Bmflar Objavljeno November 14, 2021 Opozori Objavljeno November 14, 2021 Mavti, DAMI34, maxxa in 6 others 9
Darko3g Objavljeno November 18, 2021 Opozori Objavljeno November 18, 2021 Vaša senca dokazuje, da je svetloba neovirano prepotovala 150 milijonov km in v zadnjih metrih ni dosegla zemlje le zaradi vas. Akito, jvalant, RobiRoberto in 5 others 1 6 1
Popularna objava Akito Objavljeno November 18, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 18, 2021 maxxa, GregorM, C eagle in 8 others 11
Popularna objava kaizer Objavljeno November 22, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 22, 2021 Zdravnikova iznajdljivost... Odvetnik: "Izgubil sem občutek za okus." Zdravnik: "Sestra, prinesite zdravilo št. 22 in dajte pacientu v usta 3 kapljice." Sestra mu da, odvetnik pa: "Bljak, to je vendar bencin!" Zdravnik: "Vaš občutek za okus je pozdravljen. To bo 20 Eur." Čez nekaj dni se odvetnik vrne, da bi povrnil svoj denar: "Izgubil sem spomin. Ničesar se ne spomnim." Zdravnik: "Sestra, prinesite zdravilo št. 22 in dajte pacientu v usta 3 kapljice." Odvetnik: "Ne, to je vendar bencin!" Zdravnik: "Spomin se vam je vrnil. To bo 20 Eur." Nejevoljen mu odvetnik plača, čez teden dni pa se vrne ponovno: "Vid se mi je zelo poslabšal in ne vidim več ničesar." Zdravnik: "Tu vam verjetno ne morem pomagati. Tukaj imate 100 Eur," in mu pomoli bankovec. Odvetnik: "Halo, to je 10 Eur, ne pa 100!" Zdravnik: "Aha, vid se vam je povrnil, to bo 20 Eur." Lep dan še naprej in plačujte javno zdravstvo... MARE 65, IF7, mladench in 7 others 10
Darko3g Objavljeno November 24, 2021 Opozori Objavljeno November 24, 2021 Kolegica v službi mi vedno pomaga pri razlagi grafikonov in mi razloži kaj pomenijo posamezne črte in oznake na grafikonu. Vam povem, ona je legenda. Erikcslo 1
Frenk 67 Objavljeno November 24, 2021 Opozori Objavljeno November 24, 2021 (popravljeno) Ob 22. 11. 2021 ob 19:39, kaizer pravi: Zdravnikova iznajdljivost... Odvetnik: "Izgubil sem občutek za okus." Zdravnik: "Sestra, prinesite zdravilo št. 22 in dajte pacientu v usta 3 kapljice." Sestra mu da, odvetnik pa: "Bljak, to je vendar bencin!" Zdravnik: "Vaš občutek za okus je pozdravljen. To bo 20 Eur." Čez nekaj dni se odvetnik vrne, da bi povrnil svoj denar: "Izgubil sem spomin. Ničesar se ne spomnim." Zdravnik: "Sestra, prinesite zdravilo št. 22 in dajte pacientu v usta 3 kapljice." Odvetnik: "Ne, to je vendar bencin!" Zdravnik: "Spomin se vam je vrnil. To bo 20 Eur." Nejevoljen mu odvetnik plača, čez teden dni pa se vrne ponovno: "Vid se mi je zelo poslabšal in ne vidim več ničesar." Zdravnik: "Tu vam verjetno ne morem pomagati. Tukaj imate 100 Eur," in mu pomoli bankovec. Odvetnik: "Halo, to je 10 Eur, ne pa 100!" Zdravnik: "Aha, vid se vam je povrnil, to bo 20 Eur." Lep dan še naprej in plačujte javno zdravstvo... Stari, pomaga, če napišeš vic od začetka. Je pa zanimivo, da je enim vseeno smešno. ?? Odvetnik je videl oglas zdravnika "če vas ozdravim plačate 20€, če pa vas ne ozdravim, vam jaz plačam 100€. Odvetnik se odloči, da bo izkoristil priložnost in malo zaslužil. Popravljeno November 24, 2021. Popravil Frenk 67 C eagle in Erikcslo 1 1
