Sam dePihlja Objavljeno Oktober 20 Opozori Objavljeno Oktober 20 GoBobi, MARE 65, Luka66 in 5 others 8
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 21 VS800, Mavti, Akito in 7 others 10
Popularna objava Fadil Objavljeno November 1 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 1 "Cekaju autobus majka, mala cerkica i pandur... Autobusa nema... Pa kad ce autobus mama, pita cerkica... Sad ce duso, cika vozac ogladneo pa mora da jede... Prodje pola sata, opet pita dete, pa mama, kada ce autobus...? Sad ce duso, cika probusio gumu pa je krpi... Prodje pola sata jos, opet isto pitanje, pa mama, kad ce autobus vise? Sad ce duso, farba ga cika... E u PM, jos je sad nasao i da ga farba! Zaurla pandur. DAMI34, Mavti, gusar in 7 others 10
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 5 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5 MARE 65, Alla, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 7 Popularna objava Opozori Objavljeno November 7 kaizer, VS800, hd1 in 8 others 11
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 11 Popularna objava Opozori Objavljeno November 11 RobiRoberto, VS800, Tedybear in 11 others 14
DAMI34 Objavljeno November 14 Opozori Objavljeno November 14 blonde GoBobi, Frenk 67, Tedybear in 2 others 1 4
Frenk 67 Objavljeno November 19 Opozori Objavljeno November 19 GoBobi, DAMI34, boki brm in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno November 21 Opozori Objavljeno November 21 RobiRoberto, Luka66, MARE 65 in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno November 21 Opozori Objavljeno November 21 smjeha. 😂😂 kaizer, Akito, MARE 65 in 3 others 6
Darko3g Objavljeno November 25 Opozori Objavljeno November 25 Žena je že začela pripravljati novoletne okraske po hiši pa ji pravim: Saj je šele november, nisi malo prehitra? Ona pa: ne ti meni o prehitra. Ve se, kdo je v tej hiši prehiter. Mavti, RobiRoberto, VS800 in 6 others 9
MARE 65 Objavljeno November 25 Opozori Objavljeno November 25 pred 8 urami, Darko3g pravi: Žena je že začela pripravljati novoletne okraske po hiši pa ji pravim: Saj je šele november, nisi malo prehitra? Ona pa: ne ti meni o prehitra. Ve se, kdo je v tej hiši prehiter. Sem že enkrat napisal kaj je rekel ribnčan ženi na to tematiko: "Draga si mejla glih tolku cajta ku jaz." RobiRoberto, Frenk 67 in VS800 3
Darko3g Objavljeno December 8 Opozori Objavljeno December 8 Kliče žena trgovca z dragimi slikami in mu pravi: dragi nabavila sem dve redki sliki in mislim, da bi z njima lahko zaslužila preko pol milijona. Odlično, kaj pa je na teh slikah? Na eni sta ti in tvoja tajnica pod tušem, na drugi pa v postelji. maxxa, RobiRoberto, VS800 in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno December 11 Opozori Objavljeno December 11 tole bi sicer bolj šlo v temo: kaj si mislite moški o ženskah Luka66, Tedybear in VS800 3
Tedybear Objavljeno December 13 Opozori Objavljeno December 13 Našim motosvetovkam.. ..😜 Mavti, GoBobi, Gricko in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno December 16 Opozori Objavljeno December 16 ja, razlika je sam v datumu MARE 65, Luka66, RobiRoberto in 1 other 4
Popularna objava Fadil Objavljeno December 17 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 17 Buschi, kronik, pik1 in 8 others 2 9
kaizer Objavljeno sredo ob 15:30 Opozori Objavljeno sredo ob 15:30 MARE 65, Luka66, RobiRoberto in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno sredo ob 16:50 Opozori Objavljeno sredo ob 16:50 Luka66, GoBobi, Andrejcer in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se