahko. Mater smo vas včeraj naguzili. Erikcslo, DAMI34, thumper in 6 others 2 7
ftp Objavljeno Julij 14, 2021 Opozori Objavljeno Julij 14, 2021 10 hours ago, Bmflar said: 10 hours ago, DAMI34 said: a to je tista: kupim za 1, prodam za 3 in tista uboga 2% ostaneta meni Komplet je 2x ležaljka + 1x suncobran thumper 1
Bmflar Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 pred 8 urami, ftp pravi: Komplet je 2x ležaljka + 1x suncobran In kje to piše ?
ftp Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 2 hours ago, Bmflar said: In kje to piše ? so stvari ki se jih ne piše, ker so samoumevne Spasku in thumper 2
Bmflar Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 pred 10 minutami, ftp pravi: so stvari ki se jih ne piše, ker so samoumevne Pravo ne pozna samoumevnosti.... Dokler ni tožnika, je lahko samoumevno, vse naprej pa .... Na žalost so nas tako preobrazili !
ftp Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 Just now, Bmflar said: Pravo ne pozna samoumevnosti.... Dokler ni tožnika, je lahko samoumevno, vse naprej pa .... Na žalost so nas tako preobrazili ! Kaj se na mene spravljaš, toži izposojevalca. Bmflar, Spasku in thumper 3
Bmflar Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 pred 18 minutami, ftp pravi: Kaj se na mene spravljaš, toži izposojevalca. Aloooo, vic je to, nasmej se, plači Mausu kafe in gremo dalje C eagle, thumper, Alla in 2 others 2 3
ftp Objavljeno Julij 15, 2021 Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 1 minute ago, Bmflar said: Aloooo, vic je to, nasmej se, plači Mausu kafe in gremo dalje Saj se še nasmejal, tistemu ki ni razumel ? Bmflar 1
Popularna objava Bmflar Objavljeno Julij 15, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2021 ligenjček, Grut, Alla in 7 others 10
Popularna objava Darko3g Objavljeno Julij 21, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2021 So me vprašali koliko sem star, pa sem rekel: Ko sem bil mlad je bilo mrtvo morje še živo ampak hudo bolno. Zdravo, od kod si pa ti? Iz Hudičevega grabna. O, ali poznaš mojo bivšo? Grut, VS800, DAMI34 in 10 others 13
Popularna objava VS800 Objavljeno Julij 22, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2021 MARE 65, Spasku, DAMI34 in 12 others 1 14
Darko3g Objavljeno Avgust 1, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2021 (popravljeno) Žena gre na konferenco v Italijo pa jo mož pelje na letališče. Žena se mu zahvali in ga vpraša, kakšno darilo naj mu prinese iz Italije. Mož se nasmehne in pravi: Eno punco iz Italije. Po enem tednu se žena vrne in mož jo čaka na letališču: Zdravo, kako je bilo v Italiji? Hvala, krasno. In kje je moje darilo? Kakšno darilo? Ja, punca iz Italije? No, jaz sem naredila, kar sem lahko. Zdaj morava počakati 9 mesecev, da vidiva, če bo punca. ------------ Pravi pacient zdravniku: Zdravilo, ki ste mi ga predpisali, je fenomenalno. Koliko tablet ste vzeli, preden je učinkovalo. Jaz nobene, dal sem jih stricu, in jaz sem edini dedič. ------------ P.S. Kako preprečim, da mi združuje poste? Popravljeno Avgust 1, 2021. Popravil Darko3g Mavti, MARE 65, GoBobi in 6 others 9
Darko3g Objavljeno Avgust 1, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2021 Zadnjič sem rekel ženi: Tvoje spodnje hlačke so dosti pretesne in skoraj nič ne pokrivajo. Pa mi pravi: Potem pa nosi svoje. Mavti, thumper, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava Alla Objavljeno Avgust 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2021 Pogovor med teoretikom zarote in "ne-teoretikom"..: - Dežuje... - Si meteorolog? - Nisem... saj se vidi s prostim očesom, da dežuje. - Od kje ti to? Si našel na Googlu? - Oprosti... saj vidiš dež, ki pada. Ni to dovolj? - Obstaja kaka raziskava, ki podpira tvojo trditev? - Kakšna