kaizer Objavljeno November 24, 2021 Opozori Objavljeno November 24, 2021 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: Stari, pomaga, če napišeš vic od začetka. Je pa zanimivo, da je enim vseeno smešno. ?? Odvetnik je videl oglas zdravnika "če vas ozdravim plačate 20€, če pa vas ne ozdravim, vam jaz plačam 100€. Odvetnik se odloči, da bo izkoristil priložnost in malo zaslužil. Stari se skuzam! Vsem! med prenosom mi je nekje dol padel pa ga še nisem našel? PRILOGA " Gospod natakar, ali mi lahko poveste, kdo je gospod pri sosednji mizi? Ne vem, kam naj ga dam, ampak tako grozno mi je znan!" " Nič čudnega, saj ste ga prav gotovo videli na televiziji. Gospod je urednik našega največjega časopisa." " Kaj pa krasotica, ki je z njim?" " To je pa sobotna priloga." Erikcslo, RobiRoberto in MARE 65 3
Popularna objava kaizer Objavljeno November 24, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 24, 2021 Maričko, ki je praznovala 100. rojstni dan, so vprašali, kakšno je življenje v tako visoki starosti? - Veste, odkar imam otroke v domu, je veliko lažje. RobiRoberto, GregorM, Kawasaki_rider in 9 others 1 11
Darko3g Objavljeno November 29, 2021 Opozori Objavljeno November 29, 2021 (popravljeno) Učitelj: Če staneta dva litra bencina 1,5 €, koliko stane 60 litrov? Učenec: Oprostite, je to ura matematike ali zgodovine? Popravljeno November 29, 2021. Popravil Darko3g RobiRoberto, Frenk 67, DAMI34 in 2 others 5
Popularna objava GucciSLO Objavljeno December 2, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 2, 2021 Celo noč je snežilo... Ob: 8:00 Sem naredil snežaka 8:10 Je prišla mimo feministka in vprašala zakaj nisem naredil snežakinje 8:15 Sem naredil snežakinjo 8:17 Feministična soseda se je pritožila, da pre-oblinasta snežakinja predstavlja seksualni objekt in precedens za vse snežakinje povsod po svetu 8:20 Gejevski par čez cesto se začne pritoževati zakaj pa nebi bila dva snežaka 8:22 Transseksualnež vpraša zakaj niso spolni deli snemljivi 8:25 Vegan na koncu ulice pride razložit, da korenje ki ga imata za nosove niso hec, da je to hrana, ne pa okras 8:28 Obtožen sem da sem rasist, ker sta snežak in snežakinja bela 8:31 Musliman čez cesto zahteva, da snežakinja obleče burko 8:40 Policija pride na podlagi prijave, da je nekdo užaljen 8:42 Feministka se vrne in zahteva, da snežakinja nima metle v roki, saj to predpostavlja hišna opravila 8:43 Grozijo mi, da me bodo deložirali 8:45 TV Ekipa 24ur pride in me vpraša, če sploh vem kaj je razlika med snežakom in snežakinjo. Odgovorim da "snežne kugle" in me označijo za seksista. 9:00 Na televiziji me predstavijo kot osumljenca, terorista, rasista, homofoba in splošno nagnjenega k povzročanju težav v slabem vremenu 9:10 Vprašajo me, če sem imel pomoč pri svojih dejanjih. Socialna odpelje otroke. 9:29 Skrajni protestniki marširajo in zahtevajo...... Nauk te zgodbe? NI NAUKA. Tedybear, GregorM, MiNa in 8 others 11
MARE 65 Objavljeno December 2, 2021 Opozori Objavljeno December 2, 2021 pred 11 urami, GucciSLO pravi: Celo noč je snežilo... Ob: 8:00 Sem naredil snežaka 8:10 Je prišla mimo feministka in vprašala zakaj nisem naredil snežakinje 8:15 Sem naredil snežakinjo 8:17 Feministična soseda se je pritožila, da pre-oblinasta snežakinja predstavlja seksualni objekt in precedens za vse snežakinje povsod po svetu 8:20 Gejevski par čez cesto se začne pritoževati zakaj pa nebi bila dva snežaka 8:22 Transseksualnež vpraša zakaj niso spolni deli