kaizer Objavljeno Januar 4 Opozori Objavljeno Januar 4 Na mail dobil obvestilo Geodetske uprave: Geodetska uprava RS, te prosi , da se malo več giblješ, kajti v nasprotnem primeru te bodo vpisali v register nepremičnin !!! GregorM, Akito, RobiRoberto in 4 others 7
kaizer Objavljeno Januar 17 Opozori Objavljeno Januar 17 Znanstveniki so dokazali, da se vsak tretji človek ne obnaša najbolj normalno. Ozrite se okrog sebe in poglejte dva najbližja človeka. Če je z njima vse v redu ... potem ... e, jebiga. GoBobi, smasher, Akito in 4 others 7
Frenk 67 Objavljeno Februar 10 Opozori Objavljeno Februar 10 Kawasaki_rider, DAMI34, MARE 65 in 6 others 9
Popularna objava Akito Objavljeno Februar 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21 VS800, Tedybear, RobiRoberto in 7 others 1 9
Akito Objavljeno Februar 23 Opozori Objavljeno Februar 23 ...v bistvu zelo realen...🤨... smasher, Mavti, DAMI34 in 7 others 1 8 1
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 1 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1 RobiRoberto, MARE 65, Alla in 9 others 12
Darko3g Objavljeno Marec 1 Opozori Objavljeno Marec 1 Babica bere sveto pismo, pa vnuk vpraša, zakaj to bere. Oče pa pravi: Uči se za sprejemne izpite Kawasaki_rider, VS800, MARE 65 in 3 others 6
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 3 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3 DAMI34, Tedybear, Kawasaki_rider in 9 others 12
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Marec 3 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3 VS800, Tedybear, Akito in 7 others 10
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4 VS800, dr.looney, RobiRoberto in 9 others 12
Frenk 67 Objavljeno Marec 4 Opozori Objavljeno Marec 4 Ob 3. 3. 2024 ob 18:16, bajkr88 pravi: Jaz sem mel 6 mescev geslo "Goniseu#3PM" DAMI34, MARE 65, Alla in 2 others 5
MARE 65 Objavljeno Marec 6 Opozori Objavljeno Marec 6 Ob 4. 3. 2024 ob 20:28, Frenk 67 pravi: Jaz sem mel 6 mescev geslo "Goniseu#3PM" A zato mi je izpisal to geslo je že v uporabi DAMI34, VS800 in Frenk 67 3
Frenk 67 Objavljeno Marec 7 Opozori Objavljeno Marec 7 pred 12 urami, MARE 65 pravi: A zato mi je izpisal to geslo je že v uporabi Ne, ker sem ga uporabil v našem službenem sistemu. 😂 Teli švabi znajo komplicirat. MARE 65 in Kaldu 2
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 10 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10 bankir, MARE 65, VS800 in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se