raziskava? Kaj ne vidiš, da imam vsa oblačila mokra? - Ja že, samo to ne pomeni, da dejansko dežuje... Na katere vire se sklicuješ? - Na kakšne vire?? - Jaz imam prijatelja, ki je zaposlen na meteorološkem zavodu, ki mi je povedal, da danes ne bo dežja. - Ja kaj, očitno se je zmotil... nič takega. - Seveda... sedaj veš več o dežju, kot on, ki je 10 let preučeval vremenske pojave...To govoriš zato, ker si proti meteorologom. - Pa dobro... kaj govoriš? Kaj ne vidiš sivega neba in dež, ki sedaj pada na zemljo? - Saj sem vedel... še en teoretik zarote... DAMI34, GregorM, IF7 in 13 others 1 5 10
Alla Objavljeno Avgust 17, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2021 DAMI34, Akito, C eagle in 5 others 1 1 6
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 18, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 Mož rešuje križanko, žena ga opazuje čez ramo... Čez nekaj časa mu reče: "Tule si se pa zmotil, veš ... največji tič ... ne pride MOJ ampak NOJ... RobiRoberto, GregorM, notranc in 8 others 1 10
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2021 Katerega napisa nikoli ne bodo prevedli v Braillovo pisavo? Ne dotikaj se! Erikcslo in DAMI34 2
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2021 Ljudje, ki jih ne želimo slišati reči: Ojoj Kirurg, Zobozdravnik, Mehanik, Frizer, Pilot, Ljubimec VS800, Tedybear, thumper in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno Avgust 19, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2021 (popravljeno) Dva gluhonema se poročita in po enem tednu ugotovita, da v postelji ne moreta komunicirati, ko so ugasnjene luči. Po nekajdnevnem premlevanju in različnih poskusih žena pogrunta rešitev: "Dragi," reče, "zakaj se ne zmeniva za preproste znake. Če boš, na primer, hotel seksati z mano, me stisni za levo dojko, če ne, pa za desno." Možu se to zdi odlična ideja in ženi predlaga, kaj naj stori ona: "Če boš hotela seksati z mano, me povleci za penis enkrat, če ne boš hotela seksati, pa 250-krat." Popravljeno Avgust 19, 2021. Popravil Frenk 67 DAMI34, Spasku, GoBobi in 4 others 7
Darko3g Objavljeno Avgust 23, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2021 Dobil sem SMS JABI SE! pa sedaj ne vem ali je napaka v drugi ali v tretji črki. DAMI34, Alla, Quest in 2 others 5
Spasku Objavljeno Avgust 24, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2021 Oglas: Samski moški po dvakratnem cepljenju spozna samsko žensko v podobnem imunološkem stanju, z namenom skupnega zmanjševanja socialne distance in sproščanja omejitev". Napotnica Za med regijami potni nalog, za v tujino testiranje, cepljenje..., pojma nimam kaj še vse. V Idriji ne kompliciramo toliko. Za k nam je dovolj napotnica! Čip To, da ti vstavijo čip ob cepljenju, sploh ni slaba stvar. Marsikdo tega ne ve, ampak če se preveč približaš robu Zemlje, začne piskati in te tako opozori, da ne padeš čezenj. RobiRoberto, Mavti, Tedybear in 1 other 4
Spasku Objavljeno Avgust 24, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2021 Obvestilo Obvestilo za javnost: Vstopnice za ogled notranjosti gostinskih lokalov dobite v zdravstvenih domovih in bolnicah. Prva doza Molim, da mi se pojasni: - Ako u prvoj dozi fajzera dobijem čip, šta dobijam u drugoj dozi? – U drugoj so dobijes password. Žar Preporuka civilne zaštite za prvi maj: Roštilj može, ali do deset osoba. Preko deset osoba mora janje. Pogovor Društvo psihologov Slovenije obvešča sodržavljane, da je pogovor s stenami, lončnicami in lonci v času epidemije normalen. Pomoč poiščite le, če vam začnejo odgovarjati. DNK Tisti, ki mislijo, da jim bo cepivo proti COVID-19 spremenilo DNK, bi to morali videti kot priložnost. Mavti, Qay, Tedybear in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se