snemljivi 8:25 Vegan na koncu ulice pride razložit, da korenje ki ga imata za nosove niso hec, da je to hrana, ne pa okras 8:28 Obtožen sem da sem rasist, ker sta snežak in snežakinja bela 8:31 Musliman čez cesto zahteva, da snežakinja obleče burko 8:40 Policija pride na podlagi prijave, da je nekdo užaljen 8:42 Feministka se vrne in zahteva, da snežakinja nima metle v roki, saj to predpostavlja hišna opravila 8:43 Grozijo mi, da me bodo deložirali 8:45 TV Ekipa 24ur pride in me vpraša, če sploh vem kaj je razlika med snežakom in snežakinjo. Odgovorim da "snežne kugle" in me označijo za seksista. 9:00 Na televiziji me predstavijo kot osumljenca, terorista, rasista, homofoba in splošno nagnjenega k povzročanju težav v slabem vremenu 9:10 Vprašajo me, če sem imel pomoč pri svojih dejanjih. Socialna odpelje otroke. 9:29 Skrajni protestniki marširajo in zahtevajo...... Nauk te zgodbe? NI NAUKA. Glih prej zunaj študiram, da bi naredil prvega snežaka to zimo......ma ni šans Akito, RobiRoberto, C eagle in 4 others 7
GeeSXer Objavljeno December 3, 2021 Opozori Objavljeno December 3, 2021 Ob 2. 12. 2021 ob 10:42, GucciSLO pravi: Celo noč je snežilo... Ob: 8:00 Sem naredil snežaka 8:10 Je prišla mimo feministka in vprašala zakaj nisem naredil snežakinje 8:17 Feministična soseda se je pritožila, da pre-oblinasta snežakinja predstavlja seksualni objekt in precedens za vse snežakinje povsod po svetu 8:20 Gejevski par čez cesto se začne pritoževati zakaj pa nebi bila dva snežaka 8:22 Transseksualnež vpraša zakaj niso spolni deli snemljivi 8:25 Vegan na koncu ulice pride razložit, da korenje ki ga imata za nosove niso hec, da je to hrana, ne pa okras 8:28 Obtožen sem da sem rasist, ker sta snežak in snežakinja bela 8:31 Musliman čez cesto zahteva, da snežakinja obleče burko 8:40 Policija pride na podlagi prijave, da je nekdo užaljen 8:42 Feministka se vrne in zahteva, da snežakinja nima metle v roki, saj to predpostavlja hišna opravila 8:43 Grozijo mi, da me bodo deložirali 8:45 TV Ekipa 24ur pride in me vpraša, če sploh vem kaj je razlika med snežakom in snežakinjo. Odgovorim da "snežne kugle" in me označijo za seksista. 9:00 Na televiziji me predstavijo kot osumljenca, terorista, rasista, homofoba in splošno nagnjenega k povzročanju težav v slabem vremenu 9:10 Vprašajo me, če sem imel pomoč pri svojih dejanjih. Socialna odpelje otroke. 9:29 Skrajni protestniki marširajo in zahtevajo...... Nauk te zgodbe? NI NAUKA. Zok, Mavti, RobiRoberto in 4 others 1 6
MARE 65 Objavljeno December 5, 2021 Opozori Objavljeno December 5, 2021 Ob 3. 12. 2021 ob 19:12, GeeSXer pravi: Jao stari ti si ga šele najebal... maxxa, GregorM, Akito in 1 other 4
kaizer Objavljeno December 7, 2021 Opozori Objavljeno December 7, 2021 RobiRoberto, DAMI34, Alla in 6 others 9
Popularna objava bajkr88 Objavljeno December 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 11, 2021 NA banki Ona: Dober dan, kaj lahko storim za vas ? On: En pofukan račun mi odprite. Ona: Prosim? Verjetno vas nisem prav razumela! On: Kaj je tu kurac za razumet? V tej pofukani banki bi rad odprl en kurčev račun! Ona: Oprostite, ampak v takem tonu res ne morete govoriti z mano. ... On: Posluš krava zabita, če bom hotel s tabo govorit, ti bom povedal. Zdaj bi rad samo odprl en pojeban račun !!! Ona: Mislim, da bom poklicala direktorja banke..... Ona stopi do direktorja banke, z njim nekaj časa vneto razpravlja in oba se nato vrneta do stranke. Direktor: Oprostite, kaj obstaja mogoče kakšen problem ? On: Ja, obstaja en pofukan problem. Na lotu sem zadel 15 miljonov eurov in bi rad v tej kurčevi banki odprl en kurčev račun ! Direktor: .....in ta pička z majhnimi joški vam dela probleme ? smasher, Marko P., notranc in 11 others 1 11 1 1
