Popularna objava Darko3g Objavljeno Marec 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16 (popravljeno) Pride maturant domov ob osmih zvečer. Pa ga oče vpraša: Kje si pa hodil, šola se končala ob dveh. S sošolko Sonjo sva se učila za maturo. Res samo učila? Prisežem. V redu, boš kaj pojedel? Mali lačen, zgrabi pohano s krožnika in pravi: Uh kako dobre ribje palčke. Foter pa: Idi si umit roke, to so piščančji fingersi -------------- Prinese kmet zdravniku v zahvalo enga odojka in kuverto. Zdravnik odojka zavrne in vzame samo kuverto. Doma jo odpre, notri pa potrdilo, da je odojek cepljen. Popravljeno Marec 16. Popravil Darko3g Zivnorc, MARE 65, Tedybear in 9 others 12
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16 RobiRoberto, smasher, Akito in 8 others 11
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 16 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 16 GoBobi, kronik, Tedybear in 11 others 14
Akito Objavljeno Marec 17 Opozori Objavljeno Marec 17 Scarabeo 500, Kawasaki_rider, GoBobi in 6 others 9
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 18 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18 kaizer, VS800, pik1 in 7 others 10
kaizer Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 Ako se BRESKVA na engleskom reče PEACH, kako se reče BRESKVICA ? nekaj sem slab v prevajanju Zivnorc, MARE 65 in DAMI34 3
hajamoto Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 pred 11 urami, kaizer pravi: Ako se BRESKVA na engleskom reče PEACH, kako se reče BRESKVICA ? nekaj sem slab v prevajanju PEACHI? 🤔😇
DAMI34 Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 pred 2 urami, hajamoto pravi: PEACHI? 🤔😇 PEACHA kaizer 1
MARE 65 Objavljeno Marec 19 Opozori Objavljeno Marec 19 pred 8 urami, DAMI34 pravi: PEACHA Primorc DAMI34 1
Popularna objava Darko3g Objavljeno Marec 19 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19 Zdravo, si se že oženil? Ne še. Kaj pa čakaš? Ne rabim, imam dve sestri, pa mi kuhata, pospravljata pa take stvari. Pa sestra ti ne more nadomestit žene, tudi, če sta dve. Saj nista moji sestri. Frenk 67, GoBobi, RobiRoberto in 9 others 1 11
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20 Quest, RobiRoberto, VS800 in 10 others 13
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 23 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 23 Zivnorc, Frenk 67, Tedybear in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno Marec 26 Opozori Objavljeno Marec 26 in Siri oz Alekso v avtu Akito, Zivnorc in VS800 3
Popularna objava Tedybear Objavljeno Marec 26 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 26 MUJO, JESI LI TI ZNAO, DA JE HASO PEDER?" "NISAM....., KAD JE MENE .EBO, BIO JE AUTOMEHANIČAR" ni RobiRoberto, MARE 65, kronik in 9 others 12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se