Bmflar Objavljeno December 14, 2021 Opozori Objavljeno December 14, 2021 GoBobi, notranc, DAMI34 in 4 others 1 6
Darko3g Objavljeno December 19, 2021 Opozori Objavljeno December 19, 2021 Sedi tip pri brivcu in opazi v kotu simpatično žensko in jo začne vabiti na kavo. Pa mu pravi: jaz sem poročena. On pa: Recite mu, da greste obiskat prijateljico v bolnico. Ona pa nazaj: Recite mu sami. Saj vas brije. Bmflar, GregorM, DAMI34 in 6 others 9
Bmflar Objavljeno December 28, 2021 Opozori Objavljeno December 28, 2021 Akito, Frenk 67, RobiRoberto in 3 others 6
kaizer Objavljeno Januar 2, 2022 Opozori Objavljeno Januar 2, 2022 Ženska na železniški postaji vpraša blagajničarko: "Ali je za otroke tudi potrebno kupiti vozovnico?" "Pod sedem ni potrebno," odgovori blagajničarka. "Super, jaz jih imam pet." Akito, GregorM, Mavti in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2022 Opozori Objavljeno Januar 5, 2022 Dragi Nikola Tesla, ovi naplaćuju struju kao da su je oni izmislili... MARE 65, Buschi, RobiRoberto in 4 others 6 1
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 Doso policajac kod Albanca kuci u pretres, -Pita policajac njega imas li oruzje? -Nemam. Poce policajac da trazi i nadje ispod kreveta pistolj.Pita sta je ovo? -Cudim se ,cudim se Nastavi Policajac dalje i nadje pusku.Staje ovo pita Policajac? -Cudim se, Cudim se Krene Policajac da trazi u podrum kad Albanac ce na to, nemoj tamo ima i ti da se zacudis. DAMI34, Mavti, Zok in 4 others 7
Darko3g Objavljeno Januar 8, 2022 Opozori Objavljeno Januar 8, 2022 Mlada nadebudna novinarka se odpravi na avtobus, da pripravi reportažo o vljudnosti potnikov. Ko se pripelje do zadnje postaje, vpraša mlajšega moškega ali kdaj odstopi sedež starejšim ali nosečnicam. Nikoli! pravi moški. In zakaj ne? Ker sem voznik avtobusa. MARE 65, Tedybear, DAMI34 in 5 others 8
Popularna objava kaizer Objavljeno Januar 9, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 9, 2022 Gospa v najboljših letih pride v gostilno, sede za mizo ter pokliče natakarja: “Prosim,če lahko vklopite klimo,ker mi je zelo vroče.” Natakar odgovori: “Seveda gospa." Čez 15 minut gospa pokliče natakarja: “Prosim ali lahko izključite klimo,ker me je začelo hladiti.” “Ni problema gospa “, odgovori natakar Čez nekaj časa gospa spet pokliče natakarja in mu reče: “Prosim ali lahko spet vključite klimo, postalo mi je zelo vroče." "Ni problema, bomo uredili” odgovori natakar. Vse to opazuje gospod pri sosednji mizi ter vpraša natakarja: “Zakaj dovolite da vas ta gospa zafrkava:pa vključi,pa izključi ...”?! Natakar odgovori: “Ne skrbite...ne zafrkava ona mene.Mi sploh nimamo klime.” GoBobi, DAMI34, Alla in 7 others 10
Bmflar Objavljeno Januar 14, 2022 Opozori Objavljeno Januar 14, 2022 Obvestilo ANG govorečim gostom v Srbiji ... GoBobi, Alla, DAMI34 in 5 others 